Daniel Radcliffe en Elijah Wood hebben meer gemeen dan alleen uiterlijk

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe en Elijah Wood hebben meer gemeen dan alleen uiterlijk
Daniel Radcliffe en Elijah Wood hebben meer gemeen dan alleen uiterlijk
Anonim

Fans zeggen al lang dat Elijah Wood en Daniel Radcliffe fysiek op elkaar lijken. De twee acteurs zijn het erover eens en merken op dat ze in het openbaar vaak door fans voor elkaar zijn aangezien.

Daniel heeft zelfs toegegeven dat hij er helemaal klaar voor is om samen met Elia in een film te spelen; in een Reddit AMA zei hij gekscherend dat de twee de verkeerde identiteitssituatie zo lang mogelijk moeten melken.

Radcliffe en Wood hebben zelfs samen interviews gehad, waaronder een waarin Daniel toegaf dat hij zich nu een beetje schaamde voor zijn rol in 'Harry Potter'.

Maar afgezien van het uiterlijk van de jongens, realiseerden fans zich dat de twee veel meer gemeen hebben dan ze aanvankelijk dachten.

Fans zeggen dat Daniel Radcliffe en Elijah Wood allebei macht hebben

Het is duidelijk dat beide acteurs enige macht hebben in Hollywood; een andere overeenkomst die ze delen, is dat elk een ster heeft gespeeld in zijn eigen epische franchise. Daniel speelde letterlijk tien jaar Harry Potter, terwijl Elia hem een jaar overtrof als Frodo.

In een andere dubbele draai kwamen hun beide franchise-beginfilms uit in 2001. En hoewel het lijkt alsof het een tijdje duurde om Wood's bereik als acteur echt te waarderen, zijn beide acteurs enorm gegroeid sinds hun respectieve debuteert.

Het feit dat ze allebei zulke uiteenlopende projecten op zich hebben genomen nadat ze in hun vroegere magische rollen waren ondergebracht, is een reden waarom fans zeggen dat ze meer dan één ding gemeen hebben.

Daniel en Elia zijn allebei selectief over hun werk

Een fan wees erop dat, hoewel Daniel en Elijah geweldig waren in hun respectievelijke franchises, ze allebei heel ander werk zijn gaan doen. En toch accepteren ze niet elk project dat langskomt.

In plaats daarvan vatte een Redditor samen: "Ze hebben allebei zoveel geld verzameld dat ze veel discretie kunnen hebben als het gaat om de rollen die ze kiezen."

Bovendien, in een uitleg die nauwkeurig weergeeft wat de meeste mensen al dachten, merkte de fan op: "Ik kan er vrij zeker van zijn om naar een film/tv-programma te gaan waar die twee in zijn en weet het tenminste, zelfs als ik hou er niet van, het zal anders of interessant zijn."

Dus het lijkt erop dat Elijah en Daniel allebei het Brad Pitt-niveau van bekendheid hebben bereikt, waar het niet uitmaakt waar ze in zitten, fans worden erdoor aangetrokken.

En het gaat er niet alleen meer om Frodo of Harry op het scherm te zien. (wat een goede zaak is, aangezien Daniel vastbesloten is om niet terug te keren naar de rol die hem beroemd heeft gemaakt)

Aanbevolen: