10 beste probiotica om aan je hond te geven

Inhoudsopgave:

10 beste probiotica om aan je hond te geven
10 beste probiotica om aan je hond te geven
Anonim

Onze viervoeters zijn een groot deel van onze families en ons leven. We willen het beste voor onze harige metgezellen, en om ze gezond te houden is meer nodig dan een fatsoenlijke kom eten en een paar stevige wandelingen per week. Probiotica bevatten gezonde darmbacteriën die ervoor zorgen dat uw pup jarenlang in topvorm blijft. Ze bestrijden alles, van ziekte en ziekte tot parmantige allergieën en immuunproblemen. Als je van je pup houdt en wilt dat hij in de best mogelijke conditie verkeert waarin hij kan zijn, zouden probiotica zeker elke dag in zijn hondenschotel moeten komen! Hier zijn tien van de beste probiotica voor honden om je geliefde hond te geven.

Maar praat natuurlijk met uw dierenarts om te bepalen of probiotica het beste is voor uw hond!

10 Probioticum voor honden - met natuurlijke spijsverteringsenzymen + prebiotica en pompoen

Dit probioticum is bedoeld om pups te helpen met spijsverteringsproblemen zoals gas, een opgeblazen gevoel, buikpijn en obstipatie. De toevoeging van pompoen helpt bij lekkende darmproblemen en de papaja helpt de buik van honden bij het afbreken van eiwitten en vetten voor een optimale spijsvertering. Dit probioticum is ook erg veelzijdig en is geschikt voor pups van alle leeftijden.

9 Doggie Dailies Probiotica Honden

Dit is een geweldig product om te kiezen als je harige vriend herstellende is van een lange antibioticakuur of worstelt met diarree, krampen of winderigheid. Het reguleert niet alleen vervelende darmproblemen, maar het kan honden ook helpen allergiesymptomen te bestrijden, vervelende jeuk en hotspots te verlichten en urineweginfecties en schimmelinfecties te voorkomen. Deze kauwsnacks bevatten vijf krachtige stammen van probiotica en prebiotica, L. Acidophilus, L. Plantarum, L. Brevis, L. Fermentum, L. Lactis en Fructooligosaccharide, dus je hond krijgt een heleboel krachtige actieve culturen in een kleine kauwgom het formulier.

8 Pet Vitality PRO-Probiotica voor honden met natuurlijke spijsverteringsenzymen

Deze puppy-probiotica zijn niet alleen krachtig, maar ze zijn ook nog eens lekker! Ze werken om alles te genezen, van buikproblemen tot allergiesymptomen, terwijl ze smaken als een traktatie voor uw hondje. Het bedrijf biedt een geld-terug-garantie van 60 dagen als ze het niet doen, dus het kan echt geen kwaad om ze een draai te geven! Deze kauwsnacks weren ziekten en infecties af en bevorderen tegelijkertijd een optimale opname van mineralen en voedingsstoffen, zodat Rover zijn beste leven kan leiden door vogels te achtervolgen en uw bloembedden op te graven.

7 Amazing Nutritionals Probiotische Joint

Het voordeel van dit probioticum is dat het niet alleen werkt om orde te scheppen in het spijsverteringskanaal van uw hond, maar het zorgt ook voor welzijn in hun vacht, huid en gewrichten! Het is vrij perfect voor oudere honden die hun leeftijd beginnen te voelen. Deze formule bevat geen schadelijke toevoegingen en is 100% natuurlijk. De kauwtabletten zijn verkrijgbaar in lever- of speksmaak, dus er is weinig kans dat uw pup ze niet meteen opslokt.

6 Purina Veterinary Diets Fortiflora

Wat dacht je van een probioticum voor honden dat ook boordevol vitamine A, E en C zit? Deze heeft een dubbele taak door relevante vitamines en actieve, levende culturen op te nemen die honden helpen een gezond immuunsysteem te behouden. Je kunt 's nachts rustig uitrusten, wetende dat je je beste viervoeter laadt met alles wat hij nodig heeft om fit en fantastisch te zijn.

5 VetriScience Vetri Mega Probiotic

De formule voor deze probiotica bevat acht verschillende stammen van vijf miljard micro-organismen per capsule, dus cultuurvariatie is hier zeker geen probleem. Het is zuivelvrij, dus honden die worstelen met lactose kunnen ook baat hebben bij een probioticum. Dit probioticum is er een waar eigenaren naar willen kijken als hun pelsbaby bijzonder intolerant is voor veel typische ingrediënten. Een geweldig ding over dit machtige kleine medicijn is dat het aan zowel katten als honden kan worden toegediend, dus als je beide dieren in huis hebt, kun je wegkomen door slechts één merk probiotica voor iedereen te kopen!

4 Nusentia Probiotic Miracle

Dit merk dierlijk probioticum staat bekend als een van de eerste in zijn soort. Het heeft 360 MILJARD KVE probiotica per pot, wat een hoop goede dingen is! Dit probioticum is gemaakt in de VS en omdat het een van de eerste merken op de markt was, heeft het jarenlange consistentie en bewezen resultaten. U kunt opgelucht ademhalen, wetende dat het jarenlang tevreden klanten heeft die een back-up maken van dit product.

3 Love Bugs

Love Bugs is niet alleen een schattige naam op een zo-zo-product. Deze probiotica hebben een krachtige impact als het gaat om de spijsvertering van uw dier. Love Bugs richt zich op voedselgevoeligheden, spijsverteringsproblemen, allergieën, huidaandoeningen, oor-, schimmelinfecties en helpt zelfs pups om een frisse adem en een goede mondhygiëne te behouden. Het is een soort superpil voor honden met als bonus dat het zeer betaalbaar is. Er is niet veel om niet van te houden over Love Bugs.

2 Buiksnoepjes

Planopaws Tummy Treats is een volledig natuurlijk probiotisch supplement dat vrij is van granen, zuivelproducten, maïs, tarwe en soja. Na een paar consistente weken van het knallen van deze kauwsnacks, zal je pup ongetwijfeld veel meer energie hebben dan tijdens zijn pre-probiotische dagen, evenals een meer tevreden buik. Het is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden, dus of je nu een puppy of een oude jongen, een gigantische Husky of een kleine Yorkie hebt, deze probiotica zullen het lukken. Met een levenslange garantie kun je er zeker van zijn dat als het niet samengaat met je hondje, je je geld terug krijgt.

1 Advita Probiotisch voedingssupplement voor honden

Advita levert goed werk door goede darmbacteriën te introduceren bij pups die moeite hebben om een gezond spijsverteringskanaal te behouden. Met vier levende, actieve culturen plus prebiotische inuline, kunnen eigenaren van gezelschapsdieren er zeker van zijn dat ze er alles aan doen om hun harige vrienden toonaangevende gezondheidszorg te geven in een gemakkelijk te kauwen tablet. Dien deze toe aan uw hond wanneer hij veranderingen in zijn dieet doormaakt of geniet van een verblijf in een pension, zodat zijn spijsvertering op het goede spoor blijft.

Bronnen: bestreviews.guide, puppywire.com

Aanbevolen: