10 Beste schoenenboetieks op Instagram om aan uit te geven

Inhoudsopgave:

10 Beste schoenenboetieks op Instagram om aan uit te geven
10 Beste schoenenboetieks op Instagram om aan uit te geven
Anonim

Wie kan een prachtig paar schoenen weerstaan voor een betaalbare prijs? Sociale media, met name Instagram, hebben een nieuwe manier van online winkelen gecreëerd. Er zijn talloze Instagram-winkels die reclame maken voor hun producten en het voor een klant gemakkelijk maken om te kopen. In sommige gevallen zijn in-app aankopen beschikbaar.

Fysiek naar de winkel gaan behoort tot het verleden. Klanten kunnen een scala aan verschillende stijlen vinden in schoenenboetieks die adverteren op Instagram. Als je op zoek bent naar een nieuw, schattig paar hakken of zin hebt in uitspattingen, dan is hier een lijst met tien boetieks die je moet proberen en die de bank geen kwaad zullen doen.

10 Simmi-schoenen

Simmi-schoenen zijn een goed groothandelsmerk om mee te beginnen. Hun schoenencollectie is leuker en flirteriger – schoenen die bedoeld zijn om een simpele outfit wat meer pit te geven.

Neem bijvoorbeeld hun stevige zilveren hak met diamanten kettingen. Het merk heeft iets voor iedereen die zijn schoenenspel wil verbeteren.

9 Chockers-schoenen

Chockers-schoenen is een in het VK gevestigd merk dat alles heeft waar een schoenenliefhebber naar op zoek is. Hun Instagram pronkt met hun product op een manier die in het oog springt en ervoor zorgt dat je door talloze berichten over schoenen wilt scrollen.

Het merk verkoopt hakken, sneakers en sandalen. Veel sandalen zijn nepversies van merknamen, maar voor een betaalbare prijs. Voor iets meer unieks hebben ze schoenen voor ieders voorkeur. Misschien zijn enkele doorzichtige hoge hakken van visnet de moeite van het bekijken waard.

8 Flashybox

Flashybox is een toepasselijke naam voor deze online boetiek. Hun Instagram-pagina en de website zijn flitsend, oogverblindend en zullen iedereen verleiden om te winkelen. De winkel verkoopt alles, van sandalen, flats, sneakers, laarzen en zelfs kinderschoenen.

Vergeet de hakken niet. Flashybox heeft ook stevige hakken, stiletto's, sleehakken en alles daartussenin. Wil je een outfit compleet maken? Ze verkopen ook accessoires.

7 Linzi-schoenen

Er is soms niets beter dan een betaalbaar paar schoenen die ook wereldwijd worden verzonden. Linzi-schoenen op Instagram bieden precies dat. De schoenen die worden geadverteerd variëren van strak en modern tot gedurfd en gedurfd.

Het merk heeft van alles een beetje, inclusief rode hakken met bandjes en laarzen met krokodillenprint van vinyl. Linzishoes is een in het VK gevestigd bedrijf, dus pas op voor de euro, maar het is nog steeds betaalbaar met schoenen variërend van 30 tot 40 euro.

6 Qupid Shoes

Cupid gebruikte zeker zijn liefdespijlen bij het creëren van dit schoenenmerk. Klanten zullen verliefd worden op de veelzijdige en comfortabele ontwerpen die het merk te bieden heeft. Qupid-schoenen zijn iets minder gedurfd dan sommige andere merken, maar dat weerhoudt klanten er niet van.

Qupid Shoes is een geweldige plek als je op zoek bent naar betaalbare sandalen en schoenen in verschillende stijlen of kleuren. Fans van het merk zijn dol op hun producten en smeken ze om hun favorieten aan te vullen.

5 Liefdesinval

Love Raid, of kortweg Raid, beklimt de ladder als een populaire schoenenboetiek op Instagram. Misschien zijn die Bottega Veneta-hakken niet in een betaalbare prijsklasse. Gelukkig is Raid momenteel in lijn met de nieuwste schoenenmodetrends.

De schoenen bootsen de populaire instaphak na met de dikke kussenachtige riem aan de voorkant. Raid heeft ook strappy hakken met de veelgevraagde vierkante neus. Hun schoenen zijn er in verschillende pastelkleuren en gedurfdere tinten zoals oranje.

4 Envy Shoes

Het in het VK gevestigde merk Envy Shoes is populair geworden op sociale media. Ze zijn een groothandelsmerk gericht op fast fashion. Veel klanten houden van hun esthetische en algehele verpakking. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de schoenen ook betaalbaar zijn.

Envy verkoopt trendy stukken zoals de gewatteerde instaphak, maar heeft ook een scala aan schoenen voor elke gelegenheid. Sommige schoenen zijn het gesprek van de dag, zoals de hak van de diamanten visnetlaars en de doorzichtige, kristalpuntige schoen.

3 Ego Official

Ego is voor degenen die durven met hun stijl of schoenarchitectuur. Het merk blijft op de hoogte van de laatste trends en dat betekent hakken met een brede hieltip aan de onderkant. Het betekent ook felle kleuren zoals neonroze, oranje of blauw.

Dit merk heeft altijd een schoen voor iedereen die mensen echt wil verbazen. Hun 'Bliss'-veterhak heeft een diamanten bandje aan de voorkant en een veer rond de enkel. Ego-schoenen zullen zeker een gesprek beginnen.

2 Publiek verlangen

Public Desire is een van de beste schoenenboetieks op Instagram. Het merk is behoorlijk populair bij schoenen die smaak aan elke outfit geven en er tegelijkertijd trendy uitzien. Shoppers kunnen alles vinden, van hakken, doorzichtige schoenen, enkellaarzen, laarzen tot flats.

Public Desire verkoopt ook kleding en accessoires als een klant zijn boodschappen in één keer gedaan wil hebben. Het merk is betaalbaar met schoenen variërend van $ 30- $ 50 en andere verkopen. Het kopen van één paar is niet genoeg.

1 Miss Lola

Miss Lola is de meest gezochte schoenenboetiek op sociale media. Het is gemaakt door Lola Vee en is sindsdien enorm gestegen in kwaliteit en prijs van schoenen. Klanten komen langs voor de schoenen, maar blijven uiteindelijk voor de spectaculaire kleding en accessoires die ze aanbieden.

Als je op zoek bent naar een schoen voor een 'eerste afspraakje', kun je net zo goed een jurk kopen. Uniek aan het merk is dat het hun populaire schoenen ook in kindermaten verkoopt. Op die manier kunnen ouders hun mini-me matchen terwijl ze onderweg zijn. Miss Lola heeft lovende kritieken gekregen over de kwaliteit van schoenen en de betaalbaarheid.

Aanbevolen: