Mariah Carey onthult hoe haar moeilijke jeugd kerstdag moeilijk maakte

Inhoudsopgave:

Mariah Carey onthult hoe haar moeilijke jeugd kerstdag moeilijk maakte
Mariah Carey onthult hoe haar moeilijke jeugd kerstdag moeilijk maakte
Anonim

Zangende superster Mariah Carey heeft onthuld hoe moeilijk de kerstperiode zou zijn in het opgroeien van haar huishouden. In een interview met The Mirror vertelde de "Queen Of Christmas" hoe ze de vakantie "perfect" zou willen maken, maar dat haar familie het "moeilijk" zou maken.

De 52-jarige zei: "Ik wilde altijd dat Kerstmis perfect zou zijn en keek uit naar de feestdagen, maar ik had een ongelooflijk disfunctionele familie die het zou verpesten. Niet mijn moeder. Ze zou proberen het te halen leuk."

"We hadden niet veel geld, dus soms pakte ze fruit in omdat ze het zich niet kon veroorloven. Ik dacht: 'Als ik later groot ben, laat ik dat nooit meer gebeuren. Ik ga Kerstmis elk jaar perfect maken'", vertelde Carey aan de Britse krant.

Haar ouders zijn gescheiden toen ze drie was

Afbeelding
Afbeelding

De zangeres "Always Be My Baby" werd geboren in Huntington, New York, uit een zwarte vader, Alfred Roy Carey, en een blanke moeder, Patricia. Ze was de jongste van drie kinderen en heeft een broer, Morgan, 61, en zus, Allison, 58. Mariah's ouders scheidden toen ze nog maar drie jaar oud was.

Carey had een gespannen relatie met haar moeder - die ze direct 'Patricia' noemt in plaats van 'mama'.

Vorig jaar opende Carey over haar familiedynamiek op Apple TV +'s The Oprah Conversation om haar memoires 'The Meaning of Mariah Carey' te promoten. De zangeres vertelde hoe ze zich verwaarloosd voelde door haar moeder toen ze opgroeide. De vijfvoudig Grammy-winnaar zegt dat ze vanaf het begin van haar carrière het gevoel had dat er een “enorme rolomkering” was in hun relatie.

“Ik zal altijd voor haar zorgen. Er is sinds het begin een enorme rolomkering in onze relatie geweest, sinds ik voor het eerst begon te [zingen], ben ik de go-to geweest, die matriarch-persoon, zelfs als het jongste kind in het gezin, "vertelde ze. “Niet iedereen snapt het. Dat is heel wat druk, want daarmee komt ook wrok, of afgunst, bij de verwachtingen. Het is echt een moeilijke plek om te zijn.”

Ze verwijst naar haar broer en zus met 'Ex'

mim
mim

Tijdens het interview met Oprah sprak Carey ook over haar moeilijke relatie met haar broers en zussen - die ze haar "ex" broer en zus noemt.

"Alles wat het is is, 'Laat me geld krijgen, wat er ook gebeurt, zelfs als dat betekent dat ik naar een roddelblad ga, daarheen ga en zeggen dat ik X-bedrag van duizenden wil en ik zal wellustige verhalen vertellen,'" Carey onthuld.

Haar zus zou haar hebben gedrogeerd

Mariah Carey close-up en zus
Mariah Carey close-up en zus

Ze noemde haar broer 'extreem gewelddadig' en haar zus 'verontrust' en 'getraumatiseerd'. Carey zei dat ze heeft geprobeerd "oplettend" te zijn over de verslavingen van haar zus, maar niet gelooft "dat haar dezelfde hoffelijkheid is verleend."

In haar boek beweert Carey dat haar zus "haar heeft gedrogeerd met Valium, haar een roze nagel vol cocaïne heeft aangeboden, haar derdegraads brandwonden heeft toegebracht en heeft geprobeerd haar aan een pooier te verkopen."

Mariah is de moeder van de 10-jarige tweeling Marokko en Monroe en heeft sinds 2016 een relatie met Bryan Tanaka.

Aanbevolen: