Dr. Heavenly bekritiseert de nieuwe romance van Nene Leakes: 'Alles is niet voor Instagram

Inhoudsopgave:

Dr. Heavenly bekritiseert de nieuwe romance van Nene Leakes: 'Alles is niet voor Instagram
Dr. Heavenly bekritiseert de nieuwe romance van Nene Leakes: 'Alles is niet voor Instagram
Anonim

Voormalig Real Housewives of Atlanta-ster Nene Leakes heeft onlangs bevestigd dat ze weer aan het daten is. De realityster heeft een relatie met een zakenman genaamd Nyonisela Sioh. De in Liberia geboren ondernemer heeft een bedrijf in couturepakken in Charlotte, North Carolina. Het stel werd aan elkaar voorgesteld door wederzijdse vriend Peter Thomas. Maar Nene is online bekritiseerd, met fans die beweren dat ze te snel gaat. Haar man van 25 jaar Greg Leakes stierf in september aan darmkanker. Nene legde aan The Shade Room uit dat hoewel ze nog steeds 'rouwde' om het verlies van Gregg, hij haar zijn zegen had gegeven om verder te gaan na zijn overlijden.

'Married To Medicine'-ster Dr. Heavenly gewogen op nieuwe romantiek

Married to Medicine-ster Dr. Heavenly Kimes is een van de velen die hun mening over Nene's liefdesleven hebben gedeeld. Tijdens een YouTube-livestream verklaarde Kimes: "Weet je, eerlijk gezegd, en ik weet dat ik het mis heb om dit zelfs maar te bespreken, ik ben het met haar eens. Dat is het leven van Nene. Haar man gaf haar groen licht om haar leven te leven en te doen wat ze wil doen."

Kimes vervolgde: "Het is moeilijk om daar alleen te zijn. Ze is een beroemdheid. Waarschijnlijk een heleboel kerels naar haar. En ze heeft een lange weg afgelegd om deze man te kennen. Ze stond achter hem, wat geweldig is, want een lange tijd terwijl hij ziek was. Dus ik denk dat het goed is voor haar om verder te gaan. Ik denk gewoon dat ik niet zo snel een nieuwe kerel zou hebben aangeprezen. Ik niet, ik zou waarschijnlijk niet zo snel niemand hebben."

Ze voegde eraan toe: "Maar zelfs als ik dat deed, zou ik hem niet hebben gepost. Ik had dat geheim gehouden. Ik zou een Quad hebben gedaan. Met wie Quad [Webb] slaapt, weten we niet. Alles is niet voor Instagram.”

Fans waren verdeeld over Nene's liefdesleven

Nene en Gregg Leakes
Nene en Gregg Leakes

Reageren op sociale media waren verdeeld over de vraag of Dr Heavenly's mening over Nene's liefdesleven geldig was.

"Ik ben geen fan van Dr Heavenly, maar ik ben het ermee eens dat alles niet voor internet is, houd sommige dingen privé", schreef iemand online.

"Ik ben het ermee eens. Je kunt je bedrijf niet aan de wereld bekendmaken en dan boos zijn over de reactie, houd het gewoon privé en wees gelukkig", voegde een tweede eraan toe.

Maar sommige mensen verdedigden Nene en beweerden dat ze gewoon 'haar leven leidde'.

"Alles is niet voor Instagram?? Nene heeft haar brood verdiend door fans in haar leven te laten", schreef een persoon.

"Nee, jullie gaan Nene niet dwingen single te zijn zoals jullie Lauren London doen. Mensen mogen in hun eigen tempo verder gaan", voegde een tweede eraan toe.

Een jonge man beweerde dat hij contact had met Nene

Gisteren deelde een jonge man een intieme foto in bed met Nene Leakes.

De man heet "Temper Boi" op Instagram, waar hij zichzelf ook omschrijft als ondernemer. Hij beweerde dat hij en Leakes een affaire hadden en foto's plaatste van het paar dat danste in een club. Een foto toonde Temper Boi die Leakes op het voorhoofd kuste.

Aanbevolen: