Fans zagen de pijnlijke handblessure van Leonardo DiCaprio in 'Django Unchained

Inhoudsopgave:

Fans zagen de pijnlijke handblessure van Leonardo DiCaprio in 'Django Unchained
Fans zagen de pijnlijke handblessure van Leonardo DiCaprio in 'Django Unchained
Anonim

We weten allemaal heel goed dat Leonardo DiCaprio aan de top van Hollywood staat als het gaat om inkomsten per film. Dat betekent echter niet dat de acteur immuun is voor ernstige verwondingen op de set, zoals we in het verleden bij zoveel andere acteurs hebben gezien.

Een bepaalde scène in de film was behoorlijk agressief, waarbij Leo uit zijn hand bloedde. Sommige fans zouden zelfs suggereren dat hij bloedde op mede-ster Kerry Washington in 'Django Unchained'. Desalniettemin zullen we dat moment opnieuw bekijken en kijken hoe het allemaal is verlopen. Het is Leo's verdienste dat het zijn momentum niet een beetje stopte, terwijl hij het tafereel voortzette alsof er niets was gebeurd.

Wat is er gebeurd met de hand van Leonardo DiCaprio in 'Django Unchained'?

Hoewel de film van Quentin Tarantino soms erg moeilijk was om naar te kijken, was 'Django Unchained' een enorm succes aan de kassa, met een opbrengst van meer dan $ 425 miljoen.

Het was een cast vol sterren, met Jamie Foxx als Django, samen met DiCaprio in een andere rol, deze keer was hij een slechterik, die de rol van Calvin Candle uitbeeldde. Hoewel hij fantastisch was in de rol, had Leonardo DiCaprio ernstige bedenkingen bij de film en had hij zelfs overtuiging nodig van mensen als Samuel L. Jackson en Jamie Foxx.

Een cruciaal moment voor Leonardo DiCaprio was het besef dat hij, door zijn karakter in te houden, het verhaal onrecht aandeed.

Leo onthulde dat hij meteen het gevoel had dat het te ver weg was toen hij het script van de film las.

"Het eerste ding was duidelijk iemand spelen die zo berucht en afschuwelijk is, wiens ideeën ik duidelijk op geen enkel niveau kon vinden."

"Ik herinner me onze eerste lezing, en sommige van mijn vragen gingen over de hoeveelheid geweld, de hoeveelheid racisme, het expliciete gebruik van bepaalde taal… Mijn eerste reactie was: 'Moeten we zo ver gaan, " de acteur Yahoo News.

Hij zette een behoorlijke prestatie neer en bovendien was hij meesterlijk in een bepaalde scène gezien de omstandigheden.

De cast en crew waren in shock toen het moment plaatsvond in Django Unchained

Nee, het was niet de bedoeling dat Leonardo DiCaprio zijn hand volledig aan een glas zou snijden en dan heel erg begon te bloeden… hoewel het in werkelijkheid iets lijkt te zijn dat uit een film van Tarantino komt…

Het moment was volkomen toevallig en wat nog veel opmerkelijker is, is hoe de camera's doorgingen alsof er nooit iets was gebeurd.

Een producer voor de film Stacey Sher herinnerde zich het moment samen met Variety.

"Leo had talloze keren met zijn hand op de tafel geslagen en hij bewoog zijn hand verder en hij verbrijzelde een kristalhelder glas", vertelde "Django"-producer Stacey Sher onlangs ook aan Variety.

"Bloed droop langs zijn hand. Hij brak nooit zijn karakter. Hij bleef doorgaan. Hij zat in zo'n zone. Het was erg intens. Hij had hechtingen nodig."

'Django Unchained' sleepte talloze prijzen in de wacht, waaronder een Academy Award voor Beste Originele Scenario.

Leo was te in de zone om het zelfs maar te beseffen en gaf kort commentaar op de scène, bewerend dat het beste deel was om naar de geschokte reacties van iedereen te kijken toen het plaatsvond.

"Boom, het gebeurde en toen opende ik mijn hand en toen begon het bloed overal te stromen en ik zag Jamie zo gaan [trekt een geschokt gezicht]."

Ondanks de duisternis van de rol, verpletterde Leo het op zoveel niveaus en bovendien prezen de fans de acteur voor zijn evenwicht in de scène.

Hoe reageerden de fans op de onthulling dat Leonardo DiCaprio zijn hand heeft vernietigd?

Wat niet als een verrassing zou moeten komen, prezen fans DiCaprio omdat hij niet brak tijdens de scènes. Via platforms als YouTube besprak de fanbase de scene, aangezien de clip viraal ging met meer dan drie miljoen views.

"Het feit dat hij deze rol afwees vanwege zijn moraal. Toen hij werd overgehaald om het te doen door Jamie Fox, is ongelooflijk. Hij dacht dat het zijn carrière zou hebben geruïneerd. In plaats daarvan verkocht hij een ongelooflijk personage en mogelijk zijn beste prestatie Hoe hij geen prijs voor deze rol heeft gewonnen, is mij een raadsel. Ongelooflijk."

"Het feit dat hij zijn hand sneed en nooit karakter brak. Ongelooflijk."

"Dit was DiCaprio's beste optreden IMO. Hij maakte Calvin Candie terecht angstaanjagend om naar te kijken. Zelfs als hij niet schreeuwt, maakt alleen de blik in zijn ogen je gespannen. Waarschijnlijk de beste slechterik ooit geportretteerd."

De andere ongeveer 4.500 commentaren waren in hetzelfde thema, niet alleen om DiCaprio te prijzen voor de scène, maar ook voor zijn werk in de hele film.

Aanbevolen: