Betty White's Secret To Happiness, onthuld

Inhoudsopgave:

Betty White's Secret To Happiness, onthuld
Betty White's Secret To Happiness, onthuld
Anonim

Betty White is op 99-jarige leeftijd overleden, net voor haar 100ste verjaardag. Met zo'n grote carrière die ze had, moesten er wat stressoren in haar leven zijn, toch? Ze leefde echter een optimistisch en gelukkig leven. Om haar leven en bijna 100e verjaardag te vieren, brengt Fathom Events op 17 januari een film uit, alleen in de bioscoop, genaamd Betty White: 100 Years Young- A Birthday Celebrations, met archiefbeelden, interviews en meer!

White is vooral bekend van haar rollen in The Golden Girls, The Mary Tyler Moore Show, Hot In Cleveland, You Again, The Proposal en nog veel meer. Ze is geliefd bij vele, vele fans over de hele wereld en werd bewonderd om haar geluk en positiviteit, ondanks dat ze drie keer getrouwd was en een zeer lange carrière had.

Dus op de legendarische Betty White en alle geheimen van haar geluk tijdens haar geweldige leven.

Bijgewerkt op 31 december 2021, door Marissa Romero: Dit artikel is bijgewerkt om het nieuws van het overlijden van Betty White op 31 december 2021 weer te geven.

Betty White is volgens TMZ in haar huis overleden. Een bron dicht bij de ster deelde met TMZ dat Betty White geen ziektes had en dat "ze vermoedelijk een natuurlijke dood is gestorven."

"Hoewel Betty op het punt stond 100 te worden, dacht ik dat ze voor altijd zou leven", deelde Jeff Witjas, de agent en vriend van Betty White, met PEOPLE. "Ik zal haar vreselijk missen en de dierenwereld waar ze zoveel van hield ook. Ik denk niet dat Betty ooit bang was om te overlijden, omdat ze altijd al bij haar meest geliefde echtgenoot Allen Ludden wilde zijn. Ze geloofde dat ze weer bij hem zou zijn."

8 Hoe Betty White optimistisch bleef

Om haar aanstaande verjaardag te vieren, deed Betty White voor haar dood een coververhaal met PEOPLE Magazine en vertelde ze hoe optimistisch haar haar op de been houdt. Ze werd geboren als een "verwaande optimist", wat bijdraagt aan haar geluk. "Ik heb het van mijn moeder gekregen en dat is nooit veranderd. Ik vind altijd het positieve", vertelde ze aan de publicatie.

7 Betty White's Dieet

Wat betreft haar lichamelijke gezondheid, herinnert Betty White zich: "Ik heb zoveel geluk dat ik zo goed gezond ben en me zo goed voel op deze leeftijd. Het is geweldig!" De legendarische actrice maakte grapjes over wat ze at, of liever wat ze niet deed. "Ik probeer alles wat groen is te vermijden. Ik denk dat het werkt."

In 2018 vertelde ze Parade Magazine dat ze "van wodka en hotdogs houdt - in die volgorde."

6 Ze genoot van een rustig leven

Betty White was al lang gestopt met speelfilms en speelde een hoofdrol in tv-shows. Ze zou nog af en toe een voice-over of een gastrol hier en daar verzorgen, maar niets te slopend voor de 99-jarige. Vlak voor haar dood genoot ze van een rustig leven in haar huis in Los Angeles, waar ze de kruiswoordpuzzel deed en kaartspellen speelde, wat haar hielp om haar geest te oefenen. White, die een dierenliefhebber was, keek graag naar dierendocumentaires, Jeopardy! en sport, vooral golf.

5 Een goed gevoel voor humor was de sleutel voor Betty White

Begin 2021, toen Betty White 99 werd, deed ze nog een interview met PEOPLE over een lang en gezond leven. Een gevoel voor humor was wat haar op de been hield. "Neem jezelf niet al te serieus. Je kunt tegen anderen liegen - niet dat ik dat zou doen - maar je kunt niet tegen jezelf liegen," zei ze.

4 Ze probeerde klagen te vermijden

Ze vertelde Parade ook dat ze probeerde te voorkomen dat ze klagen. “Ik weet dat het oubollig klinkt, maar ik probeer de grappige kant en de positieve kant te zien, niet de keerzijde. Ik erger me aan mensen die klagen over dit of dat. Het is zo'n tijdverspilling ", zei White. De 99-jarige probeerde altijd "het positieve te accentueren, niet het negatieve" in het leven.

3 Bezig blijven

Of het nu was met vrienden rondhangen, een kruiswoordpuzzel maken of hier en daar een kleine rol spelen, Betty White was graag bezig. In een interview in 2017 met Katie Couric zei ze niet op te geven. "Allereerst, blijf bezig. Focus niet alles op jou, dat slijt vrij snel. Het is niet moeilijk om dingen te vinden waarin je geïnteresseerd bent, maar geniet ervan en geniet ervan, en ik denk dat dat je op je tenen."

"Je blijft maar doorgaan… Je geeft niet op", zei ze tegen Parade. "Ik hou gewoon van werken, dus ik zal blijven werken totdat ze stoppen met vragen."

2 Betty White was een dierenliefhebber

Wie houdt er niet van dieren? Naast een zeer opmerkelijke en lange carrière stond Betty White bekend als een dierenliefhebber en pleitbezorger. Het was een van de bronnen van haar jeugd, volgens haar Parade-interview uit 2018. Ze had in de loop der jaren veel honden, evenals andere dieren in haar jeugd. White was een trustee en zat meer dan vier decennia in het bestuur van de Greater Los Angeles Zoo Association.

1 Wat haar vroegere co-sterren over haar zeiden

The Proposal co-ster, Sandra Bullock, sprak ook met PEOPLE over de actrice en haar aanstaande verjaardag. Ze hoopte dat "White haar verjaardag op dezelfde manier omarmt als ze elke dag van haar leven heeft gevierd met humor, vriendelijkheid en een wodka op ijs, proostend op het feit dat ze een badass is die ons allemaal in het stof heeft achtergelaten."

Jeff Witjas, White's agent en vriend, vertelde de publicatie: "Betty leeft een leven van geluk. Ze denkt altijd eerst aan anderen en ze blijft positief, wat er ook gebeurt, zelfs als ik haar versloeg bij ons favoriete spelletje gin rummy!"

Aanbevolen: