Betty White Trends op Twitter aangezien zij de enige 'Mary Tyler Moore Show'-acteur is die nog leeft

Betty White Trends op Twitter aangezien zij de enige 'Mary Tyler Moore Show'-acteur is die nog leeft
Betty White Trends op Twitter aangezien zij de enige 'Mary Tyler Moore Show'-acteur is die nog leeft
Anonim

Toen de aankondiging van het overlijden van Ed Asner naar buiten kwam, uitten honderden fans hun verdriet over het verlies van een geliefde acteur. Hij heeft vele gedenkwaardige rollen gespeeld, met als meest iconische televisieoptreden Lou Grant van The Mary Tyler Moore Show. Nu hij weg is, maar nooit vergeten, blijft Betty White achter als het laatst overgebleven hoofdcastlid dat nog in leven is voordat ze bekend zou worden vanwege haar klassieke rol van Rose Nylund uit The Golden Girls.

White is momenteel 99 jaar oud, maar haar leeftijd houdt haar niet tegen. Zelfs daarmee uiten fans zich nog steeds zorgen over haar welzijn. Zodra Asner stierf, begon White trending te worden op Twitter met fans die terugkijken op haar rol als Sue Ann Nivens.

Dit is niet de eerste keer dat White trending is op Twitter, om welke reden dan ook. Telkens als ze dat doet, vrezen Twitter-gebruikers voor het ergste. Er zijn veel reactie-tweets die draaien om het controleren van Twitter om te zien of de oude actrice het goed doet. Hoewel het meestal voor een komisch effect is, is er nog steeds bezorgdheid over de posts.

Fans van The Mary Tyler Moore Show hebben opgemerkt dat ze haar castgenoten heeft overleefd, ondanks dat ze ouder is dan de ster zelf, Mary Tyler Moore, die in 2017 op 80-jarige leeftijd overleed. Een Twitter-gebruiker grapte dat White een machtsbeweging deed omdat hij de enige Golden Girls en Mary Tyler Moore Show-acteur was die momenteel in leven is.

Sommige fans zagen zelfs "Rest in Peace" trending dicht bij White's naam, waardoor fans bang waren dat ze stierf. Dit heeft er echter voor gezorgd dat sommige fans er kapot van waren om te weten dat iemand die met haar heeft gewerkt dat deed. Toch, met het thema van zorgen maken over het welzijn van wit, zal het zeer verwoestend zijn wanneer die dag helaas komt. White kennende zal ze voor altijd leven en een van Amerika's kostbaarste schatten blijven.

Een andere Twitter-gebruiker wees er ook op dat dit jaar zwaar was voor The Mary Tyler Moore Show. Eerder stierf Cloris Leachman op 27 januari in haar slaap, en toen stierf Gavin MacLeod op 29 mei aan een slechte gezondheid, hoewel de werkelijke oorzaak niet is bevestigd. We kunnen alleen maar hopen en bidden dat 2021 niet het jaar zal zijn dat de cast ons verlaat.

Aanbevolen: