Leven voor Leroy Garrett sinds hij stopte met 'The Challenge' op MTV

Inhoudsopgave:

Leven voor Leroy Garrett sinds hij stopte met 'The Challenge' op MTV
Leven voor Leroy Garrett sinds hij stopte met 'The Challenge' op MTV
Anonim

Leroy Garrett maakte 12 seizoenen deel uit van The Challenge-franchise en was de rechterhand van Johnny Bananas. Na bijna tien jaar deel uit te maken van de realityshow en nooit te winnen… besloot Leroy eindelijk zijn Challenge-schoenen op te hangen. Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen, maar Leroy had het gevoel dat het zijn tijd was. De 36-jarige verscheen voor het eerst op Real World: Las Vegas en werd meteen een favoriet bij fans. Leroy heeft in zijn carrière meerdere keren de finale gehaald, maar op de een of andere manier wordt de titel hem altijd ontnomen

Leroy ontmoette Kam Williams op The Challenge: Vendettas en ze bleek een kracht om rekening mee te houden. Hun romance verwaterde tot ze opnieuw contact maakten in War of the Worlds II en sindsdien sterk zijn gebleven. Kam heeft aangekondigd dat ze op een dag terug zal zijn naar de arena van The Challenge en deze hopelijk zal winnen voor haar en haar partner. De fandom is van mening dat Leroy Garrett het verdient om Challenge Champion te zijn, dus hopelijk komt hij snel uit zijn pensioen.

6 De echte reden dat Leroy Garrett met pensioen ging

In 2017 vond er een incident plaats tussen Leroy Garrett en Camila Nakagawa tijdens The Challenge XXX: Dirty 30. Camila gooide racistische opmerkingen en noemde Leroy denigrerende namen en MTV deed niets.

Dit was Leroy's officiële verklaring: "Ik heb eindelijk besloten om te praten over mijn reden om met pensioen te gaan bij The Challenge op MTV. Dit weegt al jaren op mijn mentale [gezondheid] en nu is het tijd om los te komen. Ik wilde mezelf eindelijk vergeven dat ik geen standpunt innam. Ik leef niet langer met spijt of angst. Dit was de eerste stap in mijn genezingsproces, van wat me overkwam tijdens het filmen van het seizoen van Dirty 30 op The Challenge."

Tijdens seizoen 30 van The Challenge kreeg een dronken Camila Leroy's gezicht en noemde hem een 'Black motherf--ing p--sy'. Ze schreeuwde toen: "Het draait allemaal om zwarte moeders, zoals dat stuk s-t!" Op dat moment bleef Leroy kalm en was geschokt dat MTV en presentator TJ Lavin geen woord zeiden over de gruwelijke uitbarsting.

5 Zal Leroy Garrett ooit terugkeren naar de uitdaging?

Hij deelde in de video: "Ik dacht: 'Wat is er in godsnaam aan de hand? Niemand staat op het punt te praten over wat er is gebeurd?' Ik was gisteravond het slachtoffer en ik moet naar voren brengen waarom me iets is overkomen en in feite iemand dwingen om zich te verontschuldigen. Dat vind ik verbijsterend."

Hij ging verder met te zeggen: "Het is echt hartverscheurend, en het is triest. Om te weten dat een netwerk aan wie ik op dit moment, aan wie ik minstens zeven of acht jaar heb gegeven, alles, jullie eigenlijk zijn gewoon opnemen. Je doet niets om me te helpen. Niets."

4 Leroy Garrett bereikte zijn breekpunt

Het is hartverscheurend dat niemand opkwam voor Leroy en dat MTV geen actie ondernam om Camila te verwijderen. Ze kon niet alleen blijven, maar ze won ook het seizoen en nam $ 450.000 mee naar huis. Leroy verdiende beter dan dat. Momenteel is Camila Nakagawa permanent verbannen uit de show, maar niet om de echte reden dat ze dat zou moeten zijn. Ze is geschorst omdat ze dronken een PA in het gezicht sloeg tijdens Champs vs. Stars. De verzekeringsmaatschappij zal Camila's aansprakelijkheid niet langer goedkeuren, hoewel MTV jaren eerder Camila had moeten aftekenen voor haar racisme jegens Leroy Garrett.

3 Wie beschermt MTV hier echt?

In zijn video vertelde Leroy hoe hij zich gekwetst voelt door het netwerk en het gevoel heeft dat hij hun steun niet heeft. Hij zei: "Het is ontmoedigend om te weten dat dit netwerk haar nog steeds steunt en niet mij." MTV volgt Camila en volgt hem niet eens op sociale media. Hij voegde eraan toe: "Ik heb het gevoel dat het netwerk castleden en iedereen die ze in dienst hebben verantwoordelijk moet gaan houden voor hun acties. Alle ogen zullen op jou gericht zijn bij elke beweging die je nu maakt." Aan het einde van zijn video liet hij een bericht achter voor MTV, waarin hij zei: "Ik sta meer dan open voor een gesprek met jou over hoe we verandering kunnen bewerkstelligen. De bal ligt in jouw kamp. Alle ogen zijn op jou gericht."

2 Leroy Garrett en Kam Williams

Leroy en Kam begonnen ergens tussen de War of the Worlds II van 2019 en Double Agents in 2021 te daten. Het paar kondigde eind 2020 aan dat ze samen naar Houston, Texas zouden verhuizen! Hun laatste seizoen samen was Double Agents, waar Kam tweede werd en Leroy derde werd! Kam is verdrietig om Leroy te zien gaan, maar ze begrijpt en respecteert zijn beslissing.

1 Babyaankondiging voor Leroy Garrett en Kam Williams

Het koppel maakte in december 2021 bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten! De Challenge-fans kunnen niet enthousiaster zijn over hun nieuwe reis naar het ouderschap. Kam en Leroy zagen er gelukkiger uit dan ooit toen ze een bijpassende kerstpyjama droegen in hun babyaankondiging!

Aanbevolen: