Joe Exotic start GoFundMe en smeekt om hulp om Carole Baskin terug te betalen

Inhoudsopgave:

Joe Exotic start GoFundMe en smeekt om hulp om Carole Baskin terug te betalen
Joe Exotic start GoFundMe en smeekt om hulp om Carole Baskin terug te betalen
Anonim

Joe Exotic zit in het gat voor $ 1 miljoen, en nu smeekt hij het publiek om in te boeten. De Tiger King heeft een GoFundMe opgezet om de kosten te dekken die gepaard gaan met zijn jarenlange rivaliteit met Carole Baskin. De misdadiger vraagt het publiek om aalmoezen om juridische kosten te dekken en zijn 7-cijferige schikking voor handelsmerkinbreuk.

Joe Exotic is blut, en hij wil dat je Carole Baskin terugbeta alt

Met de hulp van zijn advocaat plaatste Joe een oprecht pleidooi voor het publiek op de GoFundMe-pagina.

“Sinds ik naar de gevangenis ben gegaan, zijn mijn ouders gestorven, zijn mijn vrienden gestorven en is mijn huwelijk mislukt. Mijn partner verkocht zelfs mijn kleren aan willekeurige mensen. Ik zal de gevangenis uitlopen met de kleren aan mijn rug, een vonnis van $ 1 miljoen tegen mij, en geen huis of kleren”, zegt de pagina.

De 58-jarige zit momenteel achter de tralies nadat hij werd veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf. Een jury heeft Joe schuldig bevonden aan 17 federale aanklachten van dierenmishandeling en twee tellingen van poging tot moord te huur voor een complot om Baskin te vermoorden.

Exotic werd beroemd na de première van de Netflix-serie Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, die volgde op zijn werk als dierenverzorger en bittere rivaliteit met 'die b--h Carole Baskin'. De show werd een van de grootste hits van de pandemie en leidde tot brede erkenning van Exotic en Baskin.

De Tiger King krijgt niet veel donaties, maar hij krijgt misschien minder tijd

Blijkbaar moest de excentrieke persoonlijkheid een beroep doen op de leidinggevenden van GoFundMe om de pagina goedgekeurd te krijgen. TMZ meldt dat de pagina in wezen slechts een fonds is om Baskin terug te betalen, en de advocaat van Exotic vindt het "schandalig" dat Baskin juridische kosten oploopt "tegen een man met kanker en geen vermogen."

www.instagram.com/p/CUsp_kKpw_l/

Exotic smeekte fans van de show om hem te helpen een nieuwe start te maken, iets waarvan hij zegt dat het onmogelijk voor hem is om te doen zonder zijn schulden af te betalen: "Simpel gezegd, ik kan geen nieuwe start krijgen totdat ik die B heb betaald ---h Carole Baskin terug."

Een petitie om Exotic te bevrijden is gestart op Change.org nadat Tiger King wijdverbreid populair was geworden en nu 23.000 handtekeningen heeft. Helaas lijkt het erop dat het publiek Joe Exotic allang is vergeten en dat hij tot nu toe slechts $ 30 heeft opgehaald, lang niet het doel van $ 500.000. Ouch.

Joe krijgt misschien binnenkort goed nieuws. Hij heeft een nieuwe veroordeling gepland voor later deze maand, waardoor hij misschien wat tijd kwijt is aan zijn gevangenisstraffen.

Aanbevolen: