Gaspard Ulliel is helaas op 37-jarige leeftijd overleden na een ernstig ski-ongeluk

Inhoudsopgave:

Gaspard Ulliel is helaas op 37-jarige leeftijd overleden na een ernstig ski-ongeluk
Gaspard Ulliel is helaas op 37-jarige leeftijd overleden na een ernstig ski-ongeluk
Anonim

Franse acteur Gaspard Ulliel, een ster van Marvel's aankomende Moon Knight-serie, is overleden na een ernstig ski-ongeluk, volgens persbureau AFP.

De acteur en het model werd dinsdag in het ziekenhuis opgenomen na een ernstig ski-ongeluk in de Alpen, maar bezweek volgens de familie en agent van de acteur aan zijn verwondingen.

De 37-jarige acteur werd dinsdag per helikopter naar een ziekenhuis in Grenoble vervoerd nadat hij betrokken was geweest bij een aanrijding op de hellingen rond de Savoie. Er zal zeker een uitgebreid onderzoek plaatsvinden, aangezien velen van mening waren dat dit gevaarlijke gebied voor skiërs had moeten worden gesloten.

Moon Knight-acteur overleden na ski-ongeluk

De lokale omroep France Bleu meldde eerder in de week dat hij in ernstige toestand verkeerde met een schedelletsel. De politie en het parket gaven geen verdere details over het verkeersongeval. Lokaal nieuws heeft gemeld dat Ulliel in aanvaring is gekomen met een andere skiër op een kruispunt op de hellingen, hoewel niemand anders naar het ziekenhuis is gebracht.

Bergpolitie heeft gereageerd op meerdere ongevallen in de regio als gevolg van harde sneeuw en ijzige hellingen. In de regio Haute-Savoie kwam een 5-jarig meisje om het leven toen een skiër haar aanreed. Er loopt momenteel een officieel onderzoek naar wat er met Gaspard Ulliel is gebeurd.

World Rouw om succesvolle Franse acteur

Ulliel speelde de jonge Hannibal Lector in Hannibal Rising uit 2007 en modemagnaat Yves Saint Laurent in de biopic Saint Laurent van 2014. Ge is het huidige gezicht van de Chanel herengeur Bleu de Chanel. In 2016 was hij te zien in de film It's Only the End of the World van de Canadese regisseur Xavier Dolan.

Gaspard Ulliel speelt Anton Mogart/Midnight Man in Marvel's aankomende show Moon Knight, een personage dat wordt beschreven als een dief en een verzamelaar.

Ulliel kreeg lovende kritieken in zijn Franse thuisland voor zijn uitvoeringen in Summer Things en Strayed, die hem beide nominaties opleverden voor Most Promising Actor bij de César Awards. Hij won uiteindelijk de prijs voor zijn optreden in A Very Long Engagement, waarin hij samen met Marion Cotillard, Jodie Foster en Audrey Tatou speelde. Hij verwierf interne bekendheid als een man die tijdens de Eerste Wereldoorlog uit de loopgraven is verdwenen.

Aanbevolen: