Wie is de familie van Taylor Swift? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Wie is de familie van Taylor Swift? Dit is wat we weten
Wie is de familie van Taylor Swift? Dit is wat we weten
Anonim

Taylor Swift is een wereldwijde superster die records breekt en stadions over de hele wereld uitverkoopt, maar ken jij de mensen met wie ze verwant is?

Als je een Swiftie bent, weet je waarschijnlijk iets over haar familie en heb je ze gezien in tourdocumentaires en bij concerten. Afgezien van haar directe familie, gaan we enkele andere leden van haar familie behandelen die u misschien niet kent. Swift heeft over haar familie gezongen in tal van liedjes, waaronder 'The Best Day (Taylor's Version), 'Soon You'll Get Better' en meer. Ze bleef erover zingen, zelfs op haar meest recente releases - folklore en steeds meer.

Je weet misschien veel over de zangeres, haar vriend Joe Alwyn en haar vrienden, maar weet je ook iets van haar familieleden? Wie is de familie van Taylor Swift en welke van haar liedjes zijn daarmee verbonden? Dit is wat we weten.

7 Taylor Swift's moeder, Andrea

Andrea Gardner (Finlay) Swift werd geboren op 10 januari 1958 in Pennsylvania. Ze was een marketingmanager voor beleggingsfondsen, die uiteindelijk huisvrouw werd. Andrea, door fans geprezen als "Momma Swift", heeft altijd deel uitgemaakt van Taylor's carrière. Zozeer zelfs dat de zangeres de nummers "The Best Day (Taylor's Version), "I'm Only Me When I'm With You" en "Soon You'll Get Better" over haar moeder heeft geschreven. Andrea is meestal degene die fans uit de menigte ha alt bij concerten om Taylor te ontmoeten.

6 Andrea Swift's kankergevecht

Tijdens een interview met Variety in januari 2020 onthulde Taylor Swift dat helaas niet alleen de kanker van haar moeder terug was, maar dat Andrea nu ook vocht tegen een hersentumor. "Terwijl ze door de behandeling ging, vonden ze een hersentumor", zei ze volgens Variety. "En de symptomen van wat een persoon doormaakt als ze een hersentumor hebben, lijken niet op wat we ooit eerder hebben meegemaakt met haar kanker. Dus het is gewoon een heel moeilijke tijd voor ons als gezin geweest." Swift zette veel dingen op een laag pitje vanwege de diagnose van haar moeder en plande maar een paar dates voor LoverFest, dat uiteindelijk werd geannuleerd door de Coronavirus-pandemie.

5 Taylor Swift's vader, Scott

Scott Swift is misschien die kerel die je bij Taylor's shows ziet die plectrums uitdeelt en foto's maakt met fans, maar voor Taylor is hij haar vader. Hij werd geboren op 5 maart 1952 in Bryn Mawr, PA. Hij heeft twee broers en werd net als zijn vader en grootvader effectenmakelaar. Scott studeerde in 1974 af aan de Universiteit van Delaware.

4 De broer van Taylor Swift, Austin

Austin Kingsley Swift is Taylor's jongere broer en enige broer of zus. Hij werd geboren op 11 maart 1992 in West Reading, PA. Austin studeerde en studeerde af aan de Universiteit van Notre Dame in 2015, waar hij film studeerde. Hij en Taylor lijken een hechte relatie te hebben, en hij was te zien in homevideo's in enkele van Taylor's muziekvideo's. Zijn relatiestatus is onbekend.

3 Austin Swift's carrière

Taylor Swift is niet de enige in de entertainmentbusiness in hun familie. Austin Swift's filmdiploma heeft zijn vruchten afgeworpen omdat hij speelde in toneelstukken, zoals Dead Man's Cell Phone en Six Characters in Search of An Author. Austin's debuutfilmcarrière begon in 2016 in de thriller I. T. Hij verscheen ook in Live By Night, Still The King, Embeds, Cover Versions, Breaking for Whales en We Summon the Darkness. Austin heeft ook een cover uitgebracht van het nummer van zijn zus, "Look What You Made Me Do", onder de naam Jack Leopards & The Dolphin Club. Austin, meest recentelijk, was een producer van Taylor Swift's muziekvideo "I Bet You Think About Me."

2 Taylor Swift's grootmoeder, Marjorie

Marjorie Moehlenkamp Finlay was een Amerikaanse operazangeres en televisiepersoonlijkheid, en ze was ook de grootmoeder van moederskant van Taylor Swift. Marjorie overleed in 2003. Swift schreef een lied ter ere van haar overleden grootmoeder op haar negende studioalbum, evermore. De titel van het nummer "Marjorie" vertelt over herinneringen die ze had met haar grootmoeder, het advies dat ze haar gaf en niet genoeg tijd met haar kreeg. Het nummer bevat achtergrondzang van de operazangeres.

1 Taylor Swift's grootvader, Archie Dean

Archie Dean Swift was de grootvader van vaders kant van Taylor. Ze sloot zich in 1938 aan bij het marinierskorps en vocht in de Tweede Wereldoorlog, wat haar inspireerde tot haar lied 'Epiphany' van haar album, folklore. Hij stierf in 1998. Over haar grootvader vertelde Swift in 2020 aan Entertainment Weekly: "Ik wilde een tijdje over hem schrijven. Hij stierf toen ik heel jong was, maar mijn vader vertelde dit verhaal altijd dat het enige dat zijn vader ooit over de oorlog zou zeggen, was wanneer iemand hem zou vragen: 'Waarom sta je zo positief in het leven?' Mijn grootvader zou antwoorden: 'Nou, ik hoor hier niet te zijn. Ik zou hier niet moeten zijn.'"

Aanbevolen: