Ben Stiller gesleept in tennisspeler op het veld Rant

Inhoudsopgave:

Ben Stiller gesleept in tennisspeler op het veld Rant
Ben Stiller gesleept in tennisspeler op het veld Rant
Anonim

Vurige Australische tennisser Nick Kyrgios trok de Hollywood-grappige man Ben Stiller in zijn driftbui op het veld tijdens de explosieve kwartfinale in Indian Wells op vrijdag.

Kyrgios had driftbuien, sloeg rackets kapot en obsceniteiten maakten misbruik van de scheidsrechter toen hij verloor van Rafael Nadal.

Nick Kyrgios brengt Ben Stiller in discussie

Kyrgios viel van Australian Open-kampioen Nadal in een thriller van drie sets en verloor uiteindelijk met 7-6 (7-0) 5-7 6-4 om zijn toernooi te beëindigen. De Australische tennisster staat bekend om zijn vurige temperament en capriolen op het veld, maar deze keer ging het om een zeer beroemde man.

Meet The Parents-acteur Ben Stiller zat op de tribune met zijn vrouw Christine Taylor toen hij werd gestrikt in het drama op de baan. Toen de speler werd lastiggevallen door leden van het publiek, koos hij de Zoolander-acteur uit.

"Ben je goed in tennis?" schreeuwt de 26-jarige tennisser terug naar de heckler.

Als ze nee terugschreeuwen, antwoordt Kygios met "Precies, dus vertel me niet hoe ik moet spelen", voordat hij naar Stiller en Taylor wijst: "Zeg ik hem hoe hij moet handelen? Nee."

Stiller leek geamuseerd, misschien een beetje in de war, maar de uitwisseling. Hij was erbij om Nadal te steunen en vertelde de pers: "Ik ben een grote fan van Rafa en wat hij dit jaar op de Australian Open heeft gedaan, was geweldig."

The Night at the Musuem-ster sprak onlangs met Jimmy Fallon over de tijd in 2013, toen Nadal Juan Martin del Potro speelde toen ze de wedstrijd stopten om leden van het publiek te werven om zich bij hen aan te sluiten. Nadal koos Stiller en del Porto koos een achtjarig kind uit.

"Hij trekt me uit de menigte, wat… een droom is die uitkomt om in Madison Square Garden te zijn en mensen beginnen te juichen, en het is ook deze nachtmerrie die tegelijkertijd plaatsvindt. Omdat ik besef dat ik dat echt niet doe tennissen."

Kyrgios vaak berispt voor slecht gedrag

Kyrgios, die 132 is in de wereld, kreeg de voorkeur om Nadal een eerlijke training te geven bij Indian Wells.

Hoewel die uitwisseling met Still amusant was, kwamen veel van Kyrgio's capriolen op het veld rechtstreeks uit zijn oude catalogus van slecht gedrag tijdens wereldwijde tennisevenementen.

Kyrgios kreeg berucht een schorsing van 16 weken en een extra boete van $ 25.000 in 2019 voor 'verergerd gedrag' na een kernsmelting in Cincinnati en een tirade tegen het bestuursorgaan van de ATP die de vurige Australiër bestempelde 'corrupt'.

Zijn capriolen bij Indian Wells begonnen tijdens de eerste set, die eindigde in een aangrijpende beslissende tie-break. Kyrgios viel in een 0-6-hole en luchtte zijn woede op de menigte, waaronder Zoolander-ster Ben Stiller. Dit dwong de umpire hem een strafpunt te geven, waardoor hij de set moest opgeven.

In de derde beslissende set verloor hij echt zijn kalmte.

"Kijk naar de fing score … het is jouw taak om [onderbrekende fans] te controleren, die van niemand anders," schreeuwde hij.

Toen Kyrgios de wedstrijd verloor, schudde hij de veel kalmere Nadal de hand voordat hij zijn racket het veld opsloeg, waardoor een ballenjongen gedwongen werd snel uit de weg te gaan.

Aanbevolen: