Jussie Smollett's broer details racistische, dreigende telefoontjes: "Pure Evil"

Inhoudsopgave:

Jussie Smollett's broer details racistische, dreigende telefoontjes: "Pure Evil"
Jussie Smollett's broer details racistische, dreigende telefoontjes: "Pure Evil"
Anonim

Jussie Smollett's broer Jojo heeft onthuld dat zijn familie een "zeer ziekelijk klinkend" "puur kwaad" telefoontje heeft ontvangen na de veroordeling van Smollett. De voormalige 'Empire'-ster ondergaat momenteel een gevangenisstraf van 150 dagen nadat hij schuldig is bevonden aan het faken van een haatmisdaad en liegen tegen de politie.

Jojo deelde het verontrustende bericht met NBC Chicago. Een dreigende stem sprak:

De beller leek Jussie's leven te bedreigen

“Hallo, dit is n levens doen ertoe. Ik hoop dat wat ze die vent in de gevangenis aandoen… Dit is wat ze gaan doen, toch? Ze nemen een [redacted] en nemen dat kleine [expiative], duwen het erin en hij gaat [lawaai van het lachen]."

Hij onthulde ook dat het onderwerp van dergelijk misbruik niet nieuw was voor Smollett of zijn familie, hoewel hij wel toegaf dat de bovenstaande oproep sinisterer aanvoelde dan normaal.

"Je weet dat we veel haatmail zien online, op sociale media, en als beroemdheid met een lange geschiedenis heeft Jussie veel haatmail ontvangen en veel van mijn familieleden hebben haatmail en haatspraak ontvangen op ons gericht."

Smollett blijft sterk in zijn proclamatie van onschuld, ondanks veroordeling

Hoewel Smollett wettelijk verantwoordelijk wordt gehouden voor de vermeende misdaad, blijft hij volhouden dat hij onschuldig is. Nadat zijn vonnis in de rechtbank was voorgelezen, verklaarde Jussie: "Als ik dit heb gedaan, betekent dit dat ik mijn vuist heb gestoken in de angsten van zwarte Amerikanen in dit land voor meer dan 400 jaar en de angsten van de LGBT-gemeenschap."

“Edelachtbare, ik respecteer u en ik respecteer de jury, maar ik heb dit niet gedaan. En ik ben niet suïcidaal. En als er iets met me gebeurt als ik daar naar binnen ga, heb ik het mezelf niet aangedaan. En dat moeten jullie allemaal weten.'

Zijn familie blijft ook sterk in hun steun voor hem. In een officiële verklaring verklaarden ze: "We willen duidelijk zijn, dit was een racistische en homofobe haatmisdaad."

Jussie heeft de politie vanaf het begin alles verteld. Zijn verhaal is nooit veranderd en we hopen dat ze deze mannen zullen vinden en voor het gerecht zullen brengen. Onze familie bedankt iedereen voor hun gebeden en de enorme hoeveelheid liefde die hij heeft ontvangen.”

“We zijn ons dorp dankbaar voor jullie enorme steun in deze moeilijke tijd. We zijn zo dankbaar dat God hem levend door deze laffe aanval heeft geleid. Jussie is een krijger wiens licht niet kan worden gedimd."

Aanbevolen: