De echte reden waarom Tekashi 6ix9ine beweert kapot te zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tekashi 6ix9ine beweert kapot te zijn
De echte reden waarom Tekashi 6ix9ine beweert kapot te zijn
Anonim

Na het uitzitten van 17 maanden van zijn gevangenisstraf van twee jaar wegens afpersing, vaardigde een rechter Tekashi 6ix9ine uit met een vervroegde vrijlating in april 2020, en aanvankelijk leek het alsof de carrière van de rapper weer op de rails was na vrijlating zijn comeback-single Gooba, die debuteerde op nummer 3 in de Billboard's Hot 100, met de bijbehorende muziekvideo die een ongelooflijke 38,9 miljoen views vergaarde in slechts 24 uur.

De controversiële 25-jarige zou zijn tweede single uitbrengen, Trollz, met rapsuperster Nicki Minaj, wiens sterrenkracht het nummer deed stijgen naar de toppositie van de Hot 100-hitlijst, waarmee hij verdiende Tekashi zijn eerste nr.1 terwijl de muziekvideo sindsdien meer dan 380 miljoen views online heeft.

Zo te zien in die tijd stond Tekashi's rapcarrière weer bovenaan, toen hij in september 2020 zijn tweede studioalbum TattleTales uitbracht, nadat hij een platencontract voor twee albums had getekend met 10K Projects die een rapporteerde $ 10 miljoen.

Maar in maart 2022 onthulde de vader van één in gerechtelijke documenten dat hij feitelijk blut was en weinig tot geen geld had verdiend sinds zijn triomfantelijke terugkeer twee jaar geleden. Hier is het dieptepunt …

Is Tekashi 6ix9ine kapot?

Recente gerechtelijke documenten die in maart 2022 door Tekashi zijn ingediend, onthullen dat de in Brooklyn gevestigde rapper failliet gaat, met weinig inkomen dat hem helpt het hoofd boven water te houden nadat zijn muziekcarrière kort na zijn comeback sterk achteruitging.

Toen Tekashi na zijn gevangenisstraf terugkeerde naar de muziekscene, was het grootste deel van zijn succes gebaseerd op het aantal weergaven dat hij verzamelde voor zijn controversiële muziekvideo's, en aangezien onlineweergaven bijdragen aan het streamen van nummers, deed hij nogal wat goed dankzij zijn schokkende beelden.

Maar met elke nieuwe muziekvideo-release dwong Tekashi steeds minder views af, terwijl zijn fysieke verkoop afschuwelijk laag was, wat duidelijke tekenen vertoonde dat mensen louter uit nieuwsgierigheid keken - niet noodzakelijkerwijs omdat ze oprecht geïnteresseerd waren in de tracks van de rapper.

Hoewel Gooba en Trollz het uitzonderlijk goed deden in de hitlijsten, waren zijn opvolgers Yaya en Punani lang niet zo succesvol als de eerste twee.

En tegen de tijd dat hij zijn album TattleTales uitbracht in september 2020, bereikte het project een piek op nummer 4 in Billboard's Hot 200 met een verkoop van slechts 53.000 exemplaren.

Het was op dat moment duidelijk dat de hype en controverse die hem in het verleden hadden geholpen platen te verkopen, snel waren afgenomen en dat mensen gewoon verder waren gegaan.

Op 13 maart verkreeg XXL gerechtelijke documenten waarin staat dat Tekashi betrokken is bij een civiele rechtszaak van een overval in 2018 waarvan werd aangenomen dat hij aanwezig was. De eisers van de zaak zouden bijna $ 12 miljoen aan punitieve en compenserende schadevergoeding eisen, wat Tekashi ertoe bracht te reageren en te zeggen dat hij geen geld heeft.

Tekashi beweert 'kapot' te zijn

In zijn motie benadrukte de Fefe-hitmaker dat hij moeite had om zijn rekeningen te betalen als reactie op de rechtszaak, eraan toevoegend dat zijn inkomsten zijn opgedroogd sinds zijn comeback in 2020.

"Op dit moment heb ik moeite om de eindjes aan elkaar te knopen", beweerde de rapper.

"Ik weet niet of ik ooit het soort voorschotten zal afdwingen dat ik voor mijn arrestatie ontving en mijn carrière tot stilstand kwam. zal me zeker bankroet maken op een manier waarvan ik nooit meer zal herstellen, ten koste van de familieleden die op mij vertrouwen."

Wat heeft zijn bedrijfsmanager gezegd?

Wack100, de zaakvoerder van Tekashi, zei in een Clubhouse-chat dat zijn cliënt amper genoeg geld verdiende om zijn benzine te betalen, en grapte verder dat hij moest inhaken en de rapper wat geld moest geven om zijn tank te vullen. auto niet zo lang geleden.

"Ja, hij brak, 6ix9ine heeft niets! Man, ik moest hem $20 sturen voor wat benzine", vertelde hij tijdens een clubhuischat in maart 2022.

“Daarom zeiden we tegen de mensen: 'We kunnen nu niet echt niets voor je doen, want hij brak.' Het is verschrikkelijk, man. Triest om zo'n getalenteerde jongeman [zoals deze] te zien."

De civiele rechtszaak loopt nog, waarbij een rechter nog moet beslissen of Tekashi het forse bedrag moet betalen of niet.

Er wordt aangenomen dat Tekashi nog steeds $ 8 miljoen waard is, hoewel dat cijfer mogelijk is gedaald aangezien hij al jaren niet meer op tournee is geweest en sinds 2020 ook geen muziek meer heeft uitgebracht.

Aanbevolen: