Zijn Kylie Jenner en Heather Sanders nog steeds dichtbij?

Zijn Kylie Jenner en Heather Sanders nog steeds dichtbij?
Zijn Kylie Jenner en Heather Sanders nog steeds dichtbij?
Anonim

Iedereen wil vrienden zijn met Kylie Jenner, toch? Maar ze lijkt wel door sommige BFF's te circuleren. Na al dat drama met Jordyn Woods, kan niemand Kylie de schuld geven van het op afstand houden van een paar vrienden.

Jordyn was praktisch familie, wat de ontbinding van hun hechte relatie waarschijnlijk nog moeilijker maakte. Natuurlijk heeft Jordyn Woods haar eigen weg gebaand sinds de splitsing van Kylie.

Maar toen Jordyn eenmaal uit beeld was, begon Kylie meer tijd door te brengen met andere vriendinnen zoals Sofia Richie, maar dat duurde niet lang; toen Sofia zich afscheidde van Scott Disick, ging ze ook haar eigen ding doen.

Natuurlijk was er ook Jenner's andere BFF, Stassie Karanikolaou, die massaal gefotografeerd werd terwijl ze er een feestje van maakte met haar vriend. De twee droegen twinning-outfits, postten iets op IG (waar anders, toch?) en reisden samen de wereld rond.

Toch vormde Kylie andere vriendschappen buiten haar kleine kring van vriendinnen. In 2019 noemde Elle Heather Sanders zelfs 'Kylie Jenner's andere beste vriend'. Maar wat is er sindsdien gebeurd, en zijn deze twee Instagram-beïnvloeders vandaag nog steeds vrienden?

Direct nadat het nieuws bekend werd over het schandaal waarbij Jordyn en Tristan Thompson betrokken waren, meldde Elle, waren Kylie en Heather in Calabasas. Volgens het tijdschrift ontmoetten Kylie en Heather elkaar op Kendall's Sweet 16, waar Tyga optrad. Tyga's beste vriend is King Trell, die vandaag Heather's echtgenoot is (en toen haar verloofde was).

En hoewel Heather niet zoveel krantenkoppen heeft gehaald als Kylie's andere vrienden, was ze er voor haar BFF wanneer het er toe deed: de twee waren tegelijkertijd zwanger (Heather kreeg haar tweede dochter rond dezelfde tijd dat Stormi werd geboren) geboren) en Heather gaven Kylie's gender reveal party.

Een tijdje meldden roddelbladen dat Kylie Jordyn had vervangen door Heather. Maar toen viel het nieuws weg, waardoor fans zich afvroegen wat er was gebeurd.

Terwijl Kylie in januari 2021 haar sociale media opruimde en een handvol mensen ontvolgde, leek Heather niet hoog te scoren op de checklists van fans. Op dit moment echter? Het lijkt erop dat Heather en Kylie elkaar niet volgen.

De twee lijken ook geen foto's bij elkaar te hebben; als ze dat doen, waren de beelden zeker pre-pandemisch. En hoewel sociale media misschien geen grote indicatie zijn van hoe goed twee mensen in het echte leven met elkaar kunnen opschieten, weten fans dat Kylie nooit verlegen is geweest om haar meisjes online te promoten.

Daarom kunnen fans aannemen dat, hoewel Heather en Kylie misschien geen enorme ruzie hebben gehad, ze waarschijnlijk niet meer zo close zijn. Toch is er een teken dat de twee geen complete vijanden zijn; Kylie vond onlangs een post van Heather leuk, waar de ondernemer haar allereerste billboard voor haar merk Sorella deelde!

Hoe vaak praten de twee mama's of plannen ze een samenwerking? Niemand weet het zeker, en alleen de tijd zal uitwijzen of ze hun BFFness weer zullen aanwakkeren.

Aanbevolen: