De details van Rihanna's extravagante geboorteplan

Inhoudsopgave:

De details van Rihanna's extravagante geboorteplan
De details van Rihanna's extravagante geboorteplan
Anonim

Er is niets in deze wereld Rihanna kan het niet. Haar verdeeldheid zaaiende zwangerschap looks bewijzen dat. Fans verwachten ook niets minder van haar na de geboorte Barbados-huwelijk met A$AP Rocky. Bovendien heeft de Umbrella-hitmaker een weelderig geboorteplan dat de lat steeds hoger legt. Hier is alles wat je moet weten over haar fantastische zwangerschap.

Een tijdlijn van de relatie tussen Rihanna en A$AP Rocky

Riri is het levende bewijs dat een vrouw zowel een rijk van een miljard dollar kan hebben als een man die haar helemaal zal steunen. Maar dat was niet altijd het geval voor de zanger. Na haar turbulente relatie met Chris Brown richtte de schoonheidsmagnaat zich een tijdje op haar muziekcarrière. Op een gegeven moment trouwde ze bijna met de Saoedi-Arabische miljardair Hassan Jameel, maar ze waren zo ingehouden dat mensen niet eens wisten dat ze een relatie had totdat ze begin 2020 uit elkaar gingen. Volgens een bron: "Hun levens waren te verschillend en het was moeilijk om een relatie te onderhouden." Toen kwam A$AP Rocky binnen…

Kort na haar breuk werd Rihanna meerdere keren gespot met de rapper. Ze hielden hun relatie geheim totdat ze foto's van hen samen vrijgaven, waarop de babybuil van de zangeres te zien was. Volgens een bron dicht bij het stel was A$AP "vanaf het begin verliefd op [Rihanna]". Ze voegden eraan toe dat de peso-artiest grote gebaren maakt voor zijn baby-mama. "Veel jongens hebben geprobeerd haar van de grond te krijgen, maar Rocky is er echt in geslaagd", vervolgde de insider. "Hij is over-the-top romantisch en stuurt haar kamers de hele tijd vol met bloemen. Ze heeft zich nog nooit zo gevoeld en deze relatie heeft haar veranderd."

Een andere bron onthulde dat ze "nu samenleven en buitengewoon gelukkig lijken". In maart 2020 vertelde Rihanna aan de Britse Vogue dat ze de komende 10 jaar "anders zal willen leven" en zichzelf "drie of vier" kinderen zou kunnen zien krijgen, met of zonder partner. "Ik heb het gevoel dat de samenleving me het gevoel geeft van:" Oh, je hebt het mis … " Ze verminderen je als moeder als er geen vader in het leven van je kinderen is ", zei ze over haar oorspronkelijke plan. "Maar het enige dat telt is geluk; dat is de enige gezonde relatie tussen een ouder en een kind. Dat is het enige dat een kind echt kan opvoeden, is liefde."

Rihanna's uitbundige geboorteplan

Volgens een insider is Rihanna van plan om te bevallen in haar landhuis in Barbados. Haar beste vriend, Dr. Sonita Alexander, zal de baby ter wereld brengen in een "state of the art" bevallingsbad dat zal worden geïnstalleerd in "een kostenloze bevallingssuite met alle apparatuur", aldus Mirror. De Diamonds-artiest heeft voor de gelegenheid ook haar vrouwelijke geliefden uitgenodigd. Ze krijgen spabehandelingen terwijl ze wachten op de komst van de baby - wat volgens fans in het voorjaar zal gebeuren. De zangeres geeft ook een feestje na haar bevalling.

"Wat haar betreft, is de dag dat ze moeder wordt de belangrijkste in haar leven. Ze wil dat het zo magisch mogelijk is", aldus een insider. "Ze zal de mensen hebben waar ze het meest om geeft, waaronder haar moeder Monica, en haar beste jeugdvriendin Sonita Alexander, die dokter is en die ze de baby wil bezorgen."

Ze voegden eraan toe dat de dag van begin tot eind een uitbundige "feestelijke aangelegenheid" zal zijn. "Ze kan niet wachten om het samen met al haar favoriete mensen te vieren en is vastbesloten om dit episch te maken."

Rihanna zei dat ze een 'psycho'-moeder zal zijn

Voor het geval je je afvroeg wat Rihanna's opvoedingsstijl was, ze zei onlangs dat ze er een "psycho over" zal zijn. Op een goede manier weliswaar. "Ze zal je plagen over die kinderen", vertelde ze Elle over haar moederinspiratie, Teresa Giudice van Real Housewives of New Jersey. "En dat resoneert erg met mij, want ik heb het gevoel dat dit het type moeder is dat ik ga zijn. Psycho erover… Erger nog. Als je het over mijn kinderen hebt, is het voorbij."

Ondertussen ziet Rocky zichzelf als een coole vader. "Ik denk dat ik een ongelooflijke, opmerkelijk, over het algemeen geweldige vader zou zijn", zei hij in een GQ-interview in 2021. 'Ik zou een heel vliegend kind hebben. Heel erg.' Hij zal zeker ook een goede echtgenoot zijn. Riri is tenslotte 'de liefde van [zijn] leven'. Toen hem werd gevraagd hoe het voelt om een relatie te hebben, zei hij: “Zoveel beter als je de Ene hebt. Ze is waarschijnlijk een miljoen van de anderen. Ik denk dat als je het weet, je het weet. Zij is de Ene."

Aanbevolen: