MTV's 'Making The Band 3': wat Danity Kane en andere deelnemers nu doen

Inhoudsopgave:

MTV's 'Making The Band 3': wat Danity Kane en andere deelnemers nu doen
MTV's 'Making The Band 3': wat Danity Kane en andere deelnemers nu doen
Anonim

In de jaren negentig en 2000 waren er verschillende meidengroepen en jongensbands die succes en bekendheid verwierven, hoewel velen van korte duur waren na een of enkele albums. Het formaat van reality-muziekwedstrijdshows won ook aan populariteit en vormde veel popgroepen. In 2005 vormde Diddy de meidengroep Danity Kane voor zijn Making The Band TV-serie, waar verschillende meisjes uit het hele land streden om deel uit te maken van de band. De groep werd een sensatie en overtrof de verwachtingen met hun titelloze debuutalbum uit 2006 en de opvolger Welcome to the Dollhouse twee jaar later.

Zoals bij veel groepen ontstonden er innerlijke onrust en conflicten, evenals meningsverschillen met het management, die er allemaal toe leidden dat leden eruit werden gegooid en dat de groep uiteindelijk uit elkaar ging in 2009. Hoewel de groep hoogte- en dieptepunten heeft gehad tijdens hun pre-break-up en reünies, bouwde Danity Kane een grote schare fans op en behaalde ze commercieel succes, zoals de enige meidengroep die hun eerste twee albums bovenaan de Billboard 200-hitlijst had staan. Hieronder staat een lijst van wat de leden van Danity Kane en een paar deelnemers aan Making The Band 3 de afgelopen jaren hebben gedaan.

7 Jasmine Burke waagde zich aan acteren

Hoewel Jasmine Burke niet werd geselecteerd om deel uit te maken van Danity Kane na haar tijd bij Making the Band, bleef Jasmine Burke actief op het gebied van entertainment door te acteren. Ze is in verschillende tv-shows en films verschenen sinds haar Making The Band-dagen ten einde liepen.

In 2021 behaalde ze twee hoofdrollen in de films Karen en Entanglement. Ze verschijnt ook als een serie regelmatig op Saints & Sinners op het Bounce TV-kanaal en had een terugkerende rol in de Fox TV-serie Star, een salonmedewerker van het personage van koningin Latifah.

6 Melissa Molinaro probeerde deel uit te maken van een andere meidengroep en werd moeder

Een sterke danseres en toegewijde zangeres, Melissa Molinaro maakte het haar doel om deel uit te maken van Diddy's nieuwe meidengroep, maar werd uiteindelijk niet geselecteerd. Dit weerhield haar er niet van om muziek na te jagen, want ze was ook een deelnemer aan Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Doll uit 2007, waar ze streed om het nieuwste lid van de Pussycat Dolls te worden voordat ze werd uitgeschakeld in de zevende aflevering van de show.

Ondanks dat Molinaro niet in twee meidengroepen terechtkwam, bleef hij een entertainmentcarrière nastreven, waarbij hij zich bezighield met commercials en acteren. Ze trouwde in oktober 2016 en haar huwelijksoptreden ging viraal, met meer dan 29 miljoen views in januari 2022. Ze is nu moeder van twee kinderen en heeft een passie voor gezondheid en welzijn.

5 Aundrea Fimbres verliet de schijnwerpers voorgoed en trouwde

Ondanks dat ze een van de sterkste vocalisten van de deelnemers was, liepen de kansen van Aundrea Fimbres om lid te worden van de groep in gevaar vanwege haar slechte prestatievermogen in het tweede seizoen van Making The Band 3, hoewel ze snel herstelde en later gekozen om deel uit te maken van Danity Kane. Ze genoot van het succes van de groep gedurende de tijdperken van hun eerste twee studioalbums, maar werd later vrijgelaten uit haar contract met Bad Boy Records toen de groep begin 2009 officieel ontbonden werd.

In 2013 maakte Fimbres deel uit van de reünie van de groep. In die tijd begonnen ze aan een nieuw album te werken, interviews te doen, op awardshows te verschijnen en een realityshow te filmen die niet werd opgepakt. Alles verliep volgens plan tot de openingsavond van hun No Filter Tour 2014 in San Francisco, toen Fimbres aankondigde dat ze Danity Kane zou verlaten na het einde van de tour om zich te concentreren op de mogelijkheid om een gezin te stichten. Sindsdien is ze in het najaar van 2014 getrouwd en is ze de stiefmoeder van de dochter van haar man. Ze is onopvallend gebleven en geeft er de voorkeur aan een privéleven te leiden.

4 D. Woods deed niet mee aan groepsreünies en ging solo

Een getalenteerde danseres en zangeres, Wanita "D. Woods" Woodgett, maakte de groep en verscheen op hun eerste twee albums voordat ze in oktober 2008 werden gedropt van Bad Boy Records en Danity Kane, samen met groepslid Aubrey O'Day. Ondanks dat ze meedeed aan een show om deel uit te maken van een meidengroep, beweerde D. Woods dat ze er altijd naar streefde om een soloartiest te worden en geen behoefte had om zich weer bij Danity Kane aan te sluiten als er een reünie zou plaatsvinden.

Toen Danity Kane in 2013 herenigd werd, was D. Woods het enige lid dat niet meer meedeed, hoewel ze de meisjes succes wenste bij hun nieuwe inspanningen als kwartet. Ze bracht een paar mixtapes en extended plays uit, en speelde ook in een paar toneelstukken in Atlanta. In 2019 trad ze toe tot een nieuwe meidengroep genaamd Project Girls Club, hoewel er sinds het jaar van hun oprichting geen materiaal is uitgebracht.

3 Shannon Bex zette muziek voort voordat ze een ander pad insloeg

Geprezen om haar aanwezigheid op het podium en haar dansvaardigheden, werd Shannon Bex beschouwd als een sterke deelnemer terwijl ze streed om lid te worden van Diddy's nieuwe meidengroep. Bovendien werd ze beschouwd als de moeder van de deelnemers en eventuele groepsleden, aangezien ze de oudste deelnemer was. Ze genoot van succes met de groep tot hun uiteenvallen in 2009.

In 2012 bracht Bex een titelloze EP uit en het jaar daarop nam ze deel aan de groepsreünie van Danity Kane. Toen de groep voor de tweede keer uit elkaar ging, vormden Bex en medelid Aubrey O'Day hun eigen dance-popduo Dumblonde. Bex maakte deel uit van de tweede reünie van de groep en trad op tijdens hun tour van 2018. Later besloot ze te stoppen met muziek en begon ze een bedrijf met haar broer en werd ze de oprichters van Vooks, een streamingdienst voor kinderboeken.

2 Aubrey O'Day zette muziek voort en waagde zich op reality-tv

Tijdens haar tijd bij Making The Band werd Aubrey O'Day beschouwd als een van de sterkste deelnemers, daarom was het geen verrassing dat ze als eerste werd geselecteerd als lid van Danity Kane. Echter, als gevolg van verschillende meningsverschillen tussen haar en Diddy, werd ze eind 2008 uit de groep gezet. Nadat Danity Kane in 2013 herenigd was, was de reünie van korte duur toen zij en lid Dawn Richard naar verluidt in een fysieke woordenwisseling kwamen. Jaren later losten de twee hun meningsverschillen op en besloten samen om samen met Bex te touren om Richard's solomuziek en Dumblonde's muziek te promoten en Danity Kane-nummers uit te voeren.

Buiten Danity Kane streefde Aubrey O'Day naar solomuziek en bracht ze in 2013 haar uitgebreide debuutalbum Between Two Evils uit. O'Day heeft ook deelgenomen aan verschillende realityshows, met als meest recente BET Presents: The 2021 Encore, waar zij en verschillende andere leden van vroegere meidengroepen proberen een supergroep te vormen en samen een album op te nemen. Ze verliet later de show vanwege meningsverschillen met andere deelnemers. In de zomer van 2021 kondigde ze aan dat ze de Verenigde Staten zou verlaten, hoewel ze niet specificeerde wat ze buiten het land zou nastreven.

1 Dawn Richard is nu een onafhankelijke soloartiest

Na Danity Kane's eerste breuk, bleef Dawn Richard het enige lid dat getekend had bij Bad Boy Records en voegde hij zich bij Diddy's kortstondige groep Diddy–Dirty Money. Nadat ze uit haar contract was ontslagen, besloot Richard haar solocarrière zelfstandig voort te zetten. Ze heeft vijf onafhankelijke albums en vier EP's uitgebracht, met als meest recente Second Line uit 2021, waar ze het album mocht promoten via een optreden op The Wendy Williams Show, een grote prestatie voor een onafhankelijke artiest. In januari 2022 kondigde ze aan dat ze zou optreden op het New Orleans Jazz & Heritage Festival, een groot muziekfestival in haar geboorteplaats.

Richard heeft ook acteren nagestreefd, met in de hoofdrol in de films 5 Weddings en Kinky uit 2018, evenals een aflevering van HBO's Insecure. Verder werkt ze ook samen met Adult Swim als contentmaker, hoewel ze in 2020 heeft aangekondigd dat ze nu een van hun creatieve adviseurs is, die zwarte animators en artiesten wil ontdekken om bij te dragen aan het kanaal.

Aanbevolen: