De belachelijke dingen die Kevin Hart andere sterren laat doen op Celebrity Game Face

Inhoudsopgave:

De belachelijke dingen die Kevin Hart andere sterren laat doen op Celebrity Game Face
De belachelijke dingen die Kevin Hart andere sterren laat doen op Celebrity Game Face
Anonim

De acteur en komiek Kevin Hart staat bekend om zijn hoogtegrappen en snarky humor en heeft tijdens zijn lange carrière grote successen geboekt. Ondanks het feit dat hij verschillende openbare schandalen en een aantal behoorlijk betreurenswaardige carrièrebeslissingen heeft doorgemaakt, blijft de acteur goud slaan in zijn branche. Door zijn producerende rollen en zijn verschillende nieuwe Netflix-deals, blijft de komiek zijn toch al enorme publieke aanwezigheid vergroten en een nog grotere aanhang verwerven. Een project van hem dat een grote fanbase heeft vergaard, is zijn komische game-night-gebaseerde show, Celebrity Game Face.

De E! Entertainment-serie loopt al twee hele seizoenen sinds het debuut in 2020. Met het derde seizoen van de serie dat eind juni 2022 in première gaat, zijn fans van de show meer dan extatisch om de komedie weer op hun scherm te hebben. In de serie strijden tal van beroemde teams tegen elkaar in grappige uitdagingen van Hart. De deelnemers aan de show zijn nooit bang om hun gekke kanten te laten zien en zichzelf voor de gek te houden tijdens deze hilarische uitdagingen. Maar wat zijn die uitdagingen precies en wat houden ze in? Laten we eens kijken naar de meest hilarische Celebrity Game Face-uitdagingen die Hart beroemdheden in het verleden heeft laten doorstaan.

8 T. P. Afhalen

Als eerste hebben we een van de meer fysieke games van de serie met T. P. Neerhalen. Het doel van dit komische spel is dat de beroemdheden het snelste team zijn om een hele rol toiletpapier te ontrafelen. Hoewel dit misschien eenvoudig genoeg klinkt, moeten de beroemdheden dit handsfree doen. Elk team moet één persoon nomineren om de iconische Celebrity Game Face-feestzuiger op hun hoofd te dragen, het toiletpapier wordt vervolgens op de zuiger gehouden, terwijl het resterende teamlid van de beroemdheid met hun tanden op het toiletpapier moet bijten en snel rond moet draaien in om als eerste hun rol te ontrafelen.

7 Hit 'em Up

Daarna hebben we de hilarische Hit 'Em Up. Deze game draait om het vermogen om een ander persoon op een slimme manier te laten zeggen wat je zegt. De regels van het spel zijn eenvoudig; Elke celebrity-koppeling moet via de camera contact opnemen met een vriend of familielid. De beroemdheden krijgen twee woorden die zijn geselecteerd door de andere deelnemers. Terwijl ze met hun gekozen vriend of familielid praten, moeten ze proberen hen ertoe aan te zetten die twee woorden hardop te zeggen zonder ze zelf expliciet te noemen. Hoewel deze uitdaging misschien eenvoudig genoeg lijkt, is het de beroemdheden ten strengste verboden te vermelden dat ze in een spelshow zijn en moeten ze het gesprek dus zo natuurlijk mogelijk laten lijken. Tijdens een bijzonder hilarische aflevering bracht Terrance J de cast in een lachbui toen hij La La Anthony opbelde en haar probeerde aan te sporen het woord 'schaamlippen' te noemen, zonder zelf te weten wat het betekende.

6 Wam, Bam Bedankt Fam

Een ander telefoonspel waarbij vrienden en familieleden betrokken zijn, is Wam, Bam Thank You Fam. Het doel van het spel is redelijk vergelijkbaar met Hit 'Em Up. De celeb-teams krijgen vier voorgeselecteerde vragen die zijn gekozen door gastheer, Hart, en moeten hun gekozen vriend of familielid zover krijgen om ze te beantwoorden zonder achteruit te gaan. Het verschil in Wam, Bam Thank You Fam is echter dat de geselecteerde vriend of familielid weet dat ze de vragen voor Celebrity Game Face beantwoorden. Het is echter niet zo eenvoudig als het klinkt. Sommige vragen in de lijst zijn in het verleden notoir moeilijk of ongemakkelijk gebleken om te beantwoorden. Tijdens een aflevering waarin zanger en acteur Ludacris meedeed aan het komische spel, moest hij zijn eigen moeder vragen wat haar favoriete seksuele positie was. Ondanks de onhandigheid van de vraag, was Mama Ludacris niet verlegen om te onthullen dat het antwoord in feite "girl on top" was.

5 Helpende handen

Daarna hebben we de hilarische Helping Hands-uitdaging. Het doel van dit spel is dat de teams van beroemdheden handsfree een heel stuk taart kunnen oppoetsen. De beroemdheden zijn aan elkaar gebonden door een grote hoodie waarin alleen de deelnemer die niet eet zijn armen door de mouwen moet steken, waardoor de beroemdheid die de taart gaat eten volledig onbeweeglijk blijft. De beroemdheid met toegankelijkheid moet dan racen om het andere teamlid de taart te voeren en proberen een heel stuk af te maken voor een ander teamlid. Deze uitdaging heeft verschillende variaties gekend, zoals het gebruik van kleine handen om een hele kom spaghetti te eten.

4 Kom in mijn mond

Als volgende hebben we nog een hilarische uitdaging op basis van voeding met Get In My Mouth. Het doel van dit spel is dat beide beroemdheden in een team eindigen met een marshmallow in hun mond. Beide beroemdheden dragen echter een door Hart zelf gemaakte hoed met een langwerpige hengel, een touwtje en een marshmallow die aan het uiteinde van het touwtje hangt. In een spel in bolero-stijl moeten de beroemdheden proberen de marshmallow handsfree in hun mond te slingeren. De twee beroemdheden die erin slagen om beide marshmallows als eerste in hun mond te krijgen, winnen.

3 TikTalk Dance-Off

Vervolgens hebben we weer een fysiek spel met TikTalk Dance-Off. Deze game speelt in op de opkomst van de wereldwijde TikTok-danssensatie en ziet beroemdheden proberen enkele van de meest iconische TikTok-dansbewegingen te breken. Een beroemdheid in het team moet de verhuizing beschrijven aan de andere, onwetende beroemdheid, die vervolgens moet proberen de verhuizing zo goed mogelijk na te bootsen.

2 Name That Dance

Daarna hebben we een soortgelijk dansspel met Name That Dance. Net als TikTalk Dance-Off, breekt een beroemdheid een beweging af terwijl de andere toekijkt. Dit spel is echter veel dichter bij een dansende poppenkast, aangezien de dansende beroemdheid een specifieke dansbeweging moet uitvoeren en de toeschouwende beroemdheid moet raden welke beweging het precies is. Hoe meer gissingen het team correct heeft, hoe meer punten ze in totaal krijgen.

1 Koekjesgezicht

En tot slot hebben we nog een hilarisch handsfree voedselspel met Cookie Face. Het doel van het spel hier is om het eerste team te zijn dat een heel koekje eet. Nietje voor Celebrity Game Face, de uitdaging is nooit zo eenvoudig als het lijkt. De beroemdheden moeten de uitdaging beginnen met het koekje op hun voorhoofd en proberen het handsfree op te eten.

Aanbevolen: