Hoe de scheiding van Jesse Williams zijn kinderen beïnvloedde

Inhoudsopgave:

Hoe de scheiding van Jesse Williams zijn kinderen beïnvloedde
Hoe de scheiding van Jesse Williams zijn kinderen beïnvloedde
Anonim

Jesse Williams is een grote naam geworden in Hollywood, speciaal voor zijn tijd in de hitserie Grey's Anatomy. Onlangs heeft hij veel publieke belangstelling gekregen voor zijn persoonlijke leven. In 2017 veranderde zijn echtscheiding en voogdijgevechten met zijn nu ex-vrouw, Aryn Lee, in een rommelige strijd. Niet alleen waren de twee het niet eens over hoe ze hun scheiding privé moesten aanpakken, maar ze hadden ook serieuze meningsverschillen op een manier die hun twee kinderen zou treffen.

Jesse Williams en Aryn Lee verwelkomden hun twee kinderen, Sadie in 2013 en Maceo in 2015. In 2017 had het beroemde stel persoonlijke problemen die openbaar werden. Ze waren het oneens over zowat alles wat een stel kan tijdens een scheiding. De ongelukkige realiteit is dat deze scheiding hun kinderen trof, vooral als het publiek toekeek.

8 Jesse Williams en Aryn Lee hadden een rommelige scheiding

Na een huwelijk van vijf jaar en een relatie van tien jaar vroeg Jesse Williams de echtscheiding aan tegen zijn vrouw, Aryn Lee. Hij verzocht om de voogdij over hun beide kinderen, terwijl hij ook de rechtbank verzocht om Aryn Lee te weigeren van enige echtelijke ondersteuning. Natuurlijk werd het hier heel snel rommelig.

7 Jesse Williams is kinderbijslag verschuldigd

Jesse Williams werd door een rechter bevolen om Aryn Lee $ 160.000 te betalen, waarvan $ 100.000 voor partneralimentatie en kinderbijslag en $ 60.000 voor haar advocaatkosten. Toen, in januari 2018, werd hij veroordeeld om Aryn Lee $ 50.000 per maand aan partneralimentatie te betalen, samen met de helft van zijn inkomsten uit hun tijd dat ze getrouwd waren. In maart 2018 vocht hij tegen haar verzoek om nog meer geld te betalen, omdat hij al veel te veel betaalde.

6 De rechtbank oordeelde in het voordeel van gedeelde voogdij

De rechtbank besloot uiteindelijk dat de twee de voogdij over hun twee kinderen zouden hebben gedeeld. De rechter verzocht Jesse Williams ook om zijn schema aan te passen, zodat het voor hem en Aryn Lee gemakkelijker is om onderdak te vinden. Aryn Lee verzocht om Jesse Williams' tijd doorgebracht met de kinderen te verminderen, maar het verzoek werd afgewezen. Als Jesse echter de plannen om zijn kinderen te zien afzegt, kan hij niet op deze beslissing terugkomen en kan hij ze pas weer zien bij zijn volgende geplande afspraak.

5 Jesse Williams won de beslissende autoriteit

Hoewel het paar de voogdij over hun twee kinderen heeft gedeeld, kreeg Jesse Williams het recht op een beslissende autoriteit. Als de twee het niet eens kunnen worden over een beslissing voor de kinderen, krijgt Jesse Williams het laatste woord over "één buitenschoolse activiteit tegelijk voor elk van de kinderen." Zolang de beslissing geen invloed heeft op Aryn Lee's tijd met de kinderen in New York of haar vakantie met hen, zal Jesse Williams de beslissende beslissing krijgen.

4 De beschuldigingen van bedrog van Jesse Williams aanpakken

Slechts drie maanden na het indienen van de echtscheiding, werd Jesse Williams gespot terwijl ze rondhing met Minka Kelly. Hij geeft toe dat de twee al een paar maanden aan het daten waren, waardoor mensen dachten dat de relatie begon voordat ze de echtscheiding aanvroegen. Jesse Williams heeft verklaard dat hij ongelooflijk gekwetst is dat iemand zou geloven dat hij zijn nu ex-vrouw, Aryn Lee, zou bedriegen. Na een relatie van tien jaar zei hij dat scheiden van Aryn Lee 'de meest pijnlijke ervaring was die ik in mijn leven heb gehad'. Minka Kelly ontkende ook de beschuldigingen van bedrog door te reageren op een opmerking op haar Instagram-pagina.

3 Beschuldigingen van Aryn Lee's grillige gedrag

Hun voogdijstrijd stopte niet in 2018, toen Jesse Williams Aryn Lee beschuldigde van "onregelmatig, poortwachtersgedrag" en "herhaalde schending van gerechtelijke bevelen" in februari 2022. Hij heeft ook beweerd dat ze 'manische uitbarstingen' in het bijzijn van de kinderen. Ze bereikten opnieuw een tijdelijke overeenkomst over deze claim en de strijd tussen de twee exen is nog steeds gaande.

2 De Williams-kinderen zijn nog jong

Hoewel echtscheiding voor elk kind moeilijk is, is een positieve kant van hun rommelige echtscheiding dat de kinderen vrij jong waren toen het tussen hen tweeslachtig werd. Natuurlijk zijn hun problemen nog steeds aan de gang en zullen ze een impact hebben op hun kinderen, het is leuk voor fans om te zien dat de kinderen nog jong zijn en proberen buiten het drama te blijven.

1 Jesse Williams gaat verder

Terwijl Jesse Williams en Aryn Lee nog steeds ruzie maken over hun twee kinderen en financiële steun, lijkt het voor fans dat Jesse Williams verder gaat. In 2019 maakten Jesse Williams en Taylour Paige hun debuut op de rode loper. Fans waren blij met het nieuwe koppel, maar het is niet duidelijk of ze officieel samen zijn. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Jesse Williams zijn rommelige en langdurige scheiding met Aryn Lee achter zich laat.

Aanbevolen: