Hoe het verlaten van 'NCIS' de nettowaarde van Pauley Perrette beïnvloedde

Inhoudsopgave:

Hoe het verlaten van 'NCIS' de nettowaarde van Pauley Perrette beïnvloedde
Hoe het verlaten van 'NCIS' de nettowaarde van Pauley Perrette beïnvloedde
Anonim

Pauley Perrette speelde 15 seizoenen lang Abby Sciuto in de CBS-hitshow NCIS, NCIS behoort met 10 seizoenen of meer tot de beste tv-shows. Het kwam voor velen als een totale schok toen Perrette besloot de show in 2018 te verlaten, vooral omdat de rol haar $ 200.000 per aflevering opleverde. Ook vanwege het feit dat Abby Sciuto een favoriet bij de fans was, maar helaas zag Pauley door berichten over conflicten achter de schermen het optreden achter zich.

Pauley heeft een nettowaarde van $ 22 miljoen dollar, die ze voornamelijk verdiende door te acteren, waardoor het verlaten van NCIS een aanzienlijke inkomstenbron betekende. Het is vermeldenswaard dat Perrette ook zangeres is. Hoewel ze later speelde in een andere CBS-show, Broke, die van korte duur was. Het werd geannuleerd net na het luchten voor één seizoen. In 2020 kondigde Pauley aan dat ze stopte met acteren.

Ze verdiende $ 200.000 per aflevering van NCIS

NCIS schoot Pauley Perrette omhoog naar het sterrendom, ze bracht Abby Sciuto tot leven op een manier die alleen zij kon. Misschien gaf haar Master's Degree in criminologie haar de extra voorsprong die haar hielp om Abby perfect te portretteren. Het is de rol die haar tot een begrip maakte en haar naar schatting $ 200.000 per aflevering opleverde.

Ze stond in 2017 zelfs op de lijst met best betaalde actrices van Forbes. Acteren was niet altijd een passie van haar, maar nadat ze had geleerd hoeveel het betaalde, besloot ze het een kans te geven. Ze begon in commercials en kreeg uiteindelijk kleine rollen in films.

In een interview met CBS onthulde Perrette: "Ik had een meisje horen zeggen dat ze $ 3.000 had verdiend met het opnemen van een commercial. En ik dacht: 'Wie heeft $ 3.000? Zoals, dat is krankzinnig. Dat is gek. $3.000!" Ze voegde eraan toe: "Wie zou $ 3.000 hebben? Dat is gek.' Dus toen was W alter van de jascontrole, de acteur, naar me toe gekomen en gezegd: 'Ik ken deze regisseur die van je zou houden.' Dus ik vond de naam van de man, liep zijn kantoor binnen en zei: 'Hé. W alter van de jascontrole zei dat je van me zou houden."

Pauley heeft een nettowaarde van $ 22 miljoen

De 52-jarige heeft het redelijk goed voor zichzelf gedaan, ze heeft een behoorlijk nestje verzameld. Pauley heeft een nettowaarde van $ 22 miljoen dollar, het NCIS-salaris hielp haar haar rijkdom te verwerven. Het is misschien niet zoveel als haar voormalige co-ster Mark Harmon, die een nettowaarde van $ 100.000 heeft, maar het is nog steeds behoorlijk indrukwekkend.

Waar de meeste mensen zich misschien niet van bewust zijn, is dat Perrette ook zangeres is. De multi-getalenteerde ster heeft in de loop der jaren verschillende singles uitgebracht. Een van haar nummers was zelfs te zien als officiële soundtrack op NCIS, het is niet bekend of ze een vergoeding heeft gekregen voor de bijdrage. Het is echter veilig om aan te nemen dat haar muziek een andere inkomstenbron is voor Pauley.

Waarom verliet ze NCIS?

Toen Pauley NCIS verliet, werd er gespeculeerd waarom ze de drastische beslissing nam om dit te doen. Geruchten over een conflict achter de schermen haalden de krantenkoppen en Pauley onthulde uiteindelijk dat ze doodsbang was voor haar co-ster Mark Harmon en nooit meer terug zou gaan naar de show.

Volgens The Wrap, " begonnen veel "NCIS" -kijkers maanden geleden erop te wijzen dat sterren Pauley Perrette en Mark Harmon niet langer samen op het scherm verschenen: ze deelden niet eens een podium voor Perrette's laatste aflevering laatst week."

"De reden gaat terug naar een incident in 2016 waarbij de hond van Harmon een lid van de bemanning beet, waarvoor 15 hechtingen nodig waren, en Perrette maakte bezwaar toen de hond daarna mocht terugkeren naar de set, volgens meerdere bekende personen met de situatie."

De voormalige co-sterren waren naar verluidt nooit op dezelfde locatie tijdens het filmen, dit was na hun off-screen conflict. "Jarenlang voedde het geklets tussen Gibbs, de door iedereen geziene speciale agent van Harmon, en Perrette's vrijgevochten forensisch wetenschapper, Abby, de militaire procedure. Maar de spanning tussen de twee sterren werd zo hoog na het hondenbeetincident dat de show tot een arrangement kwam waarbij de sterren nooit samen op dezelfde locatie hoefden te zijn."

Haar nieuwe show werd geannuleerd en toen stopte ze met acteren

Nadat Pauley het procedurele misdaaddrama had verlaten, speelde hij in een andere CBS-show, genaamd Broke. Helaas werd het maar één seizoen uitgezonden voordat het werd geannuleerd. Wat volgde was dat Perrette haar pensionering aankondigde niet lang na de afzegging van Broke. Ze deelde het nieuws op haar Twitter-account, Pauley onthulde ook hoe het verlaten van de showbizz haar had laten zien wie echte vrienden waren.

Ze is niet de eerste beroemdheid die het allemaal achter zich laat, andere sterren zijn ook eerder die weg ingeslagen. Van Cameron Diaz en Sean Connery tot Gene Hackman. Ze heeft Hollywood misschien verlaten voor een rustiger leven, maar voor de meeste fans zal ze altijd Abby Sciuto zijn. Dat is de rol waar haar fans haar graag aan herinneren.

Aanbevolen: