De waarheid over het vermogen van Ritu Arya na de hoofdrol in 'Red Notice

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Ritu Arya na de hoofdrol in 'Red Notice
De waarheid over het vermogen van Ritu Arya na de hoofdrol in 'Red Notice
Anonim

Netflix' langverwachte actiekomedie Red Notice werd pas een paar maanden geleden eindelijk uitgebracht. Zoals fans weten, wordt de film aangevoerd door A-listers Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Er wordt ook gezegd dat het de duurste film van Netflix tot nu toe is (Johnson beweerde ook dat het zijn grootste filminvestering was, maar fans kopen hem niet).

En hoewel sommigen aanvankelijk misschien twijfels hadden over de film, werd Red Notice grotendeels goed ontvangen door zowel critici als kijkers. Zozeer zelfs dat Netflix al aankondigde dat er twee sequels gepland zijn voor back-to-back productie.

En hoewel de aandacht vooral uitging naar Johnson, Reynolds en Gadot, was er veel lof voor een van de ondersteunende acteurs van de film, Ritu Arya.

In de film speelt de actrice inspecteur Urvashi Das die op het spoor is van Reynolds' Nolan Booth en Johnson's John Hartley. Arya is misschien niet zo ervaren als haar andere co-sterren, maar ze hield zeker haar mannetje in de film, vooral als het ging om de actiescènes.

Misschien, buiten het medeweten van velen, bestaat de actrice al geruime tijd. En in feite heeft ze een behoorlijk indrukwekkend vermogen om het te bewijzen.

Ritu Arya begon in televisie

Arya groeide op in Londen, waar ze interesse in acteren ontdekte tijdens het kijken naar Bollywood-films. “Shah Rukh Khan, die nog steeds mijn idool is, en Kajol, van Darr en Baazigar tot DDLJ … al die films waar ik van hield en waarvan ik dacht, misschien zou ik dat moeten zijn …,” vertelde de actrice aan The Hindu.

"Omdat ik deze mensen niet zie op tv waar ik naar kijk in het VK."

Op het moment dat ze een besluit nam over acteren, zette Arya het vak vurig in. Ze kreeg uiteindelijk kleine rollen in de Britse series The Tunnel en Sherlock, met als headliner Benedict Cumberbatch en Martin Freeman.

Later had Arya een rol in het AMC-sci-fi-drama Humans, waarin ook Gemma Chan en Carrie-Anne Moss spelen (The Matrix-actrice verscheen in een paar afleveringen). Door de jaren heen speelde ze in shows zoals Stick and Stones, Doctors, Doctor Who, The Stranger en Feel Good.

Ritu Arya was al een Netflix-ster voorafgaand aan 'Red Notice'

Terwijl Arya serierollen bleef boeken, vond de actrice uiteindelijk haar weg naar Netflix, waar ze werd gecast als Lila Pitts in de hitserie The Umbrella Academy. De actrice kwam uiteindelijk bij de show tijdens het tweede seizoen (ze zit sindsdien vast).

“Ik wist niet zo veel over Lila toen ik auditie deed”, onthulde Arya tijdens een gesprek met Syfy Wire.

“Ik had nog nooit van Umbrella Academy gehoord, dus ik keek er een beetje naar en vond het zo leuk. Ik vond het echt raar en alternatief en gegrond. Dus toen was het Lila's karakter waar ik verliefd op werd. Ze was echt grappig en raar en spontaan en losgeslagen en zo heel erg leuk voor een acteur om te spelen.”

Op het moment dat ze auditie deed, had Arya geen idee dat Lila een vaste waarde in de show zou worden.

“En toen ik Steve belde om te zeggen dat ik de rol had, vertelde hij me dat ze een liefdesverhaal met Diego zou hebben, dat ze ook krachten had, en dat ze [eigenlijk] één was van de broers en zussen, 'herinnerde ze zich.

“Ik dacht dat ze in één aflevering zat, en toen werd het zo veel groter - wat een absolute droom was die uitkwam, om echt heel lang in zo'n personage te zitten.”

Dit is de nettowaarde van RItu Arya vandaag

Recente schattingen geven aan dat het vermogen van Arya momenteel $ 2 miljoen bedraagt. Het is waarschijnlijk dat het grootste deel van haar inkomsten afkomstig is van haar voortdurende werk in Umbrella Academy.

Tegelijkertijd is het ook logisch dat Arya een behoorlijk lucratieve deal voor zichzelf sloot toen ze ermee instemde om in Red Notice te schitteren. Voor alle duidelijkheid: de film is niet het eerste uitstapje van de actrice naar films.

In het verleden speelde ze rollen in het komische drama Daphne en de vakantiefilm Last Christmas, met in de hoofdrollen Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh en Oscarwinnaar Emma Thompson.

Naast acteren zouden fans graag horen dat Arya de laatste tijd muziek nastreeft. De actrice heeft zelfs haar eigen band gevormd.

“Ik speel drums in een band genaamd Kin. We zijn vrij nieuw', onthulde de actrice tijdens een interview met People in 2020. We hebben tot nu toe twee nummers uitgebracht en tegen het einde van het jaar brengen we er nog een uit. Ik houd er echt van. De band is zo geweldig. Het voegt echt wat veiligheid en zekerheid toe, iets doen waar je van houdt, waar je een beetje de leiding over hebt.”

Ondertussen is het op dit moment onduidelijk of Arya terug zal zijn voor Red Notice 2 en 3. Dat gezegd hebbende, hopen fans zeker meer van Inspector Das te zien in de komende films.

Aanbevolen: