Waarom werken Emma Slater en Sasha Farber samen, maar leven ze apart?

Inhoudsopgave:

Waarom werken Emma Slater en Sasha Farber samen, maar leven ze apart?
Waarom werken Emma Slater en Sasha Farber samen, maar leven ze apart?
Anonim

Emma Slater en Sasha Farber zijn beide professionele dansers in de reality-danswedstrijdshow Dancing With The Stars. Ze zijn drie jaar getrouwd en zijn geliefde danseressen uit de franchise. Farber is een in Rusland geboren danser uit Australië en Slater is een Engels-Amerikaanse professionele danser en choreograaf. Beiden begonnen hun DWTS-carrière als onderdeel van de groep en werkten zich op tot fulltime prof.

Het stel is erin geslaagd hun relatie gaande te houden terwijl ze tijdens het filmen uit elkaar moesten leven. Vanwege COVID-19-veiligheidsprotocollen moeten getrouwde stellen gescheiden leven - en getrouwde stellen vormen bijna de helft van de profs! Daniella Karagach en Pasha Pashkov, Jenna Johnson en Val Chmerkovskiy, en last but not least, Emma Slater en Sasha Farber zijn allemaal getrouwde stellen. De echte vraag is… wie krijgt hun hond, Ruby? Laten we eens kijken hoe Sasha en Emma hun werk en huwelijksleven in evenwicht houden.

6 Hoe Sasha Farber en Emma Slater elkaar ontmoetten

In 2009 ontmoetten Emma Slater en Sasha Farber elkaar op de set van de Broadway-productie Burn The Floor. Het paar begon twee jaar later in 2011 te daten en sloot zich het jaar daarop aan bij DWTS. Ze dansten drie seizoenen met het gezelschap totdat ze tijdens seizoen 17 promoveerden. Sasha werkte samen met Snooki van Jersey Shore, terwijl Emma werd gekoppeld aan komiek Bill Engvall. Farber moet die Mirrorball Trophy nog mee naar huis nemen, maar zijn vrouw won seizoen 24 met atleet Rashad Jennings!

5 Sasha Farber en Emma Slater Split

Na drie jaar met elkaar te hebben gedate, besloten Sasha en Emma in 2014 te stoppen. Hun romance mondde uit in een vriendschap, maar de liefde die ze voor elkaar hadden, ging nooit echt weg. Emma uitte haar gevoelens over de splitsing aan Glamour en zei: "Ik denk niet dat we verondersteld worden samen te eindigen. Ik denk dat er andere mensen zijn die ons allebei individueel gelukkig kunnen maken, maar ik zal altijd zijn beste vriend zijn. Het is gewoon gebeurd op de manier waarop we zijn gegaan van een prachtige driejarige relatie, waar ik van hou en koester, tot beste vrienden." Het toeval wilde dat het paar samen bleef wonen en uiteindelijk hun romance het volgende jaar nieuw leven inblies!

4 Een 'DWTS'-engagement voor Sasha Farber en Emma Slater

Sasha stelde de vraag aan Emma in 2016 op de nationale televisie tijdens een aflevering van DWTS seizoen 23. De professionele danseres was verbluft toen Sasha op één knie ging zitten nadat ze een hedendaagse dans op "Just The Way You Are" uitvoerden door Bruno Mars. Het voorstel was perfect en de toekomstige echtgenoten waren allebei in het wit gekleed. Hun DWTS-familie feliciteerde het paar allemaal met dikke knuffels terwijl confetti van de plafonds naar beneden vloog!

Emma schreef op haar Instagram: "Gisteren was de grootste dag van mijn leven. Ik ga trouwen met de beste man op aarde. Na zoveel jaren bij Sash te zijn geweest, was er waarschijnlijk niets dat hij tegen me had kunnen zeggen dat hij niet eerder heeft gezegd, en verloven was iets dat zo natuurlijk aanvoelde omdat het goed was. Dus om het op een enorme manier te kunnen doen waar we dat exacte moment konden delen met al onze beste vrienden, mijn familie thuis in Engeland, Sasha's familie thuis in Australië, en iedereen die graag naar de show kijkt, was veruit de beste ooit een voorstel waar ik om had kunnen vragen."

3 De bruiloft van Sasha Farber en Emma Slater

Op 25 maart 2018 zijn Sasha en Emma getrouwd in Bella Blanca in Los Angeles, Californië. De andere DWTS-castleden dienden als bruidsmeisjes: Witney Carson, Lindsay Arnold en Jenna Johnson, terwijl Derek Hough aan Sasha's zijde stond als stalknecht. Geen verrassing hier dat Sasha en Emma een flashmob uitvoerden met hun huwelijksfeest en het feest was er een om nooit te vergeten.

2 Zijn Sasha Farber en Emma Slater nog steeds samen?

Fans speculeerden dat het paar mogelijk uit elkaar is gegaan omdat er een gebrek aan posts op sociale media was. Het paar is echter nog steeds samen en gaat sterk. Er is een antwoord op het gebrek aan Instagram-foto's bij elkaar. Het paar moet een strikt aantal regels volgen terwijl DWTS is ingeschakeld. Ze moeten tijdens het filmen apart in quarantaine gaan en apart leven. Ze moeten bij hun respectievelijke danspartners blijven om de mogelijke verspreiding van het coronavirus te beperken.

1 Sasha Farber en Emma Slater's gedachten over apart leven

Emma en Sasha beseffen dat de show moet doorgaan! Dancing With The Stars is belangrijker dan die twee die een gemeenschappelijke woonkamer delen.

"Iedereen heeft dit nu nodig. Het is zo'n opbeurende show en we zijn zo ongelooflijk trots om er deel van uit te maken", vertelde Emma aan ET. "Maar het is zo grappig. Toen onze geweldige producers ons zeiden: 'Oké, dus we hebben nieuws voor je, je moet apart in quarantaine worden geplaatst', lachte ik. Ik was nerveus, dus ik begon gewoon te lachen. Maar we kwamen tot de uitvoerende beslissing dat ik degene zou zijn die zou verhuizen omdat…"

"Ze zou het huis platbranden. Al mijn bloemen zouden sterven, de hond zou sterven, het huis zou een puinhoop zijn," grapte Sasha. "Maar het is echt belangrijk om deze dingen te doen en het is geweldig dat producenten hieraan hebben gedacht. Er gebeuren veel dingen - maskers, sociale afstand - en dit is een manier om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en sterk is en de show doorgaat. Omdat we deze show nodig hebben!"

Aanbevolen: