Fans zeggen dat Nathan Fillion's slecht acterende 'kasteel' verwoest is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Nathan Fillion's slecht acterende 'kasteel' verwoest is
Fans zeggen dat Nathan Fillion's slecht acterende 'kasteel' verwoest is
Anonim

Castle was een misdaaddramaserie met in de hoofdrol Nathan Fillion, die de mysterieauteur Richard Castle speelde. De show was een enorme hit bij fans en volgde Castle toen rechercheur Beckett zijn hulp zocht in zaken die waren gepleegd door een moordenaar die misdaden uit de boeken van Castle kopieerde. Beckett werd gespeeld door Stana Katic, een actrice waarvan fans op Reddit hebben gezegd dat ze "echt kan acteren" - in tegenstelling tot Nathan Fillion.

De show liep acht jaar, maar werd geannuleerd na het achtste seizoen in 2016 nadat de verontwaardiging van fans werd aangewakkerd door geruchten over wrijving op de set tussen de sterren van de show.

Haat Nathan Fillion en Stana Katic elkaar in het echte leven?

Met zo veel chemie op Castle, was het een harde pil voor fans om te slikken toen ze ontdekten dat de dingen niet perfect waren tussen acteurs Nathan Fillion en Stana Katic. Personages Castle en Beckett waren getrouwd in de langlopende serie, maar blijkbaar werd het achter de schermen smerig tussen de twee.

Een bron zou Us Weekly hebben verteld dat de wrijving tussen de twee sterren zo erg werd dat Stana naar haar kleedkamer zou gaan en huilend zou worden gehoord. Fans konden het niet geloven toen ze de waarheid over Castle ontdekten - de twee hoofdrolspelers van de show konden het niet met elkaar vinden.

Een andere bron bevestigde ook dat Fillion Katic pestte, en hoewel ze deze beweringen niet heeft bevestigd of ontkend, leek Katic's vertrek uit de show na seizoen 8 alles te zeggen.

Waarom houden fans niet van Nathan Fillion in 'Castle'?

Fans zouden Nathan Fillion's optreden op Castle kunnen afwijzen vanwege loyaliteit en sympathie die ze hebben voor zijn tegenspeler, of het kan gewoon zijn dat ze hem oprecht zien als een houten acteur die niet past bij Stana.

Fans leken het gevoel te hebben dat tijdens de daaropvolgende herhalingen van de geliefde misdaadserie het gebrek aan respect tussen de twee collega's in de latere seizoenen doorschijnt, waardoor de show een ietwat moeilijk horloge wordt.

"[Het] lijkt op dit moment gewoon dat [Fillion] het niet eens kan samenbrengen om zelfs maar te doen alsof hij [Katic] leuk vindt???" een Castle-fan gepost op Reddit. "Ik heb het gevoel dat Beckett haar werk doet, hem schat noemt, hem aanraakt, en hij komt niet eens bij haar in de buurt!!! Het verpest de show voor mij!!! Heeft iemand anders dit opgemerkt?????"

Veel fans hebben het gevoel dat Nathans ware gevoelens doorschemerden en zijn acteerwerk beïnvloedden, waardoor zijn optreden als de echtgenoot van rechercheur Beckett minder geloofwaardig leek, vooral in de latere seizoenen waar de vete op zijn hoogtepunt leek, en de momenten tussen de twee hoofdpersonen waren veel minder.

Fans hebben gemengde gevoelens over Nathan Fillion in 'Castle'

Nathan Fillion als Rick Castle en Stana Katic als Kate Bennett in 'Castle&39
Nathan Fillion als Rick Castle en Stana Katic als Kate Bennett in 'Castle&39

Fillion heeft een geweldige carrière gehad, van zijn rol in Suicide Squad tot het spelen van Malcolm Reynolds in Firefly - slechts een paar van de rollen die hebben bijgedragen aan zijn enorme vermogen. Hij heeft laten zien dat hij kan acteren en onderhoudend kan zijn, maar helaas voelen fans zich in de steek gelaten als het gaat om zijn langst dienende, meest bekende rol als Richard Castle, en fans hebben het gevoel dat zijn vete met Stana Katic de geloofwaardigheid heeft bezoedeld. van zijn karakter.

Niet alle fans op Reddit voelen zich echter zo. Sommigen hebben hem bekritiseerd, terwijl anderen het niet eens waren met de kritiek op hem.

"Als Fillion en Katic de haat hadden, zagen ze eruit alsof ze plezier hadden." Een Redditor zei. "Dat is goed acteerwerk."

"Ja, ik zag geen gebrek aan chemie", zei een andere Redditor, "hoewel het waar is dat ze in de laatste seizoenen de meeste tijd gescheiden doorbrengen dan ooit."

"Ja, dat heb ik gemerkt", zei een andere Redditor, die het eens was met de oorspronkelijke opmerking over het slechte acteerwerk van Nathan.

"Ik heb geen idee wat de reden is, of de relatie tussen de acteurs is verbroken of niet, of dat het alleen het slechte schrijven was dat de latere seizoenen plaagt. Maar die kleine momenten waardoor ik van de film ging houden eerdere seizoenen stopten met gebeuren. Die momenten waarop Beckett iets zou zeggen om hem te plagen en dan zou Castle helemaal in de war raken. Of wanneer Castle Beckett zou aanmoedigen om plezier te hebben en dingen te doen. Dat soort dingen."

"Ik merkte niet dat de chemie zo vroeg verdween, maar zeker rond de tijd dat hij aankwam, begon hij het op te bellen, verstandig handelend", zei een andere Castle-fan. "Ik ben geen fan van Stana, en ik weet dat acteren haar werk is, maar g, ze is goed in het faken van chemie."

"Veel van Castle's karakter veranderde. Hij werd ouder en verstandiger en vond eigenlijk iets "echts" bij Beckett, " merkte een andere Castle-fan op."In het begin van de seizoenen was hij een playboy die plezier had en Beckett probeerde te landen, maar als hij dat doet, concentreert de show zich op hen, waardoor beide hun onafhankelijke verhaallijn verliezen."

"De vete zijn slechts geruchten. Het schrijven maakte zijn personage gewoon saai", zei een Redditor. "In S1 was hij een man over de stad, feesten, beroemde auteur. Tegen het einde krijgt hij een midlifecrisis en de schrijvers maken hem PI."

Het is echt jammer dat Fillion en Katic hun meningsverschillen niet konden oplossen, en het roept de vraag op wat er zou zijn gebeurd als de show vandaag nog steeds door zou gaan. Maar ondanks hun geruchten van meningsverschillen, lijkt het erop dat de zaken nu minnelijk zijn tussen Fillion en Katic, en dat er geen kwaad bloed tussen hen is.

Aanbevolen: