Buffy The Vampire Slayer: 15 foto's van hoe de cast er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Buffy The Vampire Slayer: 15 foto's van hoe de cast er nu uitziet
Buffy The Vampire Slayer: 15 foto's van hoe de cast er nu uitziet
Anonim

Gezien het feit dat Buffy the Vampire Slayer begon als een film die niet veel mensen zagen of erom gaven, is het echt opmerkelijk hoe succesvol de televisiebewerking later werd. De serie bleef tenslotte niet alleen lang genoeg in de lucht om zeven seizoenen uit te zenden, maar kwam ook tot een einde op 20 mei 2003 en mensen ontdekken het nog steeds de hele tijd.

Het feit dat een show een loyale schare fans heeft ontwikkeld, betekent natuurlijk niet dat alle kijkers het leven hebben gevolgd van de acteurs die hebben geholpen om het tot leven te brengen. Veel voormalige kijkers zullen zelfs verrast zijn door hoe sommige leden van de cast van de show er de laatste tijd uitzien. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 foto's te gaan die laten zien hoe de cast van tv's Buffy the Vampire Slayer er nu uitziet.

15 Danny Strong

Gezien in 29 afleveringen van Buffy the Vampire Slayer, speelde Danny Strong in de show een tovenaar en lid van het trio dat bekend staat als Jonathan Levinson. Strong ziet er een stuk ouder uit op deze foto van hem van een recent evenement (samen met Sarah Michelle Gellar), en is de afgelopen jaren televisieschrijver, producent en regisseur geworden.

14 Marc Blucas

Een kort lid van onze geliefde Scooby Gang, het Buffy-personage dat Marc Blucas speelde, Riley Finn, was een geheime medewerker van de regering van de Verenigde Staten. Zo mooi als altijd op deze foto, hoewel op een heel andere manier, is Blucas de afgelopen jaren bezig geweest met acteren in een aantal tv-films.

13 Amber Benson

Tara Maclay, een van de twee Buffy-personages waarvan het overlijden de fans verraste, werd tot leven gewekt door Amber Benson, die de rol uitstekend deed. Hier afgebeeld terwijl hij poseert met collega-acteur Frazer Hines, verschijnt Benson tegenwoordig regelmatig op fanevenementen en neemt hij hier en daar acteerrollen op zich.

12 Kristine Sutherland

Van het ene artikel over een acteur wiens Buffy-personage de kijkers schokte tot het andere, deze keer kijken we naar Kristine Sutherland die Joyce Summers tot leven bracht. Sutherland ziet er erg blij uit om met fans te poseren op deze foto en is sinds 2016 niet meer in een film of tv-show verschenen, maar volgens IMDb heeft ze een project in behandeling in de postproductie.

11 Seth Groen

Van de meest memorabele Buffy the Vampire Slayer-personages was Seth Green's Oz zo geliefd bij de schrijvers en fans van de show dat hij in 40 verschillende afleveringen verscheen. Misschien wel de voormalige Buffy-acteur wiens carrière tegenwoordig het beste gaat, Green is zeker volwassener geworden, maar hij lijkt niet veel ouder te zijn geworden.

10 Charisma Carpenter

Populair genoeg dat ze in 58 afleveringen van Buffy verscheen en vervolgens een van de hoofdpersonen werd in de spin-off Angel, Charisma Carpenter speelde Cordelia Chase jarenlang met succes. Hier getoond samen met haar collega-acteur Tricia Helfer terwijl ze allebei op een vlucht waren, is Carpenter door de jaren heen consistent werk blijven krijgen, hoewel de laatste tijd grotendeels onder de radar.

9 David Boreanaz

Over acteurs gesproken die de hoofdrol gingen spelen in de Buffy-spin-offshow Angel, David Boreanaz was zo'n groot deel van de laatste serie dat het naar zijn personage is vernoemd. Boreanaz ziet er ongeveer hetzelfde uit, afgezien van het ouder worden en het dragen van een baard in deze afbeelding, is Boreanaz gaan schitteren in een aantal andere shows, waaronder Bones, dat een groot succes was.

8 Eliza Dushku

Een van de twee acteurs die als Slayers werden gecast in de Buffy TV-show die op deze lijst verschijnt, duurde niet lang voordat Eliza Dushku's personage Faith Lehane een fan volgde. Tot op de dag van vandaag ziet Dushku er nog steeds prachtig uit en is hij sinds 2017 niet meer op het grote of kleine scherm te zien geweest, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

7 Emma Caulfield Ford

Naar verluidt meer dan duizend jaar oud, was het Buffy-personage Anya van Emma Caulfield Ford een 'wraakdemon' die een tijdje lid werd van de Scooby Gang. Hier te zien op de rode loper voor de film Velvet Buzzsaw, was Caulfield Ford's grootste rol de laatste tijd te zien in verschillende afleveringen van de show Fantasy Hospital.

6 James Marsters

Gecast als een van de meest interessante personages van deze show, was James Marsters fantastisch in de rol van Spike, een alom gevreesde vampier wiens relatie met Buffy genuanceerd en soms verontrustend was. Hier te zien met een andere voormalige Buffy-acteur, Iyari Limon, blijft Marsters een veelgevraagde artiest en schittert momenteel in de MCU-serie Runaways.

5 Alyson Hannigan

Een van de slechts drie personages die in elke aflevering van Buffy the Vampire Slayer verschijnen, het belang van Willow Rosenberg van Alyson Hannigan voor het succes van deze show zou moeilijk te overschatten zijn. Hier gezien met haar dochter die op de foto gaat met Gwen Stefani, is Hannigan waarschijnlijk nog beroemder vanwege haar jaren in de show How I Met Your Mother.

4 Michelle Trachtenberg

Verre van het meest populaire Buffy the Vampire Slayer-personage, toen Michelle Trachtenberg in de show begon te spelen als Dawn Summers, werd haar opname alom bespot door kijkers. Trachtenberg, voor het laatst gezien op het kleine scherm in 2018, heeft de laatste tijd niet veel geacteerd, maar zoals je kunt zien aan deze afbeelding hier, is haar uiterlijk in de loop der jaren niet zo veel veranderd.

3 Anthony Head

De mentor van Buffy Summers en de rest van de Scooby Gang, het personage van Anthony Head, Rupert Giles, was een expert in het occulte die zijn jonge aanklagers onder zijn hoede nam. Het is duidelijk dat Head, een zeer getalenteerde acteur, de hele tijd opmerkelijke rollen blijft spelen en deze foto's zijn zelfs van hem gemaakt op de set van een aankomende Netflix-thriller genaamd The Stranger.

2 Nicholas Brendon

Waarschijnlijk het meest opvallende lid van de Scooby Gang, afgezien van het titulaire karakter van deze show, was Xander Harris voor een groot deel zeer geliefd vanwege Nicholas Brendon's vertolking van hem. Brendon ziet er een stuk ouder uit op deze foto waarop zijn peper- en zouthaar te zien is. Hij zal de hoofdrol spelen in een aankomende serie genaamd Dark/Web en hij schreef een tijdje voor het stripboek "Buffy Season 10".

1 Sarah Michelle Gellar

Buffy the Vampire Slayer, de acteur die het meest geassocieerd is met deze show, is zeker en met goede reden vernoemd naar het personage van Sarah Michelle Gellar in de serie. Gellar, een buitengewoon sympathieke acteur die erg nuchter naar de aarde kijkt, lijkt voor het grootste deel tevreden te zijn met haar thuisleven, maar ze zal verschijnen in een komende tv-miniserie genaamd Soms I Lie.

Aanbevolen: