20 dingen die je niet wist over het maken van vrienden

Inhoudsopgave:

20 dingen die je niet wist over het maken van vrienden
20 dingen die je niet wist over het maken van vrienden
Anonim

Er gebeurden twee dingen op 1 januari 2020: mensen vierden een nieuw jaar… en Friends werd van Netflix gehaald. Fans die deze klassieke sitcom uit de jaren 90 willen bingewatchen, zullen moeten vertrouwen op oude dvd's, want volgens The Verge is het even wachten tot het in mei op HBO Max kan worden gestreamd.

Voordat het tijd is om oude afleveringen steeds opnieuw te bekijken, wat altijd een geweldig idee is, is het leuk om terug te blikken op wat informatie achter de schermen over het filmen van deze grappige show die tien seizoenen duurde van 1994 tot 2004. In het begin werden er veel interessante creatieve beslissingen genomen en sommige dingen hadden er heel anders uit kunnen zien dan ze nu zijn.

Vraag je je af hoe het was om de ongelooflijk populaire sitcom Friends te maken? Blijf lezen.

20 Central Perk is gebaseerd op een vegetarische plek genaamd Arthur's Turtle

Volgens Huffington Post is Central Perk gebaseerd op een vegetarisch restaurant genaamd Arthur's Turtle, wat leuk is om te weten te komen over het maken van dit populaire tv-programma.

Fans zouden absoluut willen dat ze zich op de gezellige bank van Central Perk konden nestelen en koffie konden bestellen en met de bende konden rondhangen. We vragen ons af hoe Arthur's Turtle was?

19 De acteurs zetten drankjes en eten in Monica's koelkast

De keuken in het appartement van Monica en Rachel is gezellig, charmant en schattig. Thewhisp.mommyish.com zegt dat de acteurs van Friends eten en drinken in de koelkast in de keuken van Monica en Rachel zouden zetten, wat echt cool is om over na te denken. Dat moet zo handig zijn geweest, toch? De meeste kantoren hebben tenslotte wel een keuken…

18 Chandler en Phoebe gingen meer kleine rollen spelen

Het is onmogelijk om je vrienden voor te stellen zonder alle zes hoofdpersonages. Het zou gewoon niet eens dezelfde show zijn. Nou, het bleek dat, volgens Thewhisp.mommyish.com, Chandler en Phoebe kleinere rollen zouden gaan spelen. Er zouden vier hoofdpersonages zijn geweest en Chandler en Phoebe zouden "ondersteunen".

17 Monica's enorme appartement was gebaseerd op een van de ontwerpers van de show

Als mensen over Friends praten, richten ze zich natuurlijk op hoe hilarisch het is, maar ze vragen zich ook af waarom Monica en Rachel op zo'n grote plek wonen.

Nou, de Huffington Post zegt dat dit werd geïnspireerd door een plek waar de ontwerpers van de show echt woonden. Degenen onder ons in een kleine ruimte zijn behoorlijk jaloers…

16 Phoebe kon de gitaar niet goed spelen omdat Lisa Kudrow er niet van genoot

Factinate zegt dat Phoebe niet goed gitaar speelde omdat Lisa Kudrow er niet van genoot.

Dit is zo wild om over na te denken, omdat we absoluut altijd dachten dat Phoebe gewoon slecht was in de gitaar en dat was een deel van haar karakter. Het is interessant om het verhaal achter deze karakterisering te horen.

15 Aanvankelijk zouden vrienden worden genoemd in de hal of in het Insomnia Café

Zullen we kijken naar een show genaamd Insomnia Cafe? Hoe zit het met Across The Hall ?

Volgens Thewhisp.mommyish.com deden we dat bijna omdat dat twee namen waren die in de vroege stadia van het maken van vrienden werden rondgegooid. Het lijkt erop dat de meerderheid van de fans die van de show houden, zou zeggen dat dit de enige mogelijke naam is.

14 Phoebe was een surrogaat omdat Lisa Kudrow zwanger was IRL

Soms hebben personages in een tv-show een verhaallijn waarin ze een baby verwachten omdat de actrice IRL zwanger is. Dat is wat er gebeurde op Friends omdat, volgens Factinate, Lisa Kudrow een baby kreeg en dus werd Phoebe een surrogaat. Het is interessant om de oorsprong van die beroemde verhaallijn te horen.

13 De acteurs hadden drie afscheidsfeestjes na de finale van de serie

Het was hartverscheurend voor fans om afscheid te nemen van Friends … maar het klinkt alsof het moeilijker was voor de mensen die de show maakten.

Collider zegt dat de acteurs drie afscheidsfeestjes hadden na de seriefinale: in het Park Plaza Hotel, in een restaurant in West Hollywood, en een etentje bij Brad Pitt en Jennifer Aniston.

12 De cast van Friends was de eerste die ooit als groep over geld sprak met hun netwerk

Mensen weten dat de sterren van Friends $ 1 miljoen per aflevering kregen tegen de tijd dat de show op zijn laatste benen liep, en er wordt vaak over gesproken als een enorm succesverhaal.

Mental Floss zegt dat geen enkele tv-cast ooit had besloten om samen over geld te praten als ze met hun netwerk te maken hadden, en dus was dit echt geweldig.

11 Jennifer Aniston was er niet zo zeker van dat ze seizoen 10 zou blijven

Ja, het is moeilijk om je het tiende seizoen van Friends voor te stellen zonder een van de hoofdpersonages, maar het lijkt erop dat Jennifer Aniston niet zeker wist of ze zou blijven.

Volgens E Online zei Jennifer Aniston: "Ik wilde dat het zou eindigen toen mensen nog van ons hielden en we op een hoogtepunt waren. En toen had ik ook het gevoel: 'Hoeveel meer van Rachel heb ik in ik?'".

10 Jon Cryer had Chandler kunnen zijn

Zimbio zegt dat Jon Cryer Chandler had kunnen zijn toen hij de kans kreeg om ja te zeggen tegen de rol.

Geen aanstoot aan andere acteurs, want er zijn natuurlijk veel getalenteerde mensen in Hollywood, maar het voelt echt alsof de zes acteurs bedoeld waren om deze rollen te spelen.

9 De grote momenten zijn niet gefilmd voor een live publiek (maar de rest wel)

Fans zijn misschien bekend met het feit dat sommige sitcoms filmen voor een live publiek en Friends is er een die dat ook doet.

Mental Floss zegt dat 'cliffhangers' echter niet voor een live publiek zijn gefilmd, en dat lijkt zeker logisch, want die momenten kunnen niet worden verpest. Nou, dat kunnen ze wel als we toevallig een spoiler lezen, maar anders.

8 Rachels achternaam zou Robbins worden

Rachel Green is absoluut een schattige naam, en het is slechts een van de vele charmante dingen over haar.

Buzzfeed zegt dat Rachels achternaam Robbins zou zijn, en hoewel dat schattig klinkt, voelt het gewoon niet goed. We zijn zo gewend aan de naam Rachel Green en het lijkt gewoon te werken.

7 Monica was niet aardig tegen Rachel in de originele pilot

Buzzfeed zegt dat Monica niet aardig was tegen Rachel in het originele pilotscenario, wat fans waarschijnlijk nooit zouden hebben geraden.

Ze vond het niet leuk dat Rachel van geld kwam en was boos dat ze geen huwelijksuitnodiging had gekregen. Dat is een hoop drama… en hoewel dat een interessante spanning zou hebben veroorzaakt, is het ook goed dat het niet is gebeurd.

6 Het plan was dat David Schwimmer de hele tijd Ross zou zijn

Er was altijd een plan voor David Schwimmer om Ross te spelen, wat heel logisch is omdat hij gewoon zo goed werkt als dit personage en we grote fans zijn.

Volgens Mental Floss "had uitvoerend producent Kevin Bright eerder met Schwimmer gewerkt, dus de schrijvers waren het personage van Ross al aan het ontwikkelen in de stem van Schwimmer.".

5 Phoebe zou een gothic-stijl hebben

Volgens Factinate zou Phoebe een gothic-stijl hebben. Het is zo interessant om te horen over alle veranderingen die plaatsvonden tijdens het maken van Friends.

Phoebe's eigenzinnige karakter is zo geliefd dat het moeilijk voor te stellen is dat ze zich ooit in Goth-kleding zou kleden. Het zou heel anders zijn geweest, dat is zeker.

4 Het had voorbij kunnen zijn na seizoen 7

Volgens E Online zei David Crane, een van de producenten van de show: "Vanwege de contractonderhandelingen van de acteurs, en het leek alsof, 'Oh, seizoen 7 is het laatste seizoen, of seizoen 8. Of seizoen 9.".

Het is vreemd om te denken dat de show na het zevende seizoen voorbij had kunnen zijn, toch? Gelukkig hebben we 10 hele prachtige seizoenen.

3 Aanvankelijk dachten de schrijvers dat Joey en Monica een liefdesverhaal zouden hebben

Volgens Collider dachten de schrijvers dat Joey en Monica in het begin een liefdesverhaal zouden hebben… wat zeker een grote verrassing is voor fans.

Veel fans waren niet zeker van de romantische verhaallijn van Rachel en Joey, dus het is nog vreemder om aan Joey en Monica te denken. Ze horen gewoon vrienden te zijn.

2 Matt LeBlanc had letterlijk $ 11 op zijn naam staan toen hij de rol van Joey won

We hebben waarschijnlijk al eerder grappen gemaakt over blut zijn, maar de kans is groot dat we altijd meer dan $ 11 per keer hebben gehad.

Thewhisp.mommyish.com zegt dat Matt LeBlanc $ 11 op zijn naam had staan toen hij de rol van Joey won. Het is zo moeilijk om je dit voor te stellen, omdat de sterren zo rijk en beroemd zijn geworden sinds ze in de show waren.

1 Courteney Cox had Rachel kunnen spelen

Volgens Collider had Courteney Cox Rachel kunnen spelen, wat zo raar is om over na te denken.

Hoewel sterren soms auditie doen voor een specifieke rol en dan iets anders krijgen, is het nog steeds moeilijk om ons hieromheen te wikkelen. Courteney Cox is Monica Geller en Rachel Green moest gewoon gespeeld worden door Jennifer Aniston.

Aanbevolen: