15 Saturday Night Live-hosts die we nooit meer willen zien

Inhoudsopgave:

15 Saturday Night Live-hosts die we nooit meer willen zien
15 Saturday Night Live-hosts die we nooit meer willen zien
Anonim

Al meer dan 40 jaar stemmen we elk weekend af op Saturday Night Live voor onze wekelijkse dosis sketchcomedy. Er zijn in de loop der jaren tal van andere programma's geweest die iets soortgelijks aanbieden, maar geen van hen heeft ooit kunnen wedijveren met het getalenteerde team van schrijvers van SNL, hun toegewijde komieken en natuurlijk hun sterrenkracht. Elke week nodigt Saturday Night Live een beroemdheid uit om te hosten en een muzikale gast om op te treden. Wat kan er mis gaan?

Hoewel we iedereen bewonderen die bereid is om live op tv op te staan en een grap probeert te maken, denken we dat het voor alle betrokkenen beter zou zijn als deze gastheren gewoon niet terug zouden worden uitgenodigd. In deze lijst hebben we alles, van ongemakkelijke momenten tot ongepaste momenten, dus bereid je voor. Hier zijn 15 hosts waarvan we hopen dat ze ver, ver weg blijven van het beroemde SNL-podium.

15 januari Jones had geen idee wat er aan de hand was

Eerlijk gezegd, wat is er niet leuk aan January Jones, toch? Ze kwam niet naar de SNL-studio's met een slechte reputatie of zo, maar komedie op live tv is gewoon niet voor iedereen. Tijdens Jones' eerste schets vroeg ze zichtbaar naar welke camera ze moest kijken. Geen geweldige manier om de nacht te beginnen.

14 2012 was niet het beste jaar van Lindsay Lohan en haar SNL-uiterlijk bewees het

Aangezien Lindsay de show voor haar aflevering van 2012 meerdere keren had gepresenteerd en goed werk had geleverd, waren de meeste kijkers niet al te nerveus voor haar toen werd aangekondigd dat ze zou terugkeren. Zoals we allemaal weten, bevond Lindsay zich in 2012 echter in een vrij moeilijke positie en dit vertaalde zich absoluut in haar optreden. Haar gebrek aan energie was moeilijk om naar te kijken.

13 Adrien Brody's offensieve introductie van Sean Paul zorgde ervoor dat hij niet meer mocht terugkeren

Eén ding dat we keer op keer hebben geleerd, is dat het uitvoeren van ongeplande, niet-gescripte grappen op SNL een uitstekende manier is om verbannen te worden. Toen de bekroonde acteur Adrien Brody besloot om muzikale gast Sean Paul te introduceren met dreadlocks en een nep Jamaicaans accent, deed hij ons niet alleen ineenkrimpen, maar kreeg hij ook een permanent verbod van Lorne Michaels.

12 Paris Hilton was een probleem op het scherm en uit

Ok, dus Paris Hilton is echt geen actrice en zeker geen komiek, dus we weten niet precies waar de producenten op hoopten toen ze haar boekten. De schetsen waren op zijn zachtst gezegd onhandig, en er werd gemeld dat ze het verschrikkelijk vond om backstage te zijn. Na het evenement had SNL-legende Tina Fey een hoop negatieve pers voor de erfgename.

11 De ongemakkelijke monoloog van Martin Lawrence is verwijderd uit herhalingen

Hoewel veel komieken het beste werken tijdens het spelen, is het soms het veiligst om bij een live tv-show te blijven. Toen Marin Lawrence besloot zijn monoloog te veranderen door zich te concentreren op onderwerpen als vrouwenhygiëne, maakte hij terecht een hoop NBC-execs van streek. Hij werd verbannen uit het netwerk en zijn toespraak is helemaal uit de aflevering gewist.

10 Justin Bieber bracht een hele bende maar geen gevoel voor humor met zich mee

Justin Bieber keerde onlangs terug naar het SNL-podium en hoewel dit optreden in 2020 zonder problemen verliep, weten we niet zeker of het genoeg was om iemand zijn optreden in 2013 te laten vergeten. "Hij is de enige die de reputatie waarmaakte. Ik denk dat dit de enige keer is dat ik me zo voelde in acht jaar", zei Bill Hader over het werken met JB.

9 Katy Perry heeft een geweldige stem, maar geen grappig bot

Als het op Katy Perry aankomt, is komedie gewoon niet echt haar ding. Hoewel er tijdens haar verschijning op SNL geen grote verstoringen waren, werd er ook niet veel gelachen. Haar optreden werd door velen als ongemakkelijk ervaren en we moeten denken dat ze hetzelfde zou zeggen. Ze is zeker beter geschikt als muzikale gast.

8 Tom Greens humor was even ongemakkelijk als altijd

In 2000 was Tom Green echt op het hoogtepunt van zijn roem. Hij stond echter bekend om zijn nogal ongebruikelijke gevoel voor humor, dus hem naar de sketchcomedyshow brengen was een beetje een risico. De aflevering was ongemakkelijk, hoewel kijkers bleven kijken terwijl hij beloofde dat hij tijdens de aflevering met Drew Barrymore zou trouwen. Dat deed hij niet, waardoor fans tegen het einde boos en ongemakkelijk werden.

7 Michael Phelps had problemen met het aflezen van cue-kaarten

Telkens wanneer een sportster wordt aangetrokken om SNL te hosten, kijken we met vrij lage verwachtingen (soms verrast). Toen het tijd was voor de aflevering van Michael Phelps, kregen we vrijwel wat we verwachtten. Hoewel hij zich niet zo ongemakkelijk of chagrijnig voelde als sommige anderen op de lijst, kon de man niet stoppen met door zijn cue-kaarten te strompelen.

6 Tina Fey dacht dat Paula Abdul rampzalig was

Tina Fey is een grote naam in de SNL-studio's, dus als ze denkt dat je moeilijk bent om mee samen te werken, kun je het beste een andere show zoeken. Na het verschijnen van Paula Abdul bleef Fey achter met een vieze smaak in haar mond. Ik herinner me dat ik dacht: 'Ze is een ramp! Ik moet deze dame overeind houden en haar op tv krijgen', zei Fey.

5 Steven Seagal was niet grappig en was naar verluidt erg moeilijk om mee samen te werken

Acteur Steven Seagal staat niet bepaald bekend om zijn komische talenten, hoewel niemand dacht dat hij zo hard zou bombarderen als hij. Hoewel zijn aflevering niet in het minst grappig was, was wat castleden daarna over hem te zeggen hadden, nog erger. David Spade zei: "Het was moeilijk. Hij wilde niet meespelen."

4 Chevy Chase's carrière begon op SNL, maar zijn geschiedenis op de show was rotsachtig

Het is moeilijk om Chevy Chase aan deze lijst toe te voegen, alleen omdat hij 1 van de 7 originele castleden in de show was. Zijn capriolen buiten het scherm hebben ons echter geen keus gelaten. Chase heeft bij verschillende gelegenheden gehost en veroorzaakte bijna elke keer een stank. Nadat hij naar verluidt een castlid als grap had geslagen, diende Will Ferrell een formele klacht tegen hem in.

3 Nancy Kerrigan is een skater van wereldklasse, maar niet zozeer een komiek

Het feit dat Nancy Kerrigan slechts enkele maanden na het hele Tonya Harding-debacle werd geselecteerd als presentatrice, vertelt ons dat ze om de verkeerde redenen is aangenomen. Hoewel Kerrigan ermee instemde om zichzelf voor de gek te houden, was ze de hele tijd totaal niet in haar element. Er is die avond niet veel gelachen.

2 Na 4 keer hosten verloor Charles Barkley zijn voorsprong

De mensen bij NBC hebben bewezen dat ze Charles Barkley heel erg leuk vinden. Hij vroeg hem terug om 4 verschillende keren te hosten, hoewel geen van zijn uitvoeringen bijzonder hilarisch was. Terwijl zijn eerste 3 runs niet verschrikkelijk waren, stonk zijn 4e rond in de studio. De NBA-ster leek er de hele aflevering helemaal uit te zijn.

1 Lance Armstrong had een serieus gebrek aan grappen

Een paar maanden na zijn pensionering werd Lance Armstrong gevraagd om een aflevering van SNL te hosten. Hoewel hij geen onaangename driftbuien gooide of ruzie maakte met castleden, was hij gewoon helemaal niet grappig. We denken dat SNL inmiddels beter zou moeten weten dan sportlegendes als gastheer te hebben.

Aanbevolen: