Stephen King belijdt zijn liefde voor "The Morning Show" van Apple TV op Twitter

Stephen King belijdt zijn liefde voor "The Morning Show" van Apple TV op Twitter
Stephen King belijdt zijn liefde voor "The Morning Show" van Apple TV op Twitter
Anonim

Als je verwijst naar de legendarische horrorauteur Stephen King, zijn er twee dingen waarop je kunt rekenen. De eerste is zijn vermogen om geweldige verhalen te schrijven met boeiende personages en sterke plots. De andere is zijn bereidheid om overal zijn eerlijke mening over te geven. Van een verfilming van zijn geschreven werk tot de Amerikaanse politiek, King deinst er niet voor terug om anderen te vertellen wat hij denkt, zowel persoonlijk als online.

We zagen hier recentelijk nog een voorbeeld van op de sociale media van de auteur. King ging naar Twitter om zijn liefde voor de nieuwste show van Apple TV, The Morning Show, te delen. Hij hield zich niet in toen hij zijn volgers precies vertelde wat hij van deze specifieke show vindt.

"THE MORNING SHOW: Onmiddellijke betrokkenheid, personages waar je om geeft, professioneel gemaakt, geacteerd met elan. Wat is er niet leuk aan?" King heeft dit afgelopen weekend getweet.

Showrunner Kerry Ehrin reageerde op King op Twitter met: "Heel erg bedankt hiervoor", gevolgd door een emoji met een rood hart. Ondertussen antwoordde een van de acteurs van de show, Mark Duplass: "Heel erg bedankt voor de mooie woorden. Je bent een held van mij en dit betekent de wereld." Geen andere sterren of castleden hebben gereageerd op King's lof op Twitter, of waar dan ook.

Hoewel King en nog veel meer fans dol zijn op The Morning Show, is dat niet voor iedereen het geval. Het grootste probleem betreft niet de show zelf, maar waar je hem moet zien. Omdat het alleen beschikbaar is om te kijken op Apple TV, de premium streamingdienst van Apple, zijn velen daar niet blij mee. Daar zijn twee redenen voor: mensen willen ofwel niet betalen voor weer een andere streamingdienst, terwijl anderen Apple of Apple TV niet leuk vinden en liever kijken op Netflix, Hulu of Amazon.

Of je nu naar The Morning Show kunt of wilt kijken, het is een tv-programma dat online enorm populair blijft worden. Misschien kun je het een kans geven. Als iemand zo beroemd en getalenteerd als King het leuk vindt, dan moet het zeker een goede show zijn!

Aanbevolen: