Van Pepper Potts tot Jane Foster: de 10 coolste superheldenvriendinnen

Inhoudsopgave:

Van Pepper Potts tot Jane Foster: de 10 coolste superheldenvriendinnen
Van Pepper Potts tot Jane Foster: de 10 coolste superheldenvriendinnen
Anonim

Of je nu de voorkeur geeft aan superhelden uit Marvel Comics of DC Comics, wat bijna alle superhelden gemeen hebben, is dat ze meestal een liefdesbelang hebben! Sommigen van hen hebben vriendinnen, sommigen hebben een vrouw, en sommigen van hen ervaren kortstondige affaires. In sommige gevallen hebben superhelden een vriendin die ook haar eigen superkrachten heeft, maar in veel andere gevallen eindigt een superheld met een vriendin die merkt dat ze de hele tijd een jonkvrouw in nood is en die redding nodig heeft.

Volgens traditionele stripboeken zijn enkele van de meest ongelooflijke superheldenvriendinnen in de geschiedenis ondersteunende, liefdevolle wedstrijden geweest voor de dapperste superhelden ooit die de hele tijd hun leven riskeren om te vechten tegen schurken en slechteriken.

10 Lois Lane - Superman's liefdesbelang

Lois Lane - Superman
Lois Lane - Superman

Superman is een van de meest iconische superhelden ooit, dus het is logisch dat zijn liefdesbelang net zo iconisch is als hij. Iedereen kent de naam Lois Lane. Ze is een beetje een drukbezette vrouw omdat ze een verslaggever is die een neus heeft voor nieuws… maar dat betekent niet dat ze geen geweldige liefdesbelang voor Superman is. Ze geeft om het blootleggen van de waarheid en het vertellen van verhalen over wat er in de wereld om haar heen gebeurt en ze is constant op zoek naar gerechtigheid. Ze is een ongelooflijke match voor Superman.

9 Jane Foster - Thor's Love Interest

Jane Foster - Thor
Jane Foster - Thor

Thor's liefdesbelang heet Jane Foster. In de films wordt ze gespeeld door niemand minder dan de Natalie Portman. Natalie Portman doet geweldig werk door de rol van Jane Foster op zich te nemen. Jane Foster bestond in de stripboeken en het was geweldig om haar ook in de spannende Marvel-films tot leven te zien komen. De eerste keer dat het personage van Jane Foster ooit verscheen, was in een stripboek genaamd Journey into Mystery 84. Ze zal de mantel van Thor op zich nemen in de komende Thor: Love and Thunder.

8 Jean Gray - Cyclops' liefdesbelang

Jean Grey - Cyclops
Jean Grey - Cyclops

Jean Gray en Cyclops hebben een interessant liefdesverhaal. In de stripboeken is ze ook romantisch verbonden met Wolverine, maar in de films kunnen kijkers zien hoe haar relatie met Cyclops het middelpunt van haar verhaal is. Ze hebben heel verschillende krachten, maar dat doet niets af aan de band die ze delen. Volgens de stripboeken trouwen ze op een gegeven moment en tijdens hun huwelijksreis kunnen ze de toekomst bezoeken! Jean Gray is ook een van de machtigste leden van de X-Men.

7 Mera - Aquaman's Love Interest

Mera - Aquaman
Mera - Aquaman

Aquamans liefdesbelang is Mera. De eerste Aquaman-film ging in première in 2018 en is geclassificeerd als zowel een actie- als een avonturenfilm. Het sterren Jason Momoa als Aquaman zelf. Wat betreft wie speelt Mera, zijn liefdesbelang? Amber hoorde. Haar reputatie in de publieke belangstelling is op dit moment niet al te groot vanwege haar schandalige scheiding van Johnny Depp, maar het personage dat ze speelt is behoorlijk verbazingwekkend. Mera is een geweldige liefdesbelang voor Aquaman. Het karakter van Mera heeft de kracht om water te harden tot vaste voorwerpen om in haar voordeel te gebruiken.

6 Iris West - The Flash's Love Interest

Iris West - The Flash
Iris West - The Flash

The Flash heeft een ongelooflijke liefdesbelang en haar naam is Iris West. In feite worden ze veel meer dan alleen wederzijdse liefdesbelangen… Ze gaan zelfs trouwen. De relatie tussen de twee is geweldig om te zien en in hun CW-show is de actrice die ze casten om de rol van Iris te spelen Afro-Amerikaans. De interraciale relatie tussen de twee was een groot probleem voor kijkers overal! Iris West heeft de mogelijkheid om het DNA van mensen te ruilen.

5 Vanessa Carlysle - Deadpool's Love Interest

Vanessa Carlysle - Deadpool
Vanessa Carlysle - Deadpool

Deadpool's liefdesbelang is Vanessa Carlysle. Ze was ooit een nachtvrouw die op straathoeken werkte, maar ze veranderde haar manier van leven om bij Deadpool te zijn.

Zelfs nadat zijn huid in de war was geraakt en hij er niet meer zo uitzag als voorheen, veranderde ze niet van gedachten over hem. Ze bleef hoe dan ook verliefd op hem. Over loyaliteit gesproken! Zullen we haar in een derde film zien?

4 Mary Jane Watson - Spider-Man's liefdesbelang

MJ en Spider-Man
MJ en Spider-Man

De relatie tussen Mary Jane Watson en Spider-Man is er een die veel tieners zouden willen navolgen. Zij is het meisje op wie hij verliefd is op zijn middelbare school en hij smacht een hele tijd naar haar totdat ze eindelijk samen kunnen zijn. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen en zelfrespect als hij Spider-Man is, in plaats van Peter Parker, dus dan voelt hij zich meer gedurfd en comfortabeler om tijd met haar door te brengen. Althans voor een tijdje.

3 Nakia - Black Panther's Love Interest

Nakia - Zwarte Panter
Nakia - Zwarte Panter

Black Panther, die werd gespeeld door wijlen Chadwick Boseman, heeft volgens stripboeken twee liefdesbelangen. Een van hen is Storm van X-Men en de andere is Nakia.

Nakia is de liefdesbelangstelling die kijkers te zien krijgen om hem in de films het hof te maken, dus zij is de liefdesbelangen waar we ons hier en nu op gaan concentreren! Niet alleen wordt Nakia afgeschilderd als fel loyaal en sterk en strijdlustig, ze blijkt ook onafhankelijk te zijn wanneer ze de avances van T'Challa afwijst.

2 Onzichtbare vrouw - Het liefdesbelang van meneer Fantastic

Onzichtbare vrouw - Mister Fantastic
Onzichtbare vrouw - Mister Fantastic

Mister Fantastic is getrouwd met Invisible Woman. De twee zijn op zichzelf al lid van de Fantastic Four en zijn altijd gezien als relatiedoelen. Alleen al haar superkrachten maken haar indrukwekkend en benijdenswaardig. Ze kan onzichtbaar worden wanneer ze maar wil en ze kan krachtvelden creëren om zichzelf en de mensen om haar heen te beschermen. Veel stripfans keuren deze relatie af vanwege de manier waarop Mister Fantastic haar behandelt, maar uiteindelijk blijft ze loyaal en staat ze aan zijn zijde.

1 Pepper Potts - Iron Man's Love Interest

Pepper Potts - Iron Man
Pepper Potts - Iron Man

Pepper Potts is duidelijk een van de beste liefdesbelangen voor superhelden ooit. Ze ging van de assistent van Tony Stark naar zijn CEO en uiteindelijk zijn vrouw! Er is niemand anders die hij ooit zo veel zou kunnen vertrouwen als hij Pepper Potts vertrouwt. Ze bewees zichzelf keer op keer om altijd zijn rug te hebben en altijd het beste met hem voor te hebben. Op een gegeven moment trok ze zelfs zelf een superpak aan!

Aanbevolen: