10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kylie Jenner de coolste moeder is

Inhoudsopgave:

10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kylie Jenner de coolste moeder is
10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kylie Jenner de coolste moeder is
Anonim

Kylie Jenner's Instagram-volgers kunnen geen genoeg krijgen van haar dochter Stormi en gelukkig voor hen heeft de reality-tv-ster er altijd van genoten om het ouderschap op het sociale-mediaplatform te documenteren. Kylie heeft in ieder geval nog meer Stormi-inhoud gepost tijdens Quarantaine, omdat de twee de hele tijd samen zijn geweest.

Het lijdt geen twijfel dat Kylie een geweldige relatie heeft met haar dochter, en hoewel Stormi nog maar twee jaar oud is, is ze al een kleine ster met een behoorlijk indrukwekkend vermogen. Deze lijst laat zien hoe cool een moeder Kylie Jenner is, dus blijf scrollen om haar rockende bijpassende outfits met haar dochter te zien, haar mee te nemen op vakantie en haar te laten spelen met traditioneel mannelijk speelgoed!

10 Kylie doet alles voor hun Halloweenkostuums

Kylie Jenner en Stormi Webster in Halloweenkostuums
Kylie Jenner en Stormi Webster in Halloweenkostuums

De lijst aftrappen is het feit dat Kylie Jenner er helemaal voor gaat met Halloween. Wat de versieringen betreft, weet iedereen al dat de Kardashian/Jenners voor elke vakantie alles uit de kast halen, maar voor kinderen is het bijzonder leuk om zich te verkleden voor Halloween. En aangezien Kylie zich elk kostuum voor haar en haar dochter Stormi kan veroorloven, lijkt ze het altijd geweldig te vinden - of ze nu een vlinder of een superheld wordt!

9 En ze bakt met Stormi terwijl ze bijpassende pyjama's draagt

Terwijl fans niet elke dag te zien krijgen wat Kylie en Stormi aan het doen zijn, deelt de ster vaak beelden van hoe ze haar dochter bezig houdt. Hierboven staan foto's van de twee Halloween-koekjes die samen bakken voor Kylie's YouYube-kanaal en eerlijk gezegd - het lijkt absoluut alsof Stormi het fantastisch had. Het wordt al snel duidelijk dat Kylie Stormi met respect behandelt en haar een groot deel van het mixen, schenken en versieren van koekjes laat doen - en in ruil daarvoor lijkt Stormi erg tevreden.

8 Stormi mag de hele tijd met haar neven en nichten rondhangen

Een ding dat fans die Kylie Jenner of haar zussen volgen op Instagram zeker hebben opgemerkt, is dat alle dames ervoor zorgen dat hun kinderen met hun neven en nichten omgaan - en Stormi is geen uitzondering.

Hierboven is de kleine Stormi te zien met de dochter Chicago van Kim Kardashian en het lijkt er zeker op dat de twee van elkaars gezelschap genieten! Afgaande op deze foto's, zorgt Kylie er zeker voor dat Stormi al vroeg familiebanden aangaat.

7 En reis met hen mee naar exotische bestemmingen

Behalve dat ze veel tijd met haar neven en nichten doorbrengt, mag Stormi ook vaak met hen reizen naar luxe bestemmingen. Een coole moeder zijn betekent niet noodzakelijkerwijs dat je je kind meeneemt naar exotische stranden, maar eerlijk gezegd kan niemand ontkennen dat het niet geweldig klinkt om je kind op vakantie te nemen met zijn neefje naar een tropische plek. Natuurlijk is Kylie Jenner iemand die het zich kan veroorloven, maar ervoor kiezen om haar dochter een ervaring als deze te geven, is iets wat veel rijke mensen niet doen.

6 Stormi heeft genoeg speelgoedauto's om mee te spelen

Oké, het is inmiddels duidelijk dat Kylie Jenner zeker de middelen heeft om haar dochter te geven wat ze wil - iets waar de meeste ouders geen verstand van hebben. Een ding dat echter zeker de moeite waard is om op te wijzen, is dat Kylie Stormi toestaat te spelen met speelgoed dat conservatief wordt beschouwd als voor jongens, zoals speelgoedauto's. Omdat Kylie een coole moeder is die weet dat speelgoed nooit vrouwelijk of mannelijk kan zijn, laat ze Stormi in haar kleine Louis Vuitton-auto rijden.

5 En ze brengt ook veel tijd door met papa Travis

Zoals fans van Kylie Jenner al weten, kondigden Kylie en rapper Travis Scott in september 2019 aan dat ze uit elkaar gaan maar goede vrienden blijven, en natuurlijk co-ouderschap van de kleine Stormi. Tegenwoordig weet iedereen die Kylie op sociale media volgt dat ze Travis niet alleen steunt om deel uit te maken van Stormi's leven, maar het ook actief aanmoedigt. De rapper is nog steeds vaak te zien op Kylie's Instagram-feed en wanneer hij ook is, heeft hij een geweldige tijd met Stormi!

4 Knuffels zijn essentieel

Volgende op onze lijst op het eerste gezicht, een dwaze reden, maar velen realiseren zich misschien niet hoe belangrijk het is om kinderen te knuffelen.

Er zijn tal van onderzoeken geweest die bewijzen dat het knuffelen en knuffelen van kinderen zeer gunstig is voor hun welzijn, en Kylie Jenner lijkt het zeker leuk te vinden om met Stormi te knuffelen. Per slot van rekening zal ze er op een dag waarschijnlijk overheen groeien, maar voor nu houdt Stormi er net zoveel van!

3 Stormi en Kylie houden van rockende bijpassende outfits

Voor de meeste ouders is het matchen met hun kind zeker geen prioriteit, sterker nog, veel liever niet, maar voor Kylie Jenner is het matchen met Stormi iets leuks waar de twee een band mee kunnen hebben - en Stormi lijkt zeker een fan ervan. Door de jaren heen staat Kylie bekend om het dragen van bijpassende outfits met vrienden, maar als het gaat om het matchen met hun kind, is ze absoluut de enige celeb die we kunnen bedenken!

2 En de kleine ster krijgt altijd de beste verjaardagsfeestjes

Zoals eerder vermeld, gaan de Kardashian/Jenner-zussen altijd helemaal uit voor vakanties en verjaardagen zijn natuurlijk geen uitzondering. Tot nu toe heeft Kylie haar dochter Stormi een aantal fantastische verjaardagsfeestjes gegeven en het lijdt geen twijfel dat die voor de tweejarige nog beter zullen zijn. En laten we echt zijn, welk kind houdt er niet van opblaasbare feestartikelen!

1 Eindelijk, Kylie Laten we Stormi zo dom zijn als ze wil

Hoewel sommige van de redenen waarom Kylie Jenner zo'n coole moeder is, te maken hebben met haar rijkdom, hebben veel van hen dat niet. Om de lijst af te ronden, is het feit dat Kylie een zeer ontspannen, nuchtere moeder lijkt te zijn die haar dochter zo dom laat doen als ze wil - iets wat Kylie's volgers vaak zien op haar Instagram. En uiteindelijk is een kind laten zijn wat het wil, het coolste wat een ouder kan doen!

Aanbevolen: