5 Moderne filmremakes die geweldig waren (& 5 That Bombed)

Inhoudsopgave:

5 Moderne filmremakes die geweldig waren (& 5 That Bombed)
5 Moderne filmremakes die geweldig waren (& 5 That Bombed)
Anonim

Soms wanneer filmproducenten besluiten een film opnieuw te maken, eindigt het geweldig! Filmmakers weten precies wat ze doen als ze bepaalde acteurs casten, bepaalde filmlocaties kiezen en nieuwe inhoud bedenken waardoor de nieuwere versie op een meer verbazingwekkende en interessante manier opv alt. Helaas kunnen er ook epische mislukkingen optreden als het gaat om het opnieuw maken van films.

Er zijn een paar gevallen geweest waarin films opnieuw zijn gemaakt en gewoon niet zo verbazingwekkend presteerden als de originele films die lang geleden werden uitgebracht. Er zijn veel redenen voor een film om een hoog succesniveau te bereiken als deze eenmaal opnieuw is gemaakt, maar er zijn ook veel redenen waarom een filmremake mislukt, omdat deze constant wordt vergeleken met het origineel.

10 Geweldig: een ster is geboren

Een ster is geboren
Een ster is geboren

Vanwege het optreden van Bradley Cooper en Lady Gaga in de film A Star Is Born uit 2018, lijdt het geen twijfel dat deze veel beter was dan de oudere versies van de film die in 1937 en 1954 werden uitgebracht. chemie op het scherm tussen Bradley Cooper en Lady Gaga was genoeg om de film helemaal naar huis te dragen. Bovendien hielpen de live-optredens die ze samen met "Shallow" deden, de film naar een hoger niveau van succes te brengen.

9 Gebombardeerd: totale terugroepactie

Totale terugroepactie
Totale terugroepactie

De originele Total Recall ging in première in 1990 en speelde Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Hij was een man op Mars in de actievolle kaskraker die in de zomer werd uitgebracht, perfect voor Sci-Fi-fans over de hele wereld! De film concentreerde zich op de gespierde lichaamsbouw van Arnold Schwarzenegger en een heleboel overdramatiseerd geweld. De remake van 2012 ontving een enorme hoeveelheid negatieve recensies van critici omdat het uiteindelijk veel saaier was dan het origineel.

8 Geweldig: Scarface

littekengezicht
littekengezicht

De originele versie van Scarface werd uitgebracht in 1932 en hoewel het zich nog steeds concentreerde op het gewelddadige en intense leven van Al Capone, de gevaarlijke gangster, was het nog steeds niet zo geweldig als de remake.

Al Pacino speelde in 1983 in de remake van de film en tot op de dag van vandaag is het nog steeds onvergetelijk. Zelfs nu zou het erg moeilijk zijn voor een andere groep acteurs en filmproducenten om te proberen de 1983-versie van Scarface te overtreffen.

7 Gebombardeerd: Point Break

Punt Break
Punt Break

In 1991 ging de originele Point Break-film in première en classificeerde het als zowel een actie als een thriller. Het werd al snel een cultklassieker door optredens van Keanu Reeves en Patrick Swayze. Het was gevuld met veel actie, maar alle actiescènes waren absoluut noodzakelijk en de moeite waard. In 2015 maakten ze de film opnieuw en deze voldeed niet aan dezelfde normen als de originele film uit 1991. Het was gewoon niet zo spannend of boeiend.

6 Geweldig: The Last Of The Mohicans

De laatste der Mohikanen
De laatste der Mohikanen

The Last of the Mohicans is een heel interessant verhaal. De nieuwe versie van het verhaal is soms zelfs vereist door studenten om te lezen voor academische doeleinden. De originele film werd uitgebracht in 1936, maar de remake werd uitgebracht in 1992. De remake van The Last of the Mohicans deed het om vele redenen een stuk beter dan het origineel… Een van die redenen was de geweldige uitvoering van de cast.

5 Gebombardeerd: Red Dawn

Rode Dageraad
Rode Dageraad

In de jaren 80 werd Red Dawn uitgebracht en paste al snel in de categorie van een cultklassieker. Het ging over Rusland dat de Verenigde Staten overnam tijdens de Koude Oorlog. De originele film ging op een belangrijke manier over propaganda. De remake ging in première in 2012 en gaf uiteindelijk een erg luie sfeer af. Ze probeerden het origineel perfect te kopiëren, maar het ging niet goed.

4 Geweldig: Chicago

Chicago
Chicago

In 2002 werd de remake van Chicago uitgebracht met in de hoofdrollen Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger, Richard Gere, John C. Reilly en Queen Latifah. Het was zo ongelooflijk om de cast van acteurs samen te zien komen om zo'n musical en een ongelooflijke film te maken. Ook al is de verhaallijn extreem donker, het is nog steeds een film die 100% noodzakelijk is voor ieders kijklijst. De originele film werd uitgebracht in 1927 en was eigenlijk een stille versie.

3 Gebombardeerd: Ghostbusters

Ghostbusters
Ghostbusters

De originele Ghostbusters-film werd uitgebracht in 1984 en was enorm succesvol. Het was super leuk om te zien hoe een team van kerels op een zeer komische manier terugvecht tegen vervelende geesten.

De remake werd een mislukking ondanks het feit dat er veel bekende acteurs in zaten! Het had Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy en zelfs Chris Hemsworth! Veel mensen geloofden dat het goed zou komen, maar het mislukte uiteindelijk jammerlijk.

2 Geweldig: Man On Fire

Man in brand
Man in brand

In 2004 werd de remake van Man on Fire uitgebracht en die deed het erg goed dankzij het optreden van Denzel Washington. Hij nam de rol op zich van een lijfwacht die ooit marinier was en leed aan alcoholisme. Het was zijn taak om te zorgen voor een jong meisje dat uiteindelijk werd ontvoerd door een gevaarlijke bende in Mexico-Stad. De originele film werd uitgebracht in 1987 en past niet echt bij de versie van Denzel Washington

1 Gebombardeerd: Conan The Barbarian

Conan The Barbarian
Conan The Barbarian

Er komt weer een Arnold Schwarzenegger-film op onze lijst met Conan the Barbarian! Toen de originele versie van Arnold Schwarzenegger in 1980 werd uitgebracht, was het absoluut episch. Het werd beschouwd als zijn doorbraakrol. Het is duidelijk dat Hollywood wilde proberen de film en al zijn genialiteit later opnieuw te maken. In 2011 nam Jason Momoa de rol op zich, maar hij was niet in staat om de film zoveel recht te doen als Arnold Schwarzenegger oorspronkelijk deed.

Aanbevolen: