Emma Stone's beste films gerangschikt volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Emma Stone's beste films gerangschikt volgens IMDb
Emma Stone's beste films gerangschikt volgens IMDb
Anonim

Hollywood-ster Emma Stone werd eind jaren 2000 beroemd met rollen in films als Superbad en The House Bunny, en sindsdien heeft ze een zeer indrukwekkende carrière in de filmindustrie. De ster - die een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft vergaard - speelde de afgelopen tien jaar in tal van films en hoewel sommige niet zo goed waren, waren anderen ongelooflijk succesvol en won de actrice talloze prijzen.

De lijst van vandaag laat zien welke van Emma's films haar meest succesvolle zijn volgens IMDb - dus blijf scrollen om erachter te komen welke spotfilms zoals Easy A en La La Land hebben genomen!

10 'Gangster Squad' (2013) - IMDB-beoordeling 6.7

Op nummer 10 begint de lijst met de actie-misdaadfilm Gangster Squad uit 2013. Naast Emma Stone, die etiquetteleraar Grace Faraday speelt, speelt de film - die het verhaal vertelt van gangsters en gangsters in Los Angeles in 1949 - ook Josh Brolin, Ryan Gosling Nick Nolte, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi, Michael Peña, Robert Patrick, en Sean Penn. Momenteel heeft Gangster Squad een beoordeling van 6,7 op IMDb.

9 'The Amazing Spider-Man' (2012) - IMDB-beoordeling 6.9

Laten we verder gaan met de superheldenfilm The Amazing Spider-Man uit 2012 waarin Emily Emma Stone de liefdesbelang van het hoofdpersonage, Gwen Stacy, speelt. De film - die het verhaal volgt van een jonge man die verandert in een superheld nadat hij is gebeten door een genetisch veranderde spin - heeft ook hoofdrollen voor Andrew Garfield, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen en Sally Field. Momenteel heeft The Amazing Spider-Man een 6,9 rating op IMDb.

8 'Easy A' (2010) - IMDB-beoordeling 7.0

Spot nummer acht op de lijst van Emma Stone's beste films volgens IMDb gaat naar het tienerkomedie-drama Easy A uit 2010. In de film speelt Emma Olive Penderghast en ze schittert naast Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm McDowell, Aly Michalka en Stanley Tucci.

De film laat zien hoe een middelbare scholier geruchten gebruikt om haar zo'n sociale status te vergroten en heeft momenteel een beoordeling van 7,0 op IMDb.

7 'Crazy, Stupid, Love' (2011) - IMDB-beoordeling 7.4

De volgende op de lijst is de rom-com Crazy, Stupid, Love uit 2011 waarin Emma Stone het personage Hannah speelt. Naast Emma spelen de filmsterren Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, John Carroll Lynch, Marisa Tomei en Kevin Bacon - en het volgt het leven van een man van middelbare leeftijd nadat zijn vrouw om een scheiding vraagt. Momenteel heeft Crazy, Stupid, Love een 7,4 rating op IMDb.

6 'The Favourite' (2018) - IMDB-beoordeling 7.5

Spot nummer zes op de lijst van vandaag gaat naar de komische film The Favorite uit 2018, waarin Emma Stone de Engelse hoveling Abigail speelt. De film speelt zich af in het 18e-eeuwse Engeland en vertelt een deel van het levensverhaal van koningin Anne. The Favorite - waarin ook Olivia Colman, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn en James Smith te zien zijn - heeft momenteel een beoordeling van 7,5 op IMDb.

5 'Zombieland' (2009) - IMDB-beoordeling 7.6

Het openen van de top vijf van beste Emma Stone-films volgens IMDb is de post-apocalyptische zombiekomedie Zombieland uit 2009. In de film speelt Emma de zombie-apocalyps-overlevende Wichita en speelt ze samen met Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Bill Murray en Amber Heard. De film - die duidelijk over het vechten tegen zombies gaat - heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb.

4 'Superbad' (2007) - IMDB-beoordeling 7.6

Spot nummer vier op de lijst gaat naar de coming-of-age-komedie Superbad uit 2007. In de film speelt Emma Jules en ze speelde naast Jonah Hill, Michael Cera, Seth Rogen, Bill Hader, Christopher Mintz-Plasse en Aviva Baumann.

Momenteel heeft Superbad - dat gaat over twee tieners die op het punt staan om af te studeren - een 7,6 rating op IMDb, wat betekent dat het zijn plek deelt met Zombieland.

3 'Birdman' (2014) - IMDB-beoordeling 7.7

De top drie van beste Emma Stone-films openen volgens IMDb is het zwarte komediedrama Birdman of (The Unexpected Virtue of Ignorance) uit 2014. In de film speelt Emma Sam Thomson en schittert zij naast Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan en Naomi Watts. Birdman vertelt het verhaal van een superheldenacteur die zijn vervagende carrière probeert nieuw leven in te blazen en heeft momenteel een 7,7 op IMDb.

2 'The Help' (2011) - IMDB-beoordeling 8.0

De nummer twee op de lijst van vandaag is het periodedrama The Help uit 2011 waarin Emma Stone de aspirant-journalist Eugenia "Skeeter" Phelan speelt. Naast Emma zijn er in de film ook Jessica Chastain, Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Allison Janney en Octavia Spencer te zien. The Help - dat het verhaal vertelt van de relatie van een journalist met twee zwarte dienstmeisjes - heeft momenteel een 8,0 rating op IMDb.

1 'La La Land' (2016) - IMDB-beoordeling 8.0

Op nummer één staat de romantische musical La La Land uit 2016. In de film speelt Emma de aspirant-actrice Mia Dolan en speelt ze samen met Ryan Gosling, John Legend, Rosemarie DeWitt, J. K. Simmons en Finn Wittrock. La La Land - dat het verhaal vertelt van een pianist en een actrice die verliefd worden terwijl ze door hun carrière in Los Angeles navigeren - heeft momenteel een 8,0 rating op IMDb, wat betekent dat het nummer één deelt met The Help.

Aanbevolen: