De cast van 'Chilling Adventures of Sabrina' gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van 'Chilling Adventures of Sabrina' gerangschikt op Instagram-volgers
De cast van 'Chilling Adventures of Sabrina' gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

In 2018 ging de bovennatuurlijke horror-tienershow Chilling Adventures of Sabrina in première op Netflix en het werd al snel een grote hit. De show - die vaak wordt vergeleken met het tienerdrama Riverdale - was gebaseerd op het Archie Comics-personage Sabrina Spellman dat velen misschien ook kennen van de sitcom Sabrina The Teenage Witch uit de jaren 90. Helaas voor alle fans die er zijn, werd Chilling Adventures of Sabrina in juli 2020 geannuleerd en ging het laatste deel van het tweede seizoen eind 2020 in première.

De cast is echter nog steeds erg beroemd en de lijst van vandaag werpt een blik op hoe beroemd ze zijn op sociale media. Blijf scrollen om erachter te komen welk castlid de meeste volgers op Instagram heeft!

10 Michelle Gomez heeft 845 duizend volgers op Instagram

De start van de lijst op plek 10 is Michelle Gomez die Lilith/Madam Satan en Mary Wardwell speelde in Chilling Adventures of Sabrina. Naast deze rol is Michelle ook bekend van haar rollen in shows als The Book Group, Green Wing, Bad Education, Doctor Who en The Flight Attendant. Op dit moment heeft Michelle Gomez 854.000 volgers op Instagram, waar ze veel content achter de schermen plaatst.

9 Lucy Davis heeft 886 duizend volgers op Instagram

De volgende op de lijst is Lucy Davis die Hilda Spellman speelde in de populaire Netflix-show. Voorafgaand aan deze rol was Lucy vooral bekend van haar rollen in de BBC-comedyshow The Office en de films Shaun of the Dead en Wonder Woman. Momenteel heeft Lucy 886 000 volgers op Instagram, waar ze - net als Michelle - haar fans graag een kijkje geeft in wat er achter de camera's gebeurt.

8 Lachlan Watson heeft 960 duizend volgers op Instagram

Spot nummer acht op de lijst van vandaag gaat naar niet-binaire acteur Lachlan Watson, die momenteel 960.000 volgers heeft op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

Lachlan speelde Theo Putnam (voorheen bekend als Susie) in Chilling Adventures of Sabrina en voorafgaand aan deze rol maakte de jonge Hollywood-ster een aantal optredens op televisieshows zoals Nashville en Drop Dead Diva.

7 Miranda Otto heeft 1 miljoen volgers op Instagram

Laten we verder gaan met actrice Miranda Otto die Zelda Spellman speelde in de populaire Netflix-show. Naast deze rol is Miranda vooral bekend door het spelen van Éowyn in Peter Jackson's The Lord of the Rings-filmfranchise, evenals Cricket Stewart in de televisieminiserie The Starter Wife. Momenteel heeft Miranda Otto 1 miljoen volgers op Instagram, waar ze haar fans graag een kijkje in haar dagelijks leven geeft.

6 Tati Gabrielle heeft 1,2 miljoen volgers op Instagram

Spot nummer zes op de lijst van de meest gevolgde Chilling Adventures of Sabrina-sterren is Tati Gabrielle die Prudence Blackwood speelde in de show. Naast haar rol in de Netflix-show, staat Tati ook bekend om het spelen van Gaia op The 100 en Birdie op Freakish. Momenteel heeft Tatiana 1,2 miljoen volgers op Instagram, waar ze veel persoonlijke inhoud deelt.

5 Jaz Sinclair heeft 1,2 miljoen volgers op Instagram

Het openen van de top vijf van meest gevolgde Chilling Adventures of Sabrina-sterren op Instagram is Jaz Sinclair. Jaz speelde Rosalind Walker in de show, maar ze staat ook bekend om haar rollen in shows als Easy en The Vampire Diaries, evenals films als Paper Towns, When the Bough Breaks en Slender Man. Momenteel heeft Jaz ook 1,2 miljoen volgers op Instagram - wat betekent dat ze plek vijf deelt met Tati Gabrielle.

4 Chance Perdomo heeft 1,3 miljoen volgers op Instagram

Spot nummer vier op de lijst van vandaag gaat naar Chance Perdomo die Ambrose Spellman speelde in de bovennatuurlijke Netflix-show.

Naast deze rol staat Chance ook bekend om zijn optreden in shows zoals Midsomer Murders en Shakespeare & Hathaway: Private Investigators, evenals korte films zoals Longfield Drive en The Importance of Skin. Momenteel heeft de acteur 1,3 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

3 Gavin Leatherwood heeft 3,5 miljoen volgers op Instagram

Het openen van de top drie van meest gevolgde Chilling Adventures of Sabrina-sterren op Instagram is Gavin Leatherwood. Gavin speelde Nicholas Scratch in de Netflix-tienershow en daarvoor was hij te zien in populaire shows zoals NCIS, Time Being, Grown-ish, My Dead Ex en Wicked Enigma. Op dit moment heeft Gavin 3,5 miljoen volgers op Instagram.

2 Kiernan Shipka heeft 7,7 miljoen miljoen volgers op Instagram

Verrassend genoeg is de hoofdrolspeelster in de show Kiernan Shipka die Sabrina Spellman speelde slechts de tweede op de lijst van vandaag, aangezien de actrice niet de meeste volgers op Instagram heeft onder de cast. Naast haar rol in de Netflix-show, is Kiernan ook bekend van haar rollen in shows als Mad Men en Feud: Bette en Joan, evenals films als Carriers, Flowers in the Attic, The Blackcoat's Daughter en The Silence. Momenteel heeft Kiernan 7,7 miljoen volgers op Instagram.

1 Ross Lynch heeft 9,2 miljoen volgers op Instagram

De lijst wordt aangevuld met 9,2 miljoen volgers op Instagram door Ross Lynch die Harvey Kinkle speelde in Chilling Adventures of Sabrina. Naast acteur te zijn en te hebben gespeeld in de Disney Channel-show Austin & Ally, evenals in films als My Friend Dahmer en Status Update, is Ross ook bekend als muzikant en lid van twee bands - R5 en Driver Era. Aangezien Ross een jongen van Disney Channel is, is het zeker geen verrassing dat de ster de meeste volgers heeft op de lijst van vandaag!

Aanbevolen: