Hoe denkt Melissa Joan Hart over 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Melissa Joan Hart over 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?
Hoe denkt Melissa Joan Hart over 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?
Anonim

90's kinderen genoten van het kijken naar Sabrina The Teenage Witch op ABC, omdat de show lief, grappig en totaal magisch was. Melissa Joan Hart heeft een nettowaarde van $ 13 miljoen en werd beroemd nadat ze tienerheks Sabrina Spellman speelde.

Hart organiseerde in februari 2020 een feest voor de sterren en het was leuk voor fans om foto's op sociale media te zien. Er is zoveel nostalgie naar shows als Sabrina, en met de Netflix-reboot The Chilling Adventures of Sabrina hebben nieuwe kijkers deze wereld van heksen kunnen ontdekken. Het was geweldig nieuws voor fans van de OG-show, omdat het betekende dat ze weer met dit geweldige personage konden omgaan.

Maar wat vindt Melissa Joan Hart van deze nieuwe generatie Sabrina? Laten we eens kijken.

Wat denkt ze?

Fans zijn dol op The Chilling Adventures of Sabrina, maar hoe denkt de actrice die de OG Sabrina Spellman speelde over de nieuwe serie?

Hart zei dat ze misschien niet de juiste leeftijd heeft voor de show. Volgens W Magazine zei de actrice: "Ik denk niet dat het me echt aanspreekt." Ze vervolgde: "Ik heb een beetje gekeken met Netflix. We hebben een campagne op sociale media gedaan waarbij ik enkele afleveringen heb bekeken. Maar ik denk niet dat het me echt aanspreekt. Mijn kinderen zijn er iets te jong voor en ik ben er te oud voor."

Volgens Advanced Television verscheen de actrice op Comic Con Liverpool met Jenna Leigh Green en Beth Broderick, bekend van hun Sabrina-rollen als Libby en tante Zelda. Terwijl ze daar waren, spraken de acteurs over de Netflix-show en noemden ze de verschillen tussen de twee series.

Hart zei dat de show "satanisch" is en Leigh Green zei dat de shows niet veel gemeen hadden. Ze legde uit: “Het is erg donker. [Onze] was erg gezond en gezinsvriendelijk. De nieuwe is heel anders. Daar zouden we nooit mee weggekomen zijn.”

Positieve Vibes

melissa joan hart speelt sabrina spellman op sabrina de tienerheks in slaapkamer met salem de kat
melissa joan hart speelt sabrina spellman op sabrina de tienerheks in slaapkamer met salem de kat

Soms kan het lastig zijn om opnieuw op te starten, omdat de originele sterren misschien niet zeker zijn van het kijken naar een nieuwe versie met nieuwe mensen. Melissa Joan Hart is heel beleefd en stijlvol geweest over The Chilling Adventures Of Sabrina en heeft er heel vriendelijke woorden over.

Volgens W Magazine zei ze: "Ik hou van het feit dat het personage voortleeft" en "Ik vind het geweldig." Ze sprak over de acteurs die James Bond hebben geportretteerd en zei dat het een "zusterschap" is van acteurs die Sabrina Spellman hebben gespeeld.

Hart was positief over de reboot en ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van shows houdt die ze 'eng' vindt. Volgens Insider denkt ze niet dat ze deel uitmaakt van het 'publiek'." Ze zei dat Stranger Things "ongeveer de enige enge show is die ik zal kijken."

Sabrina spelen

Melissa Joan Hart zei dat fans dol zijn op het fantasie-aspect van Sabrina en andere series. Ze vertelde Entertainment Tonight dat mensen "wensvervulling" leuk vinden als ze zichzelf in de rol van het hoofdpersonage gaan zien en nadenken over hoe ze zouden handelen. Hart zei ook dat Harry Potter het daarom zo goed heeft gedaan.

Hart legde uit waarom mensen van dit soort shows houden: Vooral omdat mensen in moeilijke tijden iets goeds willen om naar uit te kijken of iets goeds om naar te kijken of iets lichts en gemakkelijks om naar te kijken. En dat is wat we proberen te geef ze.”

Kiernan Shipka was de perfecte actrice om het op te nemen tegen Sabrina Spellman. Ze vertelde Glamour Magazine UK dat ze al op jonge leeftijd kon zien dat ze actrice zou worden en dat betekende dat ze geen normale jeugd had. Ze zei: "Ik denk zeker dat mijn 'opgroeien' op zoveel manieren zo onconventioneel was. Ik ging niet naar een traditionele school, ik had geen traditionele route." Sabrina heeft ook geen regelmatig leven, aangezien ze op haar 16e verneemt dat ze eigenlijk een heks is.

Shipka houdt van hoe stoer en georganiseerd Sabrina is: ze zei tegen Glamour UK: "Het feit dat Sabrina in staat is om een relatie te onderhouden en door al deze heksenonzin te gaan, is ongelooflijk."

Bij het vieren van het 20-jarig jubileum van Sabrina The Teenage Witch in 2016, zei Hart dat niet alle reboots goed zijn, omdat ze "moeilijk goed te doen" zijn. Volgens ABC News Go zei ze: "Ik denk dat het soms beter is om het gewoon in het verleden te laten, tenzij je het echt, echt geweldig doet."

Hoewel Melissa Joan Hart misschien niet is gaan zitten om The Chilling Adventures Of Sabrina te kijken, zijn er veel fans die ervan genoten weer deel uit te maken van de wereld van de tienerheks. Beide shows kunnen van elkaar verschillen, maar ze hebben elk iets dat ze speciaal maakt.

Aanbevolen: