Justin Timberlake, Chris Evans en 8 andere beroemdheden in Apple TV-films

Inhoudsopgave:

Justin Timberlake, Chris Evans en 8 andere beroemdheden in Apple TV-films
Justin Timberlake, Chris Evans en 8 andere beroemdheden in Apple TV-films
Anonim

Met al deze streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Disney+ en meer, is de manier waarop mensen televisie kijken de afgelopen jaren enorm geëvolueerd - vooral tijdens de wereldwijde COVID- 19 pandemie die begon in 2020. Apple TV is een van de diensten die kijkers heeft voorzien van unieke, unieke programma's die zowel boeit als je aan het denken zet.

In de voetsporen van Hulu en Netflix met originele shows/films, is Apple TV+ uitgekomen met beide originele series (zoals The Morning Show met in de hoofdrol Reese Witherspoon, die een lief bericht stuurde naar co-star Jennifer Aniston op haar verjaardag) en originele films die je niet in de bioscoop kunt vinden. Hier zijn 10 acteurs/actrices die momenteel te zien zijn in enkele van deze boeiende originele films die Apple zijn kijkers aanbiedt.

10 Justin Timberlake In 'Palmer'

Timberlake in Palmer
Timberlake in Palmer

Justin Timberlake (die warm werd ontvangen voor zijn verontschuldiging aan Britney Spears) heeft al lang bewezen dat hij succesvol kan zijn als het gaat om het op zich nemen van meer dramatische rollen. In Palmer van Apple TV+ speelt Timberlake een voormalige misdadiger die bij deze grootmoeder intrekt nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten. Zijn karakter wordt al snel een mentor en vaderfiguur voor een jong, niet-binair kind en uiteindelijk herontdekt hij zijn eigen hart.

9 Chris Evans In 'Defending Jacob'

Chris Evans Appel+
Chris Evans Appel+

Defending Jacob is een misdaaddrama over een gezin dat te maken heeft met het feit dat hun 14-jarige zoon mogelijk een moordenaar is. Captain America zelf, Chris Evans, speelt Andy Barber, een officier van justitie en de vader van Jacob, de jonge tiener die is veroordeeld voor het mogelijk vermoorden van zijn eigen klasgenoot. Het is een lange kreet van de Avengers-films, zullen we maar zeggen.

8 Samuel L. Jackson In 'The Banker'

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson is geen onbekende op het scherm, maar hij is een nieuw gezicht als het gaat om originele streamingfilms, zoals The Banker. Deze originele Apple TV+ film is een verhaal dat de eerste zwarte bankiers in de Verenigde Staten volgt. Jackson speelt Joe Morris, een voormalige clubeigenaar die in 1954 bankier werd in een stadje in Texas.

7 Tom Hanks In 'Greyhound'

Windhond
Windhond

Greyhound is een Amerikaanse oorlogsfilm, uitgebracht in 2020, gebaseerd op de roman The Good Shepherd uit 1955. Tom Hanks schittert als commandant Ernest Krause, kapitein van de USS Keeling tijdens de Slag om de Atlantische Oceaan in 1942. De film was oorspronkelijk bedoeld voor bioscoopuitzendingen, maar de sluiting van COVID-19 verhinderde dit en leidde ertoe dat het productieteam de film aanbood via Apple TV+.

6 Bill Murray In 'On The Rocks'

Bill Murray op de rotsen
Bill Murray op de rotsen

Bill Murray zal altijd genieten van elke film die hij siert, en Sofia Coppola's film On the Rocks beantwoordt aan alle Murray-hype die ze opbouwde met haar eerste film met hem in de hoofdrol - Lost in Translation.

Het verhaal gaat over een vader en dochter die de echtgenoot van de dochter volgen. Murray speelt de vader, Felix, een semi-gepensioneerde kunsthandelaar die denkt dat zijn schoonzoon zijn dochter bedriegt. Coppola slaagt er altijd in om het beste in Murray naar boven te halen, ongeacht de rol, en dat doet ze opnieuw met On the Rocks.

5 Ron Howard In 'Dads'

Ron Howard Dads
Ron Howard Dads

Dads is een documentaire geregisseerd door Bryce Dallas Howard over hedendaags vaderschap en bevat een overvloed aan beroemde vaders zoals Jimmy Fallon, Judd Apatow, Will Smith, Kenan Thompson en, natuurlijk, Howards eigen vader die haar hielp opvoeden in de Hollywood-industrie - regisseur/acteur Ron Howard.

4 Anthony Mackie In 'The Banker'

Anthony Mackie en Nicholas Hoult
Anthony Mackie en Nicholas Hoult

Samen met Samuel L. Jackson in The Banker, is Anthony Mackie, die Bernard Garrett speelt, een vastgoedinvesteerder die samenwerkt met het personage van Jackson en een blanke man genaamd Matt Steiner (Nicholas Hoult) om een bank in Texas.

Mackie is vooral bekend van zijn rol als Falcon in de films Captain America en Avengers.

3 Rashida Jones In 'On The Rocks'

Rashida Jones In On The Rocks
Rashida Jones In On The Rocks

Fans herinneren zich haar misschien van haar rol als sympathieke Ann Perkins in de NBC-comedyserie Parks and Recreation, maar in On the Rocks speelt Rashida Jones een heel ander personage. In de Apple TV+-productie speelt Jones een vrouw die haar man zo wantrouwt, dat zij en haar vader hem gaan volgen om erachter te komen of hij een affaire heeft.

2 Bruce Springsteens 'Letter To You'

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen

Rocklegende Bruce Springsteen schittert in een documentaire gewijd aan de E Street Band. De documentaire biedt uit de eerste hand beelden van achter de schermen van Springsteen en de band die het album Letter to You in de studio maakt. Terwijl Springsteen zelf nadenkt over liefde en verlies tijdens het proces, krijgen fans een kijkje in zijn creatieve proces.

1 Michelle Dockery In 'Defending Jacob'

Michelle Dockery in het verdedigen van Jacob
Michelle Dockery in het verdedigen van Jacob

Fans herkennen Michelle Dockery misschien van haar rol als Mary Crawley, de oudste en meest snobistische dochter uit de PBS-dramaserie Downton Abbey, maar in Defending Jacob drijft ze haar acteervaardigheden tot het uiterste als Laurie Barber, de vrouw van Chris Evan's personage en de moeder van Jacob (Jaeden Martell).

Aanbevolen: