10 films en shows waarin acteurs het tegen hun fans opnemen

Inhoudsopgave:

10 films en shows waarin acteurs het tegen hun fans opnemen
10 films en shows waarin acteurs het tegen hun fans opnemen
Anonim

Als acteurs en beroemdheden botsen met hun fans, is dat nooit een goede situatie, vooral niet voor de acteur. Ze zijn tenslotte afhankelijk van de steun van fans voor hun huidige projecten om een kans te maken op de volgende.

Met sociale media spreken fans steeds meer over wat ze verwachten, en ze zijn niet verlegen als het erom gaat zelfs de grootste sterren te laten weten wat ze denken, goed of slecht. Iedereen, hoe groot een ster ook is, heeft wel eens een mislukking. Meestal doen acteurs hun werk en proberen ze verder te gaan.

Soms besluiten ze echter terug te slaan als ze denken dat fans te ver zijn gegaan, of gaan ze zelfs zo ver dat ze het ze kwalijk nemen als hun films in de soep lopen.

10 'Captain Marvel'

Brie Larson in 'Captain Marvel&39
Brie Larson in 'Captain Marvel&39

Captain Marvel was geenszins een financiële mislukking. Toch waren veel fans er snel bij om erop te wijzen dat het niet hetzelfde succes bereikte als sommige andere MCU-uitjes, en bekritiseerden ze met name de prestaties van Brie Larson. Een van de kritieken die ze kreeg, was het feit dat ze niet vaker lachte in de rol. Larson maakte haar punt door smileygezichten te photoshoppen op foto's van Captain America en Iron Man om te laten zien hoe dom het eruitzag als ze non-stop grijnsden op het werk.

9 'Star Wars Episode I: The Phantom Menace'

Jar Jar Binks werkt in de senaat van de Republiek in Star Wars
Jar Jar Binks werkt in de senaat van de Republiek in Star Wars

De prequels van Star Wars hebben tegenwoordig een beetje een renaissance in de publieke opinie, maar de meeste mensen erkennen ze nog steeds als de mindere van de drie trilogieën. Veel van de minachting van Star Wars Episode I: The Phantom Menace is om verschillende redenen op Jar Jar Binks gevallen. Acteur Ahmed Best dacht echter dat fans de belegerde Gungan verkeerd begrepen. "Er zijn zoveel lagen in Jar Jar waar mensen niet naar keken, omdat iedereen klaar was om boos te worden."

8 'Star Wars: The Rise Of Skywalker'

Daisy-Ridley-in Star Wars
Daisy-Ridley-in Star Wars

The Rise of Skywalker verdiende $ 1,074 miljard, maar in het Star Wars-universum is dat niet goed genoeg - in ieder geval niet voor sommige fans. Met gemengde recensies en lagere inkomsten dan normaal, gaven veel fans Daisy Ridley en haar Rey de schuld. Ze sprak over de reactie van fans op de DragCast-podcast net na de release van de film. “Januari was niet zo leuk. Het was raar, ik voelde me alsof al die liefde die we de eerste keer te zien kregen, ik dacht: 'Waar is de liefde gebleven?'”

7 'Twilight'

robert-pattinson-in Twilight
robert-pattinson-in Twilight

Robert Pattinson maakte internationaal naam als acteur vanwege de Twilight-franchise. De films brachten geen kassa's of prijsuitreikingen in vuur en vlam, maar vergaarden wel hun aandeel vurige fans, samen met net zoveel tegenstanders.

Pattinson hield niet van de films of hun fans, zoals hij in een interview zei, ondanks het sterrendom dat het hem gaf. “Dat is te gek voor mij. Ik denk dat mensen het gewoon leuk vinden om deel uit te maken van een menigte. Er is iets enorm opwindends aan jezelf naar dat niveau te tillen.”

6 'Hellboy'

David Harbor als Hellboy
David Harbor als Hellboy

David Harbor gaf de toewijding van fans de schuld van het mislukken van de kassa van zijn Hellboy-reboot in 2019, zoals hij zei in een live-evenement op Instagram. "Ik denk dat het mislukte voordat we begonnen met filmen, omdat ik denk dat mensen niet wilden dat we de film maakten en om de een of andere reden was er een grote… Guillermo del Toro en Ron Perlman creëerden dit iconische ding waarvan we dachten dat het opnieuw zou kunnen worden uitgevonden en dan waren ze zeker - de luidheid van internet was als: "We willen niet dat je dit aanraakt.”

5 'Charlie's Angels'

Charlies Angels 2019 Elizabeth Banks Kristen Stewart
Charlies Angels 2019 Elizabeth Banks Kristen Stewart

Elizabeth Banks schreef, produceerde, regisseerde en speelde (als Bosley) in de Charlie's Angels-reboot in 2019. Helaas heeft haar grote gok niet geloond, en de reboot van een remake van een tv-show uit de jaren 70 bleef grotendeels onopgemerkt door het publiek. Banks vertelde een verslaggever dat ze het publiek de schuld gaf - of in ieder geval een deel van hen. "Als deze film geen geld oplevert, versterkt het een stereotype in Hollywood dat mannen niet naar vrouwen gaan om actiefilms te maken", zei ze in een interview nog voor de release, misschien voorspellend voor de teleurstellende opbrengsten.

4 'Terminator: Dark Fate'

Linda Hamilton in Terminator Dark Fate
Linda Hamilton in Terminator Dark Fate

De langverwachte Terminator: Dark Fate zette de kassa niet bepaald in vuur en vlam. Linda Hamilton leek de vermoeidheid de schuld te geven - zowel die van haar als die van haar fans - in een interview.

“Ik denk echt dat die kassa het ding zal zijn dat Terminator heeft vermoord. Natuurlijk zijn het de studio's die honderden miljoenen dollars in een film stoppen, maar het is gewoon een wispelturige wereld in termen van fandom en misschien waren ze gewoon versleten door de Terminators die eraan voorafgingen. Ik heb geen zin om door te gaan. Dat heb ik nooit gedaan.'

3 'Star Wars: Rebels'

Freddie Prinze Jr in Star Wars Rebels (stem)
Freddie Prinze Jr in Star Wars Rebels (stem)

Freddie Prinze Jr. heeft bonafide Star Wars-geloofwaardigheid als de stem van Jedi Knight Kanan Jarrus in Star Wars: Rebels, en een korte live-actieperiode in de rol in Rise of Skywalker. Hij hield zijn gedachten niet tegen over de 'giftige' fans die de films online sloegen en ze in de theaters boycotten tijdens een podcast-interview. … je bent gewoon boos dat de franchise niet ouder wordt met jou, maar zo werkt het niet … je bent gewoon pissig dat Han Solo de fg Millennium Falcon aan een meisje heeft gegeven.”

2 'Ghostbusters'

Melissa McCarthy in Ghostbusters 3
Melissa McCarthy in Ghostbusters 3

De remake van 2016 van Ghosbusters werd grotendeels bekend om zijn tegenstanders, zelfs voordat het de bioscoopschermen bereikte. Melissa McCarthy reflecteerde op de ervaring in een interview. "Het is nogal schokkend dat in deze tijd… dat iemand, als je zei: 'Je hebt mijn jeugd verpest', ik me herinner dat dat iets was waarvan ik dacht: 'Ik ben er vrij zeker van dat je een rare jeugd hebt gehad'. Als een film, 35 jaar later, je jeugd verpest, neem het ons dan niet kwalijk, je hebt je eigen problemen', zei ze. "Ik weet gewoon niet waarom mensen zo bang zijn voor vrouwen."

1 'Sherlock'

Benedict Cumberbatch en Martin Freeman in Sherlock
Benedict Cumberbatch en Martin Freeman in Sherlock

Fans eisten een vijfde seizoen van Sherlock, de BBC-tv-serie met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol, ondanks een teleurstellend vierde seizoen. Martin Freeman, die Doctor Watson speelde, gaf de verwachtingen van fans de schuld van een "vertraging" die de serie feitelijk beëindigde. "Als je in die show zit, is het een mini-Beatles-ding. De verwachtingen van mensen, een deel ervan is niet leuk meer. Het is niet iets om van te genieten, het is een ding van: 'Je kunt dit maar beter f-ing doen, anders ben je een c-.' Dat is niet leuk meer, "zei hij.

Aanbevolen: