10 shows en films waarin Meghan Markle verscheen (voordat ze roy alty werd)

Inhoudsopgave:

10 shows en films waarin Meghan Markle verscheen (voordat ze roy alty werd)
10 shows en films waarin Meghan Markle verscheen (voordat ze roy alty werd)
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over Meghan Markle a.k.a. de hertogin van Sussex. Hoewel iedereen geobsedeerd is door Meghan als roy alty, vergeten sommigen misschien dat Meghan, voordat ze de vrouw van prins Harry werd, eigenlijk een behoorlijk succesvolle actrice was. Gezien het feit dat Meghan is geboren en getogen in Los Angeles, is het zeker geen verrassing dat ze uiteindelijk een carrière in Hollywood heeft nagestreefd.

Meghan slaagde erin haar carrière als actrice in de vroege jaren 2000 te beginnen met kleine rollen in televisieshows. Sindsdien is de mooie ster te zien in een aantal grotere Hollywood-projecten, maar toen ze eenmaal verloofd was met prins Harry, werd haar acteercarrière op pauze gezet. Het gerucht gaat dat Meghan terug zal komen naar Hollywood nu zij en Harry een stap terug hebben gedaan uit hun rollen in de koninklijke familie, maar het lijkt erop dat ze zich vooral op documentaires zal concentreren. Als je je ooit hebt afgevraagd waar Meghan Markle tot nu toe in is geweest, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 'Pakken'

Meghan-Markle-pakken
Meghan-Markle-pakken

De lijst aftrappen is natuurlijk een van Meghan Markle's meest memorabele projecten: de juridische dramaserie Suits. In de show - die werd uitgezonden van 2011 tot 2019 en negen seizoenen had - portretteerde Meghan senior paralegal en later medewerker bij Pearson Spectre Litt Rachel Zane. Naast Meghan speelde de show ook Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Gina Torres, Amanda Schull, Dulé Hill en Katherine Heigl. Meghan was een vast castlid van seizoen één tot seizoen zeven.

9 'Onthoud mij'

Meghan Markle Onthoud mij
Meghan Markle Onthoud mij

De volgende op de lijst is het romantische coming-of-age-drama uit 2010 Remember Me. In de film heeft Meghan Markle een ondergeschikte rol als barman en het is veilig om te zeggen dat velen van ons haar absoluut niet hebben opgemerkt. Remember Me sterren Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin en Pierce Brosnan - en het heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb.

8 'Kasteel'

Meghan Markle Castle
Meghan Markle Castle

Laten we verder gaan met nog een van Meghan Markle's minder belangrijke rollen - in een aflevering van de misdaadkomedieshow Castle. In 2012 was Meghan te zien in aflevering 17 van seizoen vier met de titel "Once Upon a Crime".

In de aflevering speelde Meghan Charlotte Boyd / Sleeping Beauty en speelde ze samen met Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Molly C. Quinn en Penny Johnson Jerald.

7 'Verschrikkelijke bazen'

Meghan Markle Verschrikkelijke bazen
Meghan Markle Verschrikkelijke bazen

Een andere kaskraker waarin Meghan Markle te zien was, is de zwarte komedie Horrible Bosses uit 2011. Daarin speelde Meghan een FedEx-meisje genaamd Jamie en speelde ze naast Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland en Jamie Foxx. Momenteel heeft Horrible Bosses een beoordeling van 6,8 op IMDb - en het is zeker een van de beroemdste films waarin Meghan Markle verscheen!

6 'CSI: Miami'

Meghan Markle CSI Miami
Meghan Markle CSI Miami

Laten we verder gaan met weer een van Meghan Markle's televisieoptredens - deze keer hebben we het over de politie-procedurele dramashow CSI: Miami. In aflevering 20 van seizoen acht, getiteld "Backfire", kan Meghan Markle worden gezien als agent Leah Montoya. In de aflevering speelde Meghan naast David Caruso, Emily Procter, Jonathan Togo, Rex Linn, Eva LaRue, Omar Benson Miller, Eddie Cibrian en John Beasley.

5 'CSI: NY'

Meghan Markle CSI NY
Meghan Markle CSI NY

Terwijl we het toch over politieseries hebben, is Meghan Markle ook verschenen in CSI: NY. In aflevering zeven van seizoen drie getiteld 'Murder Sings the Blues' portretteerde Meghan Markle Veronica Perez en speelde ze samen met Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap, Hill Harper, Eddie Cahill, Claire Forlani, Robert Joy, Emmanuelle Vaugier. Meghan Markle verscheen in 2006 op CSI: NY en in 2010 op CSI: Miami.

4 'Anti Sociaal'

De volgende op de lijst is de Hongaars-Britse misdaadfilm Anti-Social uit 2015 waarin Meghan Markle Kirsten speelt. In de film schittert Meghan naast Gregg Sulkin, Josh Myers en Christian Berkel.

De film heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb en het is zeker niet de meest geprezen film waar Meghan Markle deel van uitmaakte.

3 '90210'

Meghan Markle 90210
Meghan Markle 90210

Laten we verder gaan met nog een andere beroemde tv-show uit de jaren 2000 waarin Meghan Markle verscheen - deze keer hebben we het over het tienerdrama 90210. Meghan verscheen eigenlijk in de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen van 90210 in 2008. Meghan speelde Wendy en ze speelde naast Rob Estes, Shenae Grimes-Beech, Tristan Mack Wilds, AnnaLynne McCord, Dustin Milligan, Ryan Eggold, Jessica Stroup, Michael Steger en Lori Loughlin.

2 'Algemeen Ziekenhuis'

Meghan Markle Algemeen Ziekenhuis
Meghan Markle Algemeen Ziekenhuis

Een van Meghan Markle's eerste televisieoptredens was eigenlijk in de soap General Hospital overdag. Meghan verscheen in een aflevering die werd uitgezonden op 14 november 2002, en daarin speelde ze verpleegster Jill. General Hospital - waarvan de 14.000ste aflevering op 23 februari 2018 werd uitgezonden - is absoluut een van de langstlopende soapseries in de geschiedenis!

1 'Dater's Handbook'

En tot slot, de lijst afronden als een van Meghan Markle's meest recente projecten voordat hij roy alty werd - Hallmark Channel rom-com Dater's Handbook. In de film speelt Meghan Markle de hoofdrol van Cass en ze schittert naast Kristoffer Polaha, Jonathan Scarfe, Christine Chatelain, Adam Greydon Reid, Zenon Brown, Lynda Boyd en Brittney Wilson. Dater's Handbook werd uitgebracht in januari 2016 en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb.

Aanbevolen: