The Big Bang Theory'-cast dacht dat deze twee actrices onderbetaald werden

Inhoudsopgave:

The Big Bang Theory'-cast dacht dat deze twee actrices onderbetaald werden
The Big Bang Theory'-cast dacht dat deze twee actrices onderbetaald werden
Anonim

'Big Bang Theory' maakte de hoofdcast extreem rijk. De serie verdiende Warner Bros. miljarden en op zijn beurt werd de cast gecompenseerd door een enorme loonsverhoging te ontvangen. Kaley Cuoco, Jim Parsons en Johnny Galecki behoorden allemaal tot de elite en verdienden $ 1 miljoen per aflevering.

Ondanks hun salarisverhogingen was het niet voor iedereen hetzelfde. Kevin Sussman verscheen in 84 afleveringen en ondanks zijn lange levensduur in de show, is zijn salaris nooit gestegen.

Hetzelfde geldt voor Will Wheaton, die iets meer dan $ 340.000 verdiende tijdens zijn hele reeks van de show.

Twee actrices, in het bijzonder, speelden een grote rol in de show, hoewel ze tijdens seizoen 3 een beetje meededen. Tegen het einde ervan was de hoofdcast het erover eens dat het alleen maar goed was om hun salaris te verhogen.

De belangrijkste sterren van 'The Big Bang Theory' kregen een boost tot $ 1 miljoen per aflevering

Met 'Big Bang Theory' die Warner Bros. miljarden opleverde, was het alleen maar logisch dat de sterren van de show een flinke loonsverhoging zouden zien.

De drie belangrijkste sterren waren de eersten die een grote salarisverhoging voelden, aangezien Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco een enorme piek in het salaris zagen, gaande van $ 300.000 per aflevering, helemaal tot een flinke $ 1 miljoen per aflevering, een salaris vergelijkbaar met de cast van 'Friends'.

Met zulke deals waren de drie destijds aan de top van de berg wat betreft betaling op een tv-show.

Raj en Howard zouden ook een verhoging van hun salarissen zien. De twee zouden worden verhoogd tot $ 750.000 per aflevering. Tijdens de laatste seizoenen zouden de twee nog een piek zien, die overeenkomt met de salarissen van Parsons, Cuoco en Galecki.

Wat Melissa Rauch en Mayim Bialik betreft, waren de zaken anders voor het duo. Vergeleken met de rest van de cast, werden ze erg onderbetaald omdat ze iets later in de show kwamen in vergelijking met de rest van de cast.

Melissa Rauch & Mayim Bialik verdienden slechts $ 200.000 per aflevering

Voor Melissa Rauch was het optreden in 'Big Bang Theory' een carrièreverandering. Zoals ze samen met Forbes zou onthullen, kreeg ze te maken met veel afwijzingen vlak voordat ze eindelijk de rol kreeg.

"Er werd veel rondgereden en gehuild in mijn auto", vertelde ze nederig. "Ik herinner me dat ik me na een auditie huilend in mijn auto uit het Paramount-terrein trok. Ik zag een meisje dat precies op mij leek, bijna in exact dezelfde outfit, uitstappen in haar auto. We keken elkaar allebei aan van: 'Ja, dit hoort er gewoon bij.'”

De rol veranderde haar hele carrière en al snel verdiende ze er enorm veel geld mee. In het begin was dat echter niet het geval. In vergelijking met de andere castleden verdienden Rauch en Bialik het minste, $ 200.000 per aflevering.

Andere achtergrondspelers verdienden ook veel minder dan de anderen. Will Wheaton was met $ 20.000 per optreden een van de laagste, terwijl Kevin Sussman $ 50.000 was.

Gezien de impact die zowel Rauch als Bialik op de show hadden, was het alleen maar logisch om hun salarissen omhoog te zien gaan, die begon bij $ 45.000. Dankzij de cast konden ze een enorme boost tijdens de laatste seizoenen.

De cast nam een loonsverlaging om de salarissen van Rauch en Bialik te verhogen

De twee zijn allebei lid geworden vanaf seizoen 3, wat op zijn beurt zou resulteren in minder loon. Voor seizoen 11 en 12 besloot de cast er iets aan te doen. Volgens Variety besloten de oorspronkelijke castleden allemaal om een salarisverlaging van $ 100.000 te nemen, om zowel de salarissen van Rauch als Bialik te verhogen. Dit gaf de twee een boost van $ 500.000 samen, wat hen op hun beurt $ 450.000 per aflevering opleverde, een flinke verhoging, vooral gezien het voor 48 afleveringen was, die in totaal meer dan $ 21 miljoen bedroegen.

Bialik zou aan Ons Magazine toegeven dat ondanks het feit dat ze iets later binnenkwam, vergeleken met de rest, het afscheid nog steeds extreem moeilijk was, vooral toen het tijd was voor de finale.

“Ze hadden, 13 jaar, de cast, dat ze hadden samengewerkt,” vervolgde ze. “Dus we waren geen overdreven sentimenteel stel, maar het was duidelijk heel emotioneel om onze laatste scène te filmen. Heel, heel emotioneel, en ook gewoon om te bedenken hoe dat voor iedereen was om te zien hoe we onze laatste scène hadden.”

Wie weet, misschien komt de cast op een bepaald moment in de toekomst terug voor een reboot. Het zal interessant zijn om te zien of ze het met elkaar eens zijn, hoeveel elk ervan zou verdienen. We gaan ervan uit dat de salarissen nog hoger zouden zijn.

Aanbevolen: