De cast van 'The Handmaid's Tale' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Handmaid's Tale' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Handmaid's Tale' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Handmaid's Tale, gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door de Canadese auteur Margaret Atwood in 1985, is een hartverscheurende, ontroerende dystopische tragedie die zich afspeelt in een wereld waar vruchtbare vrouwen worden gereduceerd tot hun reproductieve vermogens en veroordeeld tot slavernij. Veel ongelooflijke acteurs hebben deel uitgemaakt van deze productie en ze hebben het belang van dit werk geëerd met hun verbazingwekkende uitvoeringen.

Fans willen waarschijnlijk graag de cast beter leren kennen, dus in dit artikel zullen ze hun favoriete acteurs gerangschikt op vermogen vinden. Ze zullen leren wat de belangrijkste momenten in hun carrière waren die hen hielpen hun fortuin op te bouwen, en misschien dingen ontdekken die ze niet over hen wisten.

10 Mckenna Grace - $2 miljoen

Mckenna Grace is pas veertien, maar ze slaagde er toch in een vermogen van $ 2 miljoen te vergaren met haar verbluffende talent. Toen ze nog maar zeven jaar oud was, speelde ze als Faith Newman in The Young and the Restless, en later ging ze Designated Survivor, Fuller House, Once Upon a Time en Young Sheldon doen. Ze voegt zich nu bij The Handmaid's Tale voor het vierde seizoen, als kindvrouw Esther Keyes.

9 Max Minghella - $3 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Max Minghella, de briljante acteur achter Guardian Nick Blaine, een nettowaarde van $ 3 miljoen. Naast The Handmaid's Tale heeft Max van 2013 tot 2017 in de serie The Mindy Project gewerkt, met een terugkerende rol. Wat films betreft, is hij te zien geweest in Elvis en Annabelle, How to Lose Friends & Alienate People, Korte interviews met afschuwelijke mannen en vele andere geweldige projecten die hebben bijgedragen aan zijn fortuin.

8 Samira Wiley - $3 miljoen

Samira Wiley speelt Moira Strand in de serie. Ze is de beste vriendin van June Osborne, maar in de loop van de serie wordt ze een legende op zich, en het is geweldig om haar optreden te zien. Het huidige gerapporteerde vermogen van Samira is $ 3 miljoen.

Ze acteert al vele jaren en speelde in verschillende belangrijke films en shows zoals The Sitter en Unforgettable, maar de rol waar ze het meest bekend om staat is Poussey Washington, de geestige, leuke en gepassioneerde gevangene van Oranje is het nieuwe zwart.

7 Cherry Jones - $4 miljoen

Cherry Jones speelt Holly Maddox, een vrouwenrechtenactiviste. Ze is ook de moeder van June en ze probeert haar te helpen door haar strijd heen te komen en haar tegelijkertijd te onderwijzen. Cherry is $ 4 miljoen waard, en haar carrière is lang en rijk. Ze had terugkerende rollen in Defending Jacob, Chimerica en American Crime en speelde in belangrijke films zoals The Horse Whisperer, Erin Brockovich, The Perfect Storm, Signs, Ocean's Twelve en nog veel meer.

6 Ann Dowd - $4 miljoen

In The Handmaid's Tale portretteerde Ann Dowd de strenge, enge tante Lydia. Haar optreden in de show is alom geprezen en haar geweldige werk in vele andere projecten vóór deze serie heeft bijgedragen aan het opbouwen van haar nettowaarde van $ 4 miljoen. Ze speelde in films als Philadelphia, It Could Happen to You, Marley & Me en Gimme Shelter, en in series als Law & Order, The X-Files en Freaks & Geeks.

5 Alexis Bledel - $6 miljoen

Toen Alexis Bledel zich bij The Handmaid's Tale voegde als Ofglen, beschreef Elisabeth Moss haar als "een van de coolste, grappigste mensen die je ooit zult ontmoeten. Ik ben zo trots dat haar werk is erkend voor deze show en zo bevoorrecht is om met haar te werken."

Zoveel is keer op keer bewezen sinds ze beroemd werd met haar rol als Rory Gilmore in de serie Gilmore Girls. Tegenwoordig is ze een zeer ervaren actrice en model, en ze is $ 6 miljoen waard.

4 Joseph Fiennes - $10 miljoen

Joseph Fiennes' gerapporteerde vermogen is maar liefst $ 10 miljoen. Dit is logisch bij het beoordelen van zijn carrière. Joseph is een formeel opgeleide acteur en hij heeft in veel belangrijke films gewerkt, zoals Shakespeare in Love, Elizabeth, Camelot en FlashForward. Hij heeft ook deelgenomen aan het tweede seizoen van American Horror Story, maar zijn achtergrond in het theater zorgt ervoor dat hij de voorkeur geeft aan meer traditionele rollen.

3 Bradley Whitford - $ 11 miljoen

Bradley Whitford, de man die commandant Joseph Lawrence speelt in The Handmaid's Tale, heeft een gerapporteerd vermogen van $ 11 miljoen. Hij dankt zijn fortuin aan een lange, kleurrijke carrière. Enkele van de meest verbazingwekkende projecten waaraan hij heeft deelgenomen, zijn The West Wing, The Mentalist en The Good Guys. Hij heeft ook een terugkerende rol in Brooklyn 99. Bovendien speelde hij, omdat hij theater studeerde op de universiteit, ook in een paar Broadway-toneelstukken.

2 Yvonne Strahovski - $12 miljoen

Yvonne Strahovski speelt Serena Joy in de serie, een vrouw met vruchtbaarheidsproblemen die besluit June te gebruiken om een kind te krijgen. Haar optreden werd zeer geprezen en leverde haar zelfs een Emmy-nominatie op. Yvonne is nu $ 12 miljoen waard, en hoewel The Handmaid's Tale een hoog watermerk is in haar carrière, doet ze al jaren geweldige dingen. Een van de belangrijkste hoogtepunten van haar acteercarrière zijn Dexter, Chuck, The Canyon en Matching Jack.

1 Elisabeth Moss - $30 miljoen

De ster van de show, de geweldige actrice achter June Osborne, Elisabeth Moss, neemt de eerste plaats van deze lijst in met haar nettowaarde van $ 30 miljoen. Ze is niet alleen de ster, ze is ook een van de uitvoerende producenten van de show en regisseerde een van de afleveringen van het vierde seizoen van de show. Een vrouw met haar talenten zou zeker zo succesvol zijn. Vóór The Handmaid's Tale was Elisabeth het meest bekend om haar briljante werk als Peggy Olson in Mad Men. Ze heeft ook een paar Broadway-shows gedaan en maakte deel uit van NBC's The West Wing.

Aanbevolen: