All The Times Jimmy Fallon brak karakter op 'SNL

Inhoudsopgave:

All The Times Jimmy Fallon brak karakter op 'SNL
All The Times Jimmy Fallon brak karakter op 'SNL
Anonim

Een karakter breken is een van de meest langverwachte aspecten geworden van langlopende sketchcomedy Saturday Night Live. Fans vinden het geweldig om te zien hoe de sterren van de show in lachen uitbarsten, vaak tot het punt dat ze hun zinnen niet meer kunnen afmaken. De gewoonte van het doorbreken van karakters is zo legendarisch geworden dat er een hele 30 Rock-plot uit voortkwam, die was gebaseerd op de tijd van Tina Fey op SNL, waarin Tracy Morgan zijn sketch probeert te saboteren door er opzettelijk doorheen te lachen.

Eén persoon die zich vooral schuldig maakt aan het lachen tijdens zijn schetsen is Jimmy Fallon Voordat hij een beroemde talkshowpresentator werd, was Fallon regelmatig een serie op SNL tussen 1998 en 2004, en heeft sindsdien ook gast gehost. Hier zijn alle keren dat hij karakter brak op SNL.

10 "Aquariumherstellers"

In deze sketch uit 2003 spelen Jimmy Fallon en Horatio Sanz aquariumreparateurs. Het blijkt dat de reparateurs een paar Sopranos-achtige wijze jongens zijn die de behoefte voelen om commentaar te leveren op elk alledaags aspect van het leven van het paar waarvoor ze werken.

Uiteindelijk worden ze doorverwezen naar een psychiater, gespeeld door Fred Armisen, maar ze blijven slimme grappen maken. Dit is het moment waarop Fallon zichzelf niet langer kan bedwingen en in lachen uitbarst.

9 "The Barry Gibb Talk Show: Bee Gees Singers"

We weten niet precies welke accenten Fallon en co-ster Justin Timberlake probeerden te beïnvloeden in deze schets. Het paar speelt respectievelijk de in Engeland geboren Bee Gees-zangers Barry en Robin Gibb, hoewel Fallon een boos cartoonachtig accent lijkt te spreken dat precies zou passen in South Park.

Vervolgens resulteert zijn overdreven grootsheid in Fallon-giechelen, wat aanstekelijk blijkt en ook op Timberlake afslijt.

8 "Meer Koebel"

Een van de beroemdste SNL-schetsen aller tijden, "More Cowbell" bevat de vermeende opname van de klassieke hit "Don't Fear the Reaper" van Blue Öyster Cult. Fallon wordt constant aan het lachen gezien terwijl hij achter cowbell-speler Gene Frenkle staat, gespeeld door Will Ferrell, die ook meeschreef aan de sketch.

7 "Jeffrey's"

Naast Pierce Brosnan speelt Fallon een werknemer in een chique kledingwinkel en kleineert hij voortdurend zijn klanten.

Als een man (Chris Kattan) binnenkomt, begint Fallon meteen te lachen tot het punt dat Kattan onhandig een niet-gescripte "wat?" zegt. in een poging Fallon ertoe te brengen hem zijn regels te laten afmaken.

6 "Gus Chiggins, oude goudzoeker"

In deze korte schets speelt Will Ferrell Gus Chiggins, een oude goudzoeker die op onverklaarbare wijze deel uitmaakt van de troepen die in Afghanistan worden ingezet. Fallon probeert niet eens zijn lach in te houden als hij zijn commandant vraagt waar het ontmoetingspunt is.

5 "Sandler Family Reunion"

Celeb-gastheer en SNL-alumni Adam Sandler heeft een familiereünie waarin alle gasten zich gedragen als de gekke personages uit zijn verschillende films. Ondanks het feit dat castleden Pete Davidson, Kristen Wiig en Kenan Thompson (om er maar een paar te noemen) allemaal hun karakter kunnen behouden, kan Fallon niet anders dan breken wanneer het zijn beurt is als het brabbeltaal sprekende oudere familielid.

4 "The Leather Man"

In deze klassieke schets uit 2002 speelt een jonge Britney Spears een vrouw die rondsnuffelt in een kledingwinkel die gespecialiseerd is in leer. Als winkeleigenaar verklaart Fallon dat hij niet van leer houdt, hij houdt van leer.

Fallon breekt karakter wanneer hij Britney helpt de juiste broek te vinden en uiteindelijk zijn loopjongen (Horatio Sanz) zweepslagen geeft. Al die tijd is Britney echter indrukwekkend in staat om (meestal) in karakter te blijven en haar komische vaardigheden te benadrukken.

3 "Debbie Downer Disney World"

Een van de meest hilarische en meme-waardige SNL-personages ooit, Rachel Dratch's Debbie Downer laat haar mede-sterren altijd lachen. Maar de "Disney World"-schets is iets heel anders.

Debbie is, nou ja, een domper tijdens het luchtige gesprek van haar vrienden tijdens het ontbijt in Disney World. Toegegeven, Fallon is niet de enige ster die in deze sketch breekt, hoewel hij de eerste is. Uiteindelijk breekt vrijwel iedereen karakter, inclusief gastgastheer Lindsay Lohan.

2 "Weekend Update: Jerry en Jerry"

"Weekend Update" is een SNL-nietje en deze editie uit 1999 bevat Jerry Seinfeld en Jerry Seinfeld. Ja soort van. Fallon begeleidt Seinfeld als een overdreven versie van zijn sitcom-personage op het scherm.

Bijna onmiddellijk breekt Fallon zijn karakter, terwijl Seinfeld in staat is om relatief pokerface te blijven, wat een prestatie is gezien het feit dat hij algemeen bekend staat als een verschrikkelijke acteur.

1 "The Love-Ahs met Barbara en Dave"

Het is bekend dat Drew Barrymore en Jimmy Fallon al heel lang IRL-vrienden zijn. Hun vriendschap komt duidelijk naar voren in deze schets uit 2001 waarin het vreemde stel Roger en Virginia (Will Ferrell en Rachel Dratch) het paar proberen te matchen.

Fallon begraaft herhaaldelijk zijn hoofd terwijl hij worstelt om zijn lach te verbergen, wat uiteindelijk hopeloos blijkt te zijn, omdat hij niet anders kan dan elke keer dat zijn vriend haar zinnen zegt te giechelen.

Aanbevolen: