Alles wat de 'Big Bang Theory'-cast in 2021 heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Alles wat de 'Big Bang Theory'-cast in 2021 heeft gedaan
Alles wat de 'Big Bang Theory'-cast in 2021 heeft gedaan
Anonim

The Big Bang Theory werd een van de meest geliefde sitcoms van CBS in de recente geschiedenis. Ondanks een ruw begin met een negatieve ontvangst ten opzichte van de ongeopende pilot-aflevering en in plaats daarvan een herschikking van Amanda Walsh met Kaley Cuoco, werd de tweede pilot de debuutaflevering waarmee een geestige en grappige serie begon. Gedurende 12 jaar had de show in totaal 12 seizoenen en bijna 300 afleveringen.

De meeste hoofdrolspelers zetten hun werk als acteurs voort en sommigen van hen bleven samenwerken, zoals Jim Parsons en Mayim Bialik in de show Call Me Kat. Of ze nu aan nieuwe projecten werken of het rustig aan doen vanuit de schijnwerpers, dit is wat de cast van The Big Bang Theory dit jaar heeft gedaan.

8 Melissa Rauch produceert de vervolgserie 'Night Court'

Melissa Rauch slaagde erin om die piepende stem waarmee haar karakter wordt geassocieerd zo lang vast te houden dat het verbazingwekkend was dat het haar algehele spreekstem niet beïnvloedde. Naast Bialik verscheen Rauch vanaf seizoen drie en werd een van de hoofdpersonen in de show zolang deze duurde.

In een interessante wending zal Rauch dienen als uitvoerend producent voor de vervolgserie van Night Court, een sitcom uit de jaren 80. Ze zal ook een rol spelen als Judge Abby Stone, dus het zal leuk zijn om te zien waar deze komedie haar zal brengen wanneer deze wordt uitgezonden.

7 Mayim Bialik is onlangs een 'Jeopardy'-host geworden

Seizoen drie van The Big Bang Theory werd een enorm keerpunt voor de serie en de carrière van Mayim Bialik. Sinds haar verschijning in de show is Bialik een stralende ster die bekend staat om haar gedenkwaardige karakter en haar geniale geest buiten haar rol. Door nominaties en overwinningen te verdienen, kan het personage van Bialik worden beschouwd als een van de meest memorabele, afgezien van het personage van Parsons.

Haar doctoraat is verre van show, want ze is ook een neurowetenschapper en heeft veel ongelooflijke prestaties verbonden aan haar naam. Onlangs werd ze een van de presentatoren van beroemdheden voor de langlopende spelshow Jeopardy!. Met in totaal tien afleveringen heeft ze haar geweldige hostingvaardigheden laten zien en zou ze zelfs een mogelijke kanshebber kunnen zijn als vaste gastheer.

6 Sara Gilbert zet haar rol voort in 'The Conners'

Ondanks dat haar personage niet genoeg had om mee te werken in latere seizoenen, slaagde Sara Gilbert erin om haar personage Leslie Winkle op de meest interessante manier tot leven te brengen. Voordat ze bekend stond om haar TBBT-faam, stond ze ook bekend om een andere iconische sitcom Roseanne.

De ABC-show keerde uiteindelijk terug in 2018, waar Gilbert haar oude rol als Darlene Conner hernam, maar vanwege controverse over het gedrag van Roseanne Barr op Twitter, werd de show uiteindelijk geannuleerd, maar The Conners werd als resultaat. Een vierde seizoen is bevestigd, maar het was uiteindelijk een close call.

5 Kunal Nayyar is genomineerd voor beste mannelijke bijrol

Tot nu toe in 2021 is Kunal Nayyar niet gekoppeld aan tv-programma's of films, maar vorig jaar deed hij het goed in Netflix' Criminal: UK. Zijn andere rollen uit 2020 zijn onder andere Trolls World Tour en Think Like A Dog. Voor zijn show Criminal: UK werd hij, hoewel hij alleen in de finale van het tweede seizoen verscheen, genomineerd voor Beste Mannelijke Bijrol bij de British Academy Television Awards.

Op zondag 6 juni zullen we weten of hij de prijs zal winnen, aangezien hij het opneemt tegen andere acteurs zoals Michael Sheen en Rupert Everett.

4 Simon Helberg richt zich op een aankomende film

Simon Helberg van Howard Wolowitz keert terug naar acteren in het nieuwe decennium na vijf tot zes jaar niet te zijn verschenen in tv-shows of films. Deze film waarin hij zal verschijnen, wordt het Engelse regiedebuut van de Franse regisseur Leos Carax, getiteld Annette. In de film spelen ook Star Wars-acteur Adam Driver en de Franse actrice Marion Cotillard, wat enorm is voor het Amerikaanse en Franse publiek.

Helberg zal vertolken als de dirigent, wat een onheilspellende rol is, maar het zal iets zijn om naar uit te kijken als een compleet andere rol dan zijn iconische karakter. De film staat gepland voor release op 6 juli, dus het zal niet lang duren voordat de releasedatum voorbij is.

3 Kaley Cuoco heeft succes over haar geschreven

Kaley Cuoco heeft het erg druk gehad met geweldige shows na het einde van de sitcom. Door de nieuwe stem van Harley Quinn te worden en de hoofdrol te spelen in The Flight Attendant, heeft Cuoco een geweldige tijd gehad. 2021 is vooral een geweldig jaar voor haar in het algemeen, omdat ze niet alleen schitterde en produceerde in een show gebaseerd op de biografie Doris Day: Her Own Story, maar ze neemt ook deel aan hippische activiteiten.

Deze afgelopen tijd van haar is misschien geïnspireerd door haar man Karl Cook, die ook een ruiter is. Cuoco heeft het beste van twee werelden, en het is spannend hoe ver ze is gekomen als getalenteerd en oprecht persoon.

2 Jim Parsons werkt achter de camera

Jim Parsons is misschien wel de meest populaire acteur uit de bekendheid van The Big Bang Theory. Hij is buitengewoon succesvol geweest, verscheen in andere shows als gastster of deed Broadway-shows. Zijn huwelijk met zijn oude partner Todd Spiewak werd ook gedekt door meerdere verkooppunten.

Parsons' huidige werk heeft hem bezig met de verteller en uitvoerend producent voor de prequel-serie Young Sheldon. Hij is ook de producer van Bialik's nieuwe sitcom Call Me Kat, waarvoor een tweede seizoen is besteld.

1 Johnny Galecki blijft een liefhebbende vader

Helaas zijn Johnny Galecki en zijn ex-vriendin Alaina Meyer in november 2020 uit elkaar gegaan. Nu dit hoofdstuk te snel tot een einde komt, is de TBBT-ster nog steeds een toegewijde vader voor zijn zoon Avery en heeft hij mooie momenten van uitgaven laten zien tijd met hem op Instagram.

Terwijl hij een hardwerkende vader blijft, blijft Galecki de harten van fans verwarmen. Als de reünie inderdaad gaat plaatsvinden, zou het heel lief zijn om te zien dat zijn karakter een zoon heeft die zijn status in het echte leven weerspiegelt.

Aanbevolen: