Dit is wat fans zeggen over de 'Gossip Girl'-reboot

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over de 'Gossip Girl'-reboot
Dit is wat fans zeggen over de 'Gossip Girl'-reboot
Anonim

Als je een fan bent van Gossip Girl, is de kans groot dat je jezelf een Serena of een Blair hebt voorgesteld. Je hebt jezelf waarschijnlijk gezien als een Nate of een Chuck of zelfs een Dan. Je bent geïnspireerd door de glamoureuze looks van de Upper East Side en voelde een gevoel van begrip toen de jonge volwassenen de ins en outs van relaties, school en drama navigeerden.

Terwijl de originele Gossip Girl werd onthuld en de serie jaren geleden eindigde, hebben fans genoten van het opnieuw bekijken van hun favoriete verhaallijnen en personages. Dus toen het nieuws bekend werd dat er een reboot in het verschiet lag, waren ze enthousiast.

Naarmate we dichter bij 8 juli komen, de releasedatum van de serie op HBO Max, leren we meer over wat we kunnen verwachten van de volgende generatie studenten. Via trailers en previews op sociale media hebben fans een beetje een idee van wat ze kunnen verwachten.

Dit is wat ze er tot nu toe over zeggen!

10 Het nummer dat tijdens de trailer werd gespeeld, maakt het helemaal af

Frank Ocean's Super Rich Kids speelden tijdens een van de reboot-trailers, en fans zijn nog steeds niet over de perfectie van dit alles. Met teksten als "superrijke kinderen met alleen maar losse eindjes, superrijke kinderen met niets dan nepvrienden" - de sfeer van de show is behoorlijk goed.

The Upper East Side heeft veel glamour, mysterie en drama. We zullen zien hoe de volgende generatie het allemaal aanpakt.

9 Die stem is nog steeds iconisch

Natuurlijk is Gossip Girl niet compleet zonder de vertelling. De iconische stem die ons de eerste keer door Gossip Girl leidde, was net zo belangrijk als de personages en verhalen die hij beschreef. Het was zo belangrijk voor fans om Kristin Bell te horen vertellen over de nieuwe trailer!

8 De tweet van deze fan is zo herkenbaar

We zijn misschien ver voorbij onze middelbare schooltijd, maar dat betekent niet dat we ons niet allemaal weer tieners zullen voelen als het gaat om Gossip Girl. Zie hoe we allemaal weer jong zijn voor de zomer en leven voor alle ups en downs waarmee de nieuwe cast te maken krijgt.

7 Niet iedereen houdt van het uitgangspunt voor de reboot

Hoewel sommige fans het helemaal eens zijn met het idee van de reboot, voelt niet iedereen hetzelfde. Er is nieuws naar buiten gekomen dat de serie niet zal zijn wat we gewend zijn aan de Upper East Side, en fans hebben met gemengde gevoelens gereageerd. Sommigen zijn enthousiast over een andere draai aan de rijke kinderen, terwijl anderen dit keer gewoon dat originele gevoel terug willen.

We zullen moeten zien hoe het allemaal afloopt zodra de afleveringen volgende maand worden uitgezonden.

6 Aan de andere kant - het hele ding voelt nog steeds echt dramatisch

Zoals hierboven vermeld, zijn die gemengde gevoelens zeker te zien als sociale media reageren op al het nieuwe Gossip Girl-nieuws. Veel fans denken dat het drama nog steeds actueel lijkt en, wie weet, misschien zal deze nieuwe kijk erop een gevoel van drama en herkenbaarheid geven dat voorheen een beetje onaangenaam leek.

5 Tijd om nieuwe persoonlijkheidskenmerken op te pikken

Iemand die nieuwe persoonlijkheidskenmerken oppikt, afhankelijk van je nieuwe favoriete Gossip Girl-personage? Je bent niet de enige.

4 Deze fan pikt enkele sleutelwoorden op

Deze gebruiker had een geweldige reeks Tweets nadat de trailer van Gossip Girl was uitgezonden. Ze zeggen dat er een specifiek moment in hun gedachten is blijven hangen voordat ze dieper ingingen op trefwoorden en hoe ze zich verhouden tot de machtsstrijd die we hebben meegemaakt in de originele Gossip Girl. Het is gemakkelijk in te zien waarom fans van series met arendsoog zo belangrijk zijn - ze pikken dingen op die we anders helemaal zouden missen.

3 Sommige fans voelen hun leeftijd aan met deze nieuwe reboot

Is het mogelijk om te oud te zijn om zo opgewonden te zijn om Gossip Girl te kijken? We gaan met nee, maar misschien komt dat omdat we ons een beetje te veel met deze Tweet verhouden. Waarom zou je echter niet de kans grijpen om een uur per week in de dramatische levensstijl van iemand anders te duiken?

2 De trailer werd een beetje verwarrend

Heb je het gevoel gehad dat je tijdens de trailer lijnen tussen personages probeerde te trekken, maar vreselijk faalde? Het is oké, het lijkt erop dat deze reboot veel grijze gebieden tussen de personages zal bevatten. Natuurlijk zullen die gebieden niet gebeuren zonder een flinke dosis drama.

Een bron van ruzie tussen Serena en Blair waren vage relatielijnen en vreemdgaanschandalen. Het lijkt erop dat veel mensen zich nu in de Upper East Side aansluiten - de vraag is…wie is er buitengesloten en wat gaan ze eraan doen?

1 Deze tweet vat het samen

Tot slot zei deze gebruiker het eenvoudig en duidelijk. De trailer is iets waar we allemaal naar snakken - en het wachten is bijna voorbij. Op 8 juli wordt de eerste aflevering van Gossip Girl uitgezonden op HBO Max!

Aanbevolen: