Is 'Kill Bill Vol. 3' gebeurt? Dit is wat regisseur Quentin Tarantino te zeggen heeft

Inhoudsopgave:

Is 'Kill Bill Vol. 3' gebeurt? Dit is wat regisseur Quentin Tarantino te zeggen heeft
Is 'Kill Bill Vol. 3' gebeurt? Dit is wat regisseur Quentin Tarantino te zeggen heeft
Anonim

Het is bijna twee decennia geleden dat Quentin Tarantino ons meenam op Beatrix Kiddo's gekke avontuur in Kill Bill 1 en 2. Het eerste deel bracht meer dan 181 miljoen dollar op van een budget van 30 miljoen dollar, waarmee het de meest winstgevende film van de regisseur was tot Django Unchained in 2012. De tweede film volgde ook hetzelfde traject: 152,2 miljoen dollar van een budget van 30 miljoen dollar.

Nu lijkt het project in het verschiet te liggen, en het is dichterbij dan we ons voorstellen. De schrijver/regisseur plaagt al sinds 2009 met het derde deel van Kill Bill en met zijn pensioen in zicht hopen we dat we meer details over dit project naar buiten zullen zien komen. Hier is alles wat we weten over Kill Bill Vol.3: toekomstige castleden, mogelijke verhaallijnen, geplande releasedatums en meer.

9 Quentin Tarantino wil Maya Hawke als bruidsdochter

Aan het einde van deel 2 vestigt The Bride (Uma Thurman) zich met haar dochter, B. B., om een nieuw leven te beginnen. Voor Volume 3 wil Tarantino dat Maya Hawke, de echte dochter van Uma Thurman, het personage speelt dat eerder werd begeleid door Perla Haney-Jardine.

"En nu zijn de Bride en BB op de vlucht en alleen al het idee om Uma en haar dochter Maya in het ding te kunnen casten, zou verdomd spannend zijn", vertelde hij Joe Rogan op zijn podcast

8 De regisseur plaagt het project sinds 2014

Jaren nadat Volume 2 op het scherm verscheen, plaagde de regisseur de mogelijkheid in 2014. Tijdens een Italiaanse talkshow Parla con Me zei hij dat The Bride weer zal vechten terwijl hij uitlegt wat er mis ging na Volume 2 tussen hem en de actrice, Uma Thurman.

"Ik denk dat ik en Uma een pauze van 10 jaar nodig hadden", legde hij uit. "Ik hou van het personage en ik denk dat ze 10 jaar vrede verdiende. Ze verdiende 10 jaar met haar kind, Bibi. Maar na 10 jaar zal er iets gebeuren waardoor ze weer gaat vechten."

7 Uma Thurman heeft haar groen licht gegeven

Dus wat zegt de actrice over het aanstaande project? Uma Thurman heeft enigszins groen licht gegeven voor Volume 3 en ging zitten met de regisseur.

"Nou, ik heb toevallig gisteravond met Uma Thurman gegeten. We waren in een heel cool Japans restaurant", herinnerde Tarantino zich in 2019. "Ze schepte op over mij en ik schepte op over haar. Het was een heerlijke avond."

6 Hij is afgeleid door andere projecten

Tarantino's toewijding aan andere projecten heeft uiteindelijk de productie van Volume 3 tot stilstand gebracht, hoewel hij zelf enigszins een multitasker is. Nadat Volume 2 in 2004 op het scherm verscheen, was hij betrokken geweest bij een overvloed aan grote projecten: Death Proof, Inglourious Basterds, Django Unchained, The Hateful Eight en Once Upon a Time in Hollywood.

5 Wat zou het verhaal kunnen zijn?

Over deel 3 gesproken, er zijn nog veel losse eindjes die moeten worden uitgelegd. Volgens Tarantino zou Volume 3 zich na 20 jaar vrede mogelijk meer kunnen richten op de kinderen van de hoofdrolspelers en dat "de vrede is verbrijzeld".

"Ik bedoel, Elle Driver (Daryl Hannah) is er nog steeds, Sofie Fatale (Julie Dreyfus) heeft haar armen afgehakt, ze is er nog steeds. Ze hebben allemaal Bills geld. Gogo (Chiaki Kuriyama) had een tweelingzus, haar tweelingzus zou kunnen komen opdagen, "vertelde hij Joe Rogan over wat Volume 3 mogelijk zou kunnen inhouden.

4 De regisseur heeft ook naar pensioen gekeken

Tarantino zit al zo lang in het spel en het is alleen maar logisch dat hij nu mogelijk met pensioen gaat. Deel 3 zou een goede afsluiting kunnen zijn van wat een legendarische carrière hij heeft, hoewel Tarantino heeft overwogen om van zijn laatste film een Reservoir Dogs-reboot te maken, die hij in 1992 zijn lange speelfilmdebuut maakte.

"Ik ken de filmgeschiedenis en vanaf nu worden filmmakers niet beter", zei hij. "Don Siegel - als hij zijn carrière had beëindigd in 1979, toen hij Escape from Alcatraz deed, wat een laatste film! Wat een microfoondrop. Maar hij dribbelt weg met nog twee andere, hij meent het niet."

3 Zendaya zou mogelijk de dochter van Vernita Green kunnen spelen

Als Maya Hawke, de echte dochter van Thurman, wordt gecast als de dochter van The Bride, dan wil Vivica A. Fox dat Zendaya haar dochter op het scherm vertolkt. Fox speelde Vernita Green, Beatrix' tweede wraakdoelwit, in Volume 2.

"Hopelijk kunnen we dat nu naar buiten brengen, zoals 'Tarantino, cast Zendaya!' En zijn interesse wekken om het op de fast track te zetten. Zou het niet geweldig zijn?" zei ze.

2 Commercieel gezien waren beide films een enorm succes

De Kill Bill-franchise is een van de meest iconische filmtitels van de jaren 2000. Deel 1 verdiende meer dan $ 181 miljoen met een budget van $ 30 miljoen voor Miramax Films, terwijl het tweede deel iets minder verdiende: $ 152 miljoen. De twee films zijn ook trotse genomineerden van een overvloed aan prijzen, waaronder respectievelijk de Golden Globe voor Beste Actrice in Drama en Beste Mannelijke Bijrol.

1 De releasedatum is nog 'jaren weg'

Helaas, op het moment van schrijven, is Kill Bill: Volume 3 nog "jaren verwijderd" van release, althans dat is wat Tarantino onthulde in 2019. Dat gezegd hebbende, we zouden op zijn minst een release in 2023 of 2024 kunnen verwachten als hij gaat verder met dit project.

"Ik wilde niet zomaar een cockamamie-avontuur bedenken. (Het personage) verdient dat niet. De bruid heeft lang en hard gevochten. Ik heb nu een idee dat interessant zou kunnen zijn. zou het niet voor een klein beetje doen. Het zou over drie jaar zijn. Het zit zeker in de kaarten, "zei hij tijdens zijn interview met Andy Cohen.

Aanbevolen: