De meest geruststellende afleveringen van 'Grey's Anatomy', volgens fans

Inhoudsopgave:

De meest geruststellende afleveringen van 'Grey's Anatomy', volgens fans
De meest geruststellende afleveringen van 'Grey's Anatomy', volgens fans
Anonim

Grey's Anatomy is een van de meest populaire medische dramaprogramma's op tv en heeft miljoenen die-hard fans gekregen sinds de eerste uitzending in 2005. Het gaat over een groep jonge artsen die werken in het Seattle Grace Mercy West Hospital, die hun carrière daar begonnen als stagiaires en de show volgt hun leven terwijl ze de artsen worden die ze altijd al wilden zijn. Hoewel er veel personages in de dramaserie zijn, richt het zich vooral op Meredith Grey, naar wie de show is vernoemd. Ze is de dochter van een beroemde chirurg en probeert in haar eentje succesvol te zijn.

Ze worstelt veel tijdens de show, maar het laat zien dat ze met elke aflevering een betere dokter wordt. Aangezien Grey's Anatomy een medische dramaserie is, zijn veel van de afleveringen emotioneel, maar er zijn er ook die niet te emotioneel zijn en je een gelukkig gevoel geven nadat je ze hebt gezien. Hier zijn 10 van de meest geruststellende afleveringen van Grey's Anatomy.

10 "A Hard Day's Night" (Seizoen 1, Aflevering 1)

De eerste aflevering is nog steeds een van de beste. De pilot-aflevering laat ons kennismaken met Meredith zonder veel drama en geeft je een rustgevend gevoel aan het einde voordat je door moet gaan naar de meer emotionele afleveringen. Volgens PopSugar: Je kunt gewoon niet anders dan iets voelen als je 'Portions For Foxes' hoort spelen terwijl Meredith zich naar haar eerste werkdag als stagiaire spoedt, direct na een ongemakkelijke en sexy ontmoeting met Derek post-one-night-stand.”

9 "Oma werd overreden door een rendier" (Seizoen 2, Aflevering 12)

Grey's Anatomy's eerste kerstaflevering zou er zeker een zijn die vreugde brengt. Er zit nog steeds wat drama in de aflevering, maar het heeft een happy end en brengt fans in de vakantiestemming. Volgens PopSugar: "We hebben Izzie, die de feestdagen leeft en ademt, en Cristina, die een beetje een Grinch is als het gaat om feestelijk worden… De spanning tussen hen neemt toe wanneer hun jonge patiënt een harttransplantatie weigert. Ondertussen helpt de bende Alex voor de tweede keer met studeren voor zijn bestuursexamen, waarbij ze hilarische scenario's verzinnen en proberen Izzie geen pijn te doen (omdat hij haar net bedroog met 'syph-verpleegster')."

8 “The Time Warp” (Seizoen 6, Aflevering 15)

"The Time Warp" is een van de meest memorabele en inspirerende afleveringen. Het laat ons zien wat sommige artsen hebben doorstaan om te komen waar ze nu zijn. “Derek, die het stokje overneemt van Dr. Webber als hoofd chirurgie van het ziekenhuis, besluit om een lezingenreeks opnieuw in te voeren, waardoor de serie terug kan flitsen naar eerdere tijden in het leven van verschillende van de artsen en ons laat zien waar ze vandaan kwamen. van. Webber, Bailey en Callie - van wie de laatste doodsbang is om in het openbaar te spreken - komen allemaal op het podium om enkele van hun meest memorabele gevallen uit te werken, en de resultaten zijn behoorlijk spectaculair", aldus Looper. We zien ook hoe Dr. Bailey een medisch mysterie oploste, ook al bleef haar supervisor haar proberen tegen te houden. Deze aflevering inspireert fans om nooit op te geven, zelfs als mensen aan je twijfelen.

7 "If/Then" (Seizoen 8, Aflevering 13)

"If/Then" is een aflevering die je kunt kijken op een avond waarop je gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben. De hele aflevering gaat over een alternatief universum en toont een ideaal leven voor de personages (of in ieder geval hoe zij denken dat hun leven eruit zou moeten zien). "Het stelt een wereld voor waarin Meredith een preppy It-meisje is dat verloofd is met een enorm energieke Alex, haar moeder in leven en gelukkig getrouwd met Chief Webber. Derek heeft niet langer zijn gemakkelijke karakter - hij is een trieste zak getrouwd met Addison … De personages bevinden zich op de een of andere manier precies waar ze zouden moeten zijn - zoals Meredith en Derek die met elkaar kletsen in een bar ", aldus PopSugar. Het beste van deze aflevering is dat de personages eindigen waar ze horen te zijn, zelfs als het niet is wat ze dachten dat ze wilden.

6 "All You Need Is Love" (Seizoen 8, Aflevering 14)

"All You Need Is Love" is de Valentijnsdagspecial van de dramashow. “In deze lieve aflevering proberen Meredith en Derek om samen sexy te zijn. Tussen werk en Zola worstelt Dr. Bailey om het werk af te ronden voor een speciale date, en Arizona ziet gewoon op tegen haar kampeertrip met Callie”, aldus PopSugar. De dag verloopt niet zoals gepland voor de artsen, maar ze maken er het beste van en de koppels doen hun best om tijd voor elkaar vrij te maken, zelfs met hun drukke schema's. Als je ziet dat de personages liefde op de eerste plaats zetten, zul je je zeker gelukkig voelen nadat je ernaar hebt gekeken.

5 "Fear (Of The Unknown)" (Seizoen 10, Aflevering 24)

Grey's Anatomy heeft veel afleveringen met vrouwelijke vrienden, maar "Fear (Of The Unknown)" gaat helemaal over vriendschap en hoe zinvol het is. Volgens PopSugar is "Derek misschien de liefde van Meredith's leven, maar Cristina is haar soulmate. Dit is de aflevering waarin Cristina Yang voor het laatst onze donderdagavondschermen sierde, vlak voordat ze naar Zwitserland walste om te regeren over een eersteklas hartcentrum. Ons geliefde cardiothoracale genie neemt afscheid van alle Gray Sloan-chirurgen en danst het nog een laatste keer met Meredith.'

4 "Wie leeft, wie sterft, wie vertelt jouw verhaal" (Seizoen 14, Aflevering 7)

"Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story" is absoluut een dramatische aflevering en ook al zal het je emotioneel maken, het zal op een goede manier zijn. Deze aflevering gaat over Meredith die wordt genomineerd voor de Harper Avery Awards, die haar overleden moeder meerdere keren heeft gewonnen. Terwijl ze zich klaarmaakt om naar de prijsuitreiking te gaan, komen er patiënten binnen die geopereerd moeten worden na een ongeval op een kermis en ze besluit achter te blijven om de patiënten te helpen. Ze dacht dat ze de prijs had verloren omdat ze niet naar de ceremonie kon gaan, maar dan ontdekt ze dat ze toch heeft gewonnen en het is een van de beste momenten in Grey's Anatomy. Volgens Looper: "Terwijl Meredith in de OK staat en haar vrienden en geliefden haar vanaf de galerij toejuicht, ziet ze het spook van Ellis naar haar glimlachen - een moeilijke moeder-dochterreis tot een hartverwarmend en bevredigend einde brengend.”

3 "One Day Like This" (Seizoen 14, Aflevering 17)

In 'One Day Like This' plagen de schrijvers van de show ons en laten ze ons geloven dat Meredith misschien bij iemand anders terechtkomt. Het lijkt erop dat ze v alt voor transplantatiechirurg Nick Marsh, aan wie ze moest opereren, maar het duurde slechts deze aflevering. “Het klikte meteen tussen Nick en Meredith, ze hadden de meest diepgaande gesprekken die we in tijden hebben gezien. Nick plagen als een potentiële liefdesbelang voor Meredith was zo'n wrede rode haring van de kant van de show, maar we zouden liegen als we zouden zeggen dat deze aflevering ons niet het gevoel gaf , aldus PopSugar. De connectie tussen de twee personages zorgt ervoor dat je je na deze aflevering gelukkig en kalm voelt.

2 "All Of Me" (Seizoen 14, Aflevering 24)

Net als het nummer van John Legend gaat "All of Me" over het samenzijn met de persoon van wie je houdt, wat er ook gebeurt, en het vinden van je nog lang en gelukkig leven. De aflevering volgt een paar koppels van Grey's Anatomy. "Jo en Alex worden het koppel voor wie liefde wordt gevonden op een hopeloze plek … Iedereen heeft nog lang en gelukkig, inclusief de geliefde Arizona en April, die Gray Sloan voorgoed verlaten", aldus PopSugar. Arizona en April die de show verlaten, kunnen je misschien emotioneel maken, maar de koppels die aan het einde nog lang en gelukkig zijn, zullen je zoveel vreugde geven.

1 "Goede Herder" (Seizoen 15, Aflevering 21)

"Good Shepherd" is een andere aflevering over liefde, maar het is vooral gericht op Amelia en Link. Deze aflevering verraste fans op de beste manier. Volgens PopSugar: "Na een tijdje kennis te hebben gemaakt met voordelen, vinden de twee elkaar weer wanneer ze een New Yorkse zaak aannemen. Ze komen op onhandige wijze Amelia's zus tegen in het ziekenhuis en worden uitgenodigd voor een etentje, waarbij Link zich hilarisch voordoet als Amelia's ex-man Owen. Deze aflevering is niet zonder familiedrama, maar het is schattig op een romantische, komische manier, en er gaat niemand dood!”

Aanbevolen: