15 Dingen die echt gebeurden op de set van The Walking Dead

Inhoudsopgave:

15 Dingen die echt gebeurden op de set van The Walking Dead
15 Dingen die echt gebeurden op de set van The Walking Dead
Anonim

Gedurende tien vermakelijke seizoenen heeft The Walking Dead het publiek geboeid met zijn kronkelige verhaallijnen, hartverscheurende momenten en huiveringwekkende speciale effecten. De serie, die AMC het geluk had om te blijven hangen nadat HBO het had doorgegeven, heeft behoorlijk wat cult-aanhang verzameld, en we kunnen zien waarom.

Het is best verbazingwekkend.

Wat misschien nog verbazingwekkender is dan de verhaallijnen en zombiekruipers van de eigenlijke serie, zijn de achtergrondverhalen die hebben plaatsgevonden op de set van The Walking Dead. Sommige delen achter de schermen wedijveren met alles wat er gebeurt als de camera's beginnen te draaien.

Bekijk deze vijftien dingen die echt zijn gebeurd op de set van The Walking Dead.

15 De S. W. A. T. Team verscheen op de set

Tijdens de tweede aflevering van het eerste seizoen was acteur Michael Rooker bovenop een gebouw een scène aan het opnemen. De scène moet er behoorlijk echt hebben uitgezien, want de S. W. A. T. Het team werd uiteindelijk ingeschakeld om te onderzoeken wat er aan de hand was. Alles was vrij snel opgeruimd en het filmen kon worden hervat.

14 Jeffrey DeMunn stond erop dat de schrijvers zijn personage voorgoed zouden doen

De meeste acteurs die zichzelf gelukkig genoeg vinden om in een succesvolle serie als deze te spelen, zouden zo ongeveer alles doen om hun personage in leven te houden en hun salaris binnen te stromen. Jeffrey DeMunn dacht er duidelijk anders over. Hij vroeg de producenten om zijn personage tegen het einde van seizoen 2 uit de show te schrijven.

13 Het achterlaten van de set in volledige make-up veroorzaakte een botsing met de wet voor Lauren Cohan

Actrice Lauren Cohan moest ooit haastig haar baan in The Walking Dead opzeggen. In haar haast werd ze door de jongens in het blauw aan de kant gezet terwijl ze nog steeds bedekt was met zombies. De agent die haar aanhield, maakte zich niet zo druk om haar uiterlijk; hij was meer geïnteresseerd om haar mee uit eten te nemen!

12 Filmen werd onderbroken door een lokale buurman en zijn luidruchtige tuinwerk

De permanente bewoners van Sequoia krijgen ongeveer vierhonderd dollar per maand betaald voor een leven lang hinder van het filmen van The Walking Dead. Het extra geld is misschien een leuk extraatje, maar zo dicht bij het filmen zijn er nogal wat valkuilen. Een buurman kreeg bezoek van de politie nadat hij teveel lawaai had gemaakt tijdens het snoeien van bomen.

11 Prank Wars Galore en een fiets in het midden van een meer

Veel tv-shows hebben acteurs die hun vrije tijd besteden aan het uithalen van elkaar. Er is niet veel anders te doen als je wacht om je volgende scène te filmen, dus je kunt er net zo goed een overhalen naar je medeacteurs. Norman Reedus en Andrew Lincoln zijn bijzondere grappenmakers, en een grap eindigde met een fiets in het midden van een meer met een twijfelachtige pop erop.

10 Acteur Steven Yeun flauwgevallen op de set

Steven Yeuns eerste filmdag was er een die hij en de rest van de cast en crew niet snel zullen vergeten. Yeun was een scène aan het filmen waarbij veel gerend moest worden. Hij had die dag niet gegeten en had onderschat hoeveel beweging er in zijn scène zou komen kijken. Hij kreeg een black-out op zijn allereerste dag.

9 Norman Reedus rende rond in zijn verjaardagspak

Reedus had er geen moeite mee om zijn onderwereld aan de wereld te tonen. Hij is meer dan eens in zijn verjaardagspak verschenen tijdens het werken aan The Walking Dead. Reedus zit redelijk goed in zijn vel, en zelfs als hij een beetje dekking krijgt, heeft hij het afgewezen en ervoor gekozen om alles te ontbloten.

8 Het haar van Josh McDermitt begon te smelten

De acteur die Eugene speelt, moet het make-upteam zijn haar laten inzepen met een gekleurde gel om zijn kapsel precies goed te krijgen. Normaal gesproken veroorzaakt dit geen probleem, maar in een bepaalde scène werd hij opgewarmd door een nabijgelegen explosie en drijfnat van de regen. Door de extreme temperaturen smolt zijn haar tot op zijn schouders. Wat een hilarische puinhoop.

7 Een fan beet Norman Reedus eigenlijk

Fans van deze serie hebben het slecht met acteur Norman Reedus, en dat snappen we helemaal. Hij is een soort baby. Een fan ging veel te ver toen hij Reedus ontmoette op een Walker Stalker-conventie. De fan ging zelfs zo ver dat hij de beroemde acteur bijt toen hij een kans maakte om hem te ontmoeten. Over indruk maken gesproken!

6 Maakte Johnny Depps hoofd een soort cameo in de serie?

Het lijkt erop dat veel Hollywood-sterren een cameo willen scoren in The Walking Dead. Pittsburgh Steelers-ontvanger Hines Ward speelde een rol als wandelaar in het derde seizoen, en rocker Scott Ian probeerde ook zombie-acteren. Zelfs Johnny Depp leende zijn beroemde schedel aan de serie. Zijn hoofd staat model voor een onthoofde zombie.

5 De zombies zijn helemaal stil tijdens het filmen

Die Walking Dead-zombies maken zeker veel kreunende en kreunende geluiden terwijl ze rondhuppelen op zoek naar vlees om van te smullen. Interessant is dat de acteurs die de zombies spelen volledig stil zijn tijdens het filmen. De geluiden die we horen worden toegevoegd nadat de opnamen allemaal zijn gefilmd.

4 De menselijke ma altijden van de Walkers bestaan uit in azijn geweekte ham

Deze serie staat bekend om zijn realistische kijk op sommige preutse onderwerpen, zoals kannibalisme. Het is moeilijk om niet weg te kijken bij sommige scènes van het zombiediner, maar wees gerust, het vlees dat deze klimplanten na het leven binnenkrijgen, is niets anders dan goede oude ham. De zombiema altijden bestaan uit ham die in azijn wordt gedrenkt, wat maar een klein stapje hoger is dan het grofste ooit.

3 Niemand zei ooit het woord 'zombie' in de eerste vier seizoenen

Fans van The Walking Dead noemen de doden gewoonlijk zombies, maar kijkers van de show hebben nog nooit een enkele acteur dat woord horen mompelen in de afleveringen van de eerste vier seizoenen. Tijdens de seizoenen één tot en met vier waren de enige zombiereferenties die we hoorden wandelaars, bijters en kuddes.

2 Wandelaars knipperen niet, en eventuele knipperingen moeten worden verwijderd

Shows zoals The Walking Dead zijn populair, deels dankzij het ongelooflijk getalenteerde team van kostuum- en make-upartiesten en de montageploeg die de scènes samenstelt. Het montageteam moet scherp zijn als ze naar de gezichten van de zombie kijken. Zombies kunnen niet knipperen en elk knipperen moet worden verwijderd.

1 Tijdens de ma altijdpauzes op de set eten The Walkers met Walkers en The Living Dine with the Living

Het lijkt erop dat er een beetje een kloof is achter de schermen die zich afspeelt tijdens de ma altijd op de set. De acteurs van The Walking Dead hebben de neiging om met hun eigen soort te dineren. De acteurs die mensen spelen, zitten bij de andere mensen, en de zombies zitten het liefst bij de andere zombies terwijl ze hun werkma altijden nuttigen.

Aanbevolen: