20 beste Saturday Night Live-hosts die maar één keer zijn verschenen

Inhoudsopgave:

20 beste Saturday Night Live-hosts die maar één keer zijn verschenen
20 beste Saturday Night Live-hosts die maar één keer zijn verschenen
Anonim

Als het gaat om het hosten van Saturday Night Live, wordt alleen de groten gevraagd om meer dan eens terug te komen. Dit is een gevoel dat de meeste fans geloven van de langlopende comedy-schetsshow, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn. In feite betekent het aantal keren dat iemand SNL host niet noodzakelijkerwijs dat ze beter zijn dan alle anderen. Trouwens, degenen die het maar één keer organiseerden waren niet verschrikkelijk en werden nog steeds nooit gevraagd om terug te keren.

De afgelopen 45 jaar heeft SNL bijna 900 hosts gehad. Slechts een klein percentage van die hosts is meerdere keren terug geweest. Een heleboel mensen hebben het maar één keer gedaan en zijn niet voor een tweede keer teruggekomen. Dat zou hun keuze kunnen zijn, aangezien hun eerste en enige uiterlijk zo geweldig was dat terugkeren het zou verpesten.

20 Joan Rivers (9 april 1983)

Na het hosten van een van de best beoordeelde SNL-afleveringen ooit, werd Joan Rivers nooit gevraagd om terug te keren. Hoewel het nooit werd bevestigd, was het gemakkelijk om erachter te komen dat de reden te maken had met haar vete met Johnny Carson. Nadat ze haar eigen Fox-avondshow had gekregen, weigerde hij haar ooit terug te brengen als gast van zijn NBC-show.

19 Sean Hayes (17 februari 2001)

De enige schets die de presentator van de show, Sean Hayes, veranderde in een van de betere eenmalige presentatoren, was allemaal te danken aan Jimmy Fallon en Will Ferrell. Ze creëerden een schets die perfect was om karakter te doorbreken. Sean Hayes kon zichzelf niet inhouden toen Will Ferrell opdook en het veranderde een ietwat grappige schets in een iconisch SNL-moment.

18 John Travolta (15 oktober 1994)

De vroege jaren 90 waren een moeilijke tijd voor SNL-fans omdat Mike Myers, Phil Hartman, Rob Schneider, Janeane Garofalo, Julia Sweeney, Adam Sandler, Chris Farley en Sarah Silverman werden ontslagen of de show verlieten. Maar John Travolta's hostingtaken waren goed genoeg om een gedenkwaardige aflevering te worden tijdens een donkere tijd voor de serie.

17 Emily Blunt (15 oktober 2016)

Hoe staat Emily Blunt op onze lijst?

Serieus, hoe heeft ze Saturday Night Live maar één keer gehost? Haar vermogen om van dramatische naar komische rollen te gaan wordt onderschat. Ze was in staat om die vaardigheden mee te nemen in 2016 toen ze ons hilarische schetsen gaf zoals Escorts, The Sink en Honda Robots.

16 Sofia Vergara (7 april 2012)

Sofia Vergara is niets meer geworden dan een mooie tv-actrice die er trots op is op te groeien in Columbia. Sinds ze die mentaliteit heeft omarmd, is ze echter een echt begaafd entertainer geworden. Vanwege haar populariteit zou het moeilijk zijn om te denken dat we haar nooit meer op SNL zullen zien.

15 Zac Efron (11 april 2009)

Het lijkt nog steeds alsof we het bij het verkeerde eind hebben dat Zac Efron slechts één keer Saturday Night Live host, maar na een rigoureus factcheckweekend kunnen we bevestigen dat het waar is. Deze aflevering was briljant, want het enige wat hij deed was zichzelf 90 minuten voor de gek houden, inclusief grappen maken bij High School Musical.

14 Linda Hamilton (16 november 1991)

Wat het overtreffen van de verwachtingen betreft, deed Linda Hamilton het een keer, als presentatrice van Saturday Night Live in 1991. Haar uiterlijk was zoveel beter dan iemand zich had kunnen voorstellen vanwege de ernst van een actrice die ze had worden tegen die tijd. Maar ze slaagde er toch in geweldig werk te verzetten en gaf ons iets waar we niet helemaal op voorbereid waren, een avondje lachen met Sarah Connor.

13 W alter Matthau (2 december 1978)

Vanuit het perspectief van de kijker was W alter Matthau's enige optreden op SNL geweldig omdat de gastheer hilarisch was. De show had verschillende geweldige schetsen en de energie was geweldig van begin tot eind. Backstage had Matthau echter veel van de cast boos gemaakt door het werk dat ze voor de show hadden gestoken niet te respecteren en het als een grap te laten lijken.

12 Kerry Washington (2 november 2013)

Een van de grootste problemen met Saturday Night Live van de afgelopen jaren was hun gebrek aan diversiteit in de cast, waardoor hun line-up de afgelopen jaren alleen maar meer werd gediversifieerd. Dus in de eerste schets van de aflevering maakte Kerry Washington er een grap van die echt het toneel vormde voor de rest van haar uiterlijk.

11 Don Rickles (28 januari 1984)

Mr. Warmte, ook bekend als Don Rickles, was veel in zijn carrière, maar als het op acteren aankwam, werd hij nooit serieus genoeg genomen om een echte carrière te starten. Het meeste komt van zijn vermogen om op zijn publiek te reageren en hun energie te voeden. Zijn monoloog op SNL was precies wat hem iconisch maakte.

10 Margot Robbie (1 oktober 2016)

Het was nog maar een paar seizoenen geleden, maar Margot Robbie moet nog terugkeren naar SNL na het hosten van de première-aflevering van seizoen 42. Het was een van de best beoordeelde shows ooit door een eenmalige presentator en niet voor niets weet ze hoe ze grappig moet zijn. Ze is meer dan alleen een mooie Australische vrouw, ze is een zeer getalenteerde actrice die anderen aan het lachen kan maken.

9 Patrick Swayze (27 oktober 1990)

Iedereen die van Saturday Night Live houdt, heeft de beruchte schets van Chippendale gezien met Patrick Swayze en Chris Farley in de hoofdrol. Het was legendarisch om zoveel redenen, waaronder Patrick's oprechte zorg voor Farley's kansen om het optreden te krijgen. Maar wist je dat hij nooit meer SNL heeft gehost?

8 Seth MacFarlane (15 september 2012)

Seth MacFarlane lacht zowat iedereen uit in zijn populaire tv-show, Family Guy. Het is dus geen verrassing dat veel van de bruggen die hij had kunnen gebruiken om zijn carrière te helpen, zijn afgebrand. Dat gezegd hebbende, kreeg hij eindelijk de kans om SNL te hosten en deed hij het beter dan zelfs zijn grootste fans hadden gedacht.

7 Megan Fox (26 september 2009)

Er zijn veel mensen die niet bang zijn geweest om hun mening te geven over Megan Fox. Veel van hen dachten niet dat ze was gekomen waar ze nu is vanwege iets anders dan haar drop-dead schoonheid. Maar toen ze SNL presenteerde en daar grapjes over maakte, liet het ons een kant van Megan zien die we niet kenden: haar komische acteervermogen.

6 LeBron James (29 september 2007)

Nadat hij een van de grootste NBA-sterren ter wereld was geworden, besloot LeBron James uiteindelijk om SNL te hosten en het bewees ons dat hij een toekomst als acteur heeft. Zijn verschijning leidde zelfs tot kleine acteerrollen en zelfs een hoofdrol in het aanstaande vervolg op Space Jam.

5 Anna Kendrick (5 april 2014)

Na slechts één keer presenteren, werd Anna Kendrick algemeen beschouwd als een van de beste van de show in vele jaren. Seizoen 39 was geen erg goed jaar voor SNL, maar haar optreden was verfrissend en een van de best beoordeelde afleveringen van het hele jaar. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze terugkomt en ons weer een geweldige aflevering geeft.

4 Ray Charles (12 november 1977)

Ray Charles is een van de meest getalenteerde muzikanten ooit. Het was dus niet moeilijk voor mensen om veel muziek te verwachten voor zijn enige optreden in 1977, maar de show was eigenlijk geweldig van begin tot eind. Het enige wat mensen vergaten, was dat hij blind is en dat hij zijn regels moest onthouden, omdat cue-kaarten niet iets waren dat voor hem zou werken.

3 Michael Phelps (13 september 2008)

Als Olympisch atleet is Michael Phelps gemakkelijk de beste aller tijden. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat Lorne Michaels hem kon binnenhalen voor zijn eerste optreden. Het was heel duidelijk dat Phelps geen acteur was, en dat zal hij ook niet snel zijn, maar de sketches waren bijna allemaal memorabel.

2 Peyton Manning (24 maart 2007)

Het enige dat nodig was, was dat Peyton Manning ooit een legendarische SNL-host werd. Het lijkt passend voor de man die wordt beschouwd als een van de grootste en meest intelligente quarterbacks die ooit in de NFL heeft gespeeld. Natuurlijk zou hij zijn talenten kunnen toepassen op komisch acteren. Hij was in staat om net zo charmant te zijn op SNL als in elke commercial die we hem ooit hebben zien doen.

1 Betty White (8 mei 2010)

Betty White, bedankt. We verwachten niet dat ze dit snel zal lezen, maar voor het geval dat ze dat doet, moet ze weten dat ze, nadat ze nog nooit SNL heeft gehost, als een natuurtalent overkwam. Ze was in staat om het meeste uit haar ene optreden te halen door een heleboel hilarische schetsen te maken, zoals The Lawrence Welk Show en het NPR-gasthosting-optreden.

Aanbevolen: