15 tv-programma's om op Netflix te kijken als je Schitt's Creek al mist

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om op Netflix te kijken als je Schitt's Creek al mist
15 tv-programma's om op Netflix te kijken als je Schitt's Creek al mist
Anonim

Schitt's Creek verandert ongetwijfeld het spel als het gaat om moderne sitcoms. Elke aflevering voelt fris aan en ondanks dat de personages een beetje luchthartig zijn, accepteren ze verandering en discrimineren ze nooit anderen. Elke aflevering is een les voor zowel de personages als de kijker, wat de show des te spannender maakt. Dan Levy, de maker van de show, zei over de finale: Voor nu voelde dit als het juiste moment om afscheid te nemen van deze familie. Of we ze later opnieuw bezoeken, als er een verhaal is dat nodig lijkt, natuurlijk, ik zou denken aan een film of een speciale vakantie of zoiets.”

Hoewel er het goede nieuws is over een mogelijke toekomst, loopt de show nog steeds op zijn hoogtepunt af, waardoor veel kijkers niets te zien hebben. Nou, niet voor lang. Kijkers missen misschien de familie Schitt, maar Netflix heeft een overvloed aan geweldige sitcoms op hun platform met even interessante personages, dus laten we eens kijken!

15 De goede plek vindt hilarisch plaats in de hemel

Net als bij Schitt's Cree k, moet de hoofdpersoon van The Good Place zich ook aanpassen aan een nieuwe woonsituatie, maar om een heel andere reden. Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) ontdekt dat ze is overleden en op weg is naar de hemel, ook al weet ze niet zeker of ze daar echt thuishoort.

14 Grace en Frankie gingen van vijanden naar besties

Grace en Frankie zijn al heel lang vijanden totdat de twee beseffen dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten toen hun beide echtgenoten hen voor elkaar in de steek lieten. Natuurlijk komen deze twee vrouwen in een hilarische situatie terecht en beginnen ze een nieuwe vriendschap die de twee van vijanden in besties verandert.

13 Nieuw meisje gaat over een onhandige vrouw met onwaarschijnlijke kamergenoten

Zooey Deschanel speelt Jess in New Girl, een jonge vrouw die net een gruwelijke relatie heeft beëindigd en uiteindelijk intrekt bij vier nieuwe huisgenoten, allemaal jonge mannen met wie ze niets gemeen heeft. De ongemakkelijke en schattige interacties van Jess met haar nieuwe huisgenoten maken deze speelse show over vriendschap voor iedereen leuk.

12 Parken en recreatie volgen een hilarische groep aan het werk

Parks and Recreation volgt een creatieve groep die werkt bij de lokale Parks-afdeling in hun stad Pawnee, Indiana, terwijl ze tal van nieuwe projecten ontwikkelen met hun overdreven gemotiveerde directeur. Deze show heeft grote sterren zoals Chris Pratt, Aubrey Plaza en Amy Poehler die voor veel gelach zorgen en weten hoe ze het publiek bezig moeten houden.

11 Onbreekbare Kimmy Schmidt zal je naar binnen trekken met zijn grappige cast

Net als bij Schitt's Creek gaat Unbreakable Kimmy Schmidt over een ernstige situatie die grappig werd voor televisiedoeleinden. Kimmy Schmidt was al 15 jaar vermist voordat ze uiteindelijk werd gered en moet zich aanpassen aan het leven buiten een kelder. Gezien haar jaren in opsluiting heeft ze nog steeds haar jeugdige persoonlijkheid.

10 Community volgt een unieke groep op een Community College

Community is een unieke sitcom. Met grote Hollywood-gezichten als Chevy Chase, Alison Brie, Joel Mchale, Ken Jeong en Donald Glover, volgt deze show de meest onwaarschijnlijke groep vrienden tijdens hun community college-carrières. Voor serieus gelach en een paar geweldige vakantie-afleveringen, kijk vandaag naar Community op Netflix.

9 Als je van de geestige cast van Schitt's Creek houdt, zul je van die show uit de jaren 70 houden

Hoewel That '70s Show zich afspeelt in de jaren '70, zullen fans van Schitt's Creek ongetwijfeld dol zijn op de geestige personages van That '70s Show. Niet alleen dat, maar er zijn tal van grote sterren in deze game die fans graag zouden zien in hun jeugd. Deze show volgt een groep tieners in de jaren 70 die bijna altijd niets goeds doen.

8 Het is moeilijk om niet van de verliefde vriendengroep te houden

Als een jonge man ontdekt dat hij een overdraagbare ziekte heeft opgelopen, besluit hij zijn vele oude vlammen op te sporen om hen op de hoogte te stellen van het nieuws. Zijn twee beste vrienden gaan mee voor de rit. Het klinkt misschien zwaar, maar Lovesick kan soms verrassend luchtig zijn en heeft veel komische momenten.

7 Gearresteerde ontwikkeling is een andere show over familie

Als je van het familieaspect van Schitt's Creek houdt, is de kans groot dat je om soortgelijke redenen ook van Arrested Development zult houden. Deze show volgt Michael Bluth nadat hij erachter komt dat zijn vader is gearresteerd, hij moet uiteindelijk naar zijn landgoed verhuizen en bij zijn gekke familie wonen.

6 Het kantoor is nog gekker dan Schitt's Creek

Tekens worden niet grappiger dan ze zijn op The Office. Als je Schitt's Creek al mist, is The Office een uitstekende keuze om te kijken, want er zijn in totaal 9 seizoenen om te bingewatchen. The Office speelt zich af bij een papierbedrijf genaamd Dunder Mifflin, en deze show heeft tal van iconische scènes die absoluut meme-waardig zijn.

5 De IT-menigte is zo goed, het heeft meerdere remakes

Er beginnen dingen te veranderen op de IT-afdeling van een bedrijf wanneer een nieuw meisje dat op haar cv heeft gelogen, een positie krijgt tussen de IT-jongens. Het blijkt dat ze niets van technologie weet en voor veel problemen zorgt. De IT Crowd is zo goed, het is erin geslaagd om 3 Amerikaanse remakes te maken!

4 Ziektebriefje gaat over een man die liegt over zijn gezondheid

Rupert Grint liet zijn trouwe rol als Ron Weasley varen om een oneerlijke man te spelen in Sick Note. Deze show volgt Daniel, nadat hij ontdekt dat hij een terminale ziekte heeft, vertelt hij iedereen die hij kent. Alleen komt hij erachter dat de diagnose vals was, maar besluit dan de leugen vol te houden omdat hij te comfortabel begon te worden met alle sympathie.

3 Er zijn twee Paul Rudds in het leven met jezelf

Als je een grote fan van Paul Rudd bent en geen genoeg van hem kunt krijgen, dan heb je geluk. Paul Rudd portretteert twee personages in Living With Yourself. In deze show portretteert Rudd een man die ermee instemt om op een nieuwe behandeling te worden geëxperimenteerd en zich vervolgens realiseert dat hij is gekloond. Helaas is deze nieuwe versie van zichzelf tien keer beter dan hij.

2 Good Girls gaat over drie meisjes die alles behalve goed zijn

Good Girls volgt een groep meisjes die schulden hebben, dus besluiten ze een verschil te maken door hun normale leven in te ruilen voor een crimineel leven. De drie beginnen winkels te beroven om meer geld te verdienen. Hoe meer dingen uit de hand lopen, hoe hilarischer deze show wordt.

1 Cheers is een klassieke sitcom met gekke karakters

Proost is een klassieke sitcom die je op Netflix kunt vinden. Ook al is het oud, het is moeilijk om niet van deze show te genieten vanwege de klassieke karakters en setting die doet denken aan veel sitcoms die we tegenwoordig hebben. Net als Schitt's Creek zijn de personages op Cheers allemaal uniek en hilarisch op hun eigen manier.

Aanbevolen: