10 Citaten Pitch Perfecte Acteurs Gezegd In Interviews Over De Films

Inhoudsopgave:

10 Citaten Pitch Perfecte Acteurs Gezegd In Interviews Over De Films
10 Citaten Pitch Perfecte Acteurs Gezegd In Interviews Over De Films
Anonim

De laatste tijd hebben we verschillende musicals op het grote scherm gezien. Tot de meest opvallende van de afgelopen jaren behoren The Greatest Showman en Mary Poppins Returns. Aan de andere kant is er ook een filmfranchise die draait om het idee van acapella-zang. Dat is natuurlijk niemand minder dan de ‘Pitch Perfect’ films.

De eerste 'Pitch Perfect'-film werd uitgebracht in 2012. Sindsdien zijn er nog twee verschenen, wat resulteerde in een geschatte opbrengst van meer dan $ 500 miljoen. En terwijl we wachten op mogelijk nog een ‘Pitch Perfect’-film, is dit wat de cast tot nu toe te zeggen heeft:

10 Rebel Wilson onthulde dat zij de eerste persoon was die in de franchise werd gecast

Het blijkt ook dat het castingproces voor Wilson nogal informeel was, omdat het begon op sociale media. De actrice vertelde Collider: "(Scenarist) Kay [Cannon] heeft me op Facebook gezet en ze zei: 'Hé, ik heb dit script geschreven.' Soms denk je op Facebook: 'Is dit serieus?!' zei dat ze heel graag zou willen dat ik het script zou lezen en Fat Amy zou overwegen.” Voor haar daadwerkelijke auditie onthulde Wilson dat ze Edge of Glory van Lady Gaga speelde. Onnodig te zeggen dat ze van haar hielden, en ze kreeg vrijwel meteen de rol.

9 Ester Dean zei dat de nummers die ze tijdens de productie gebruikten zouden veranderen omdat ze de rechten op de muziek niet konden vrijgeven

In de wereld van het maken van films moeten bepaalde vergunningen worden verkregen voordat de productie kan plaatsvinden. Om te beginnen moet je vergunningen krijgen om op locaties buiten een studio te fotograferen. In het geval van de 'Pitch Perfect'-films moesten ze ook de rechten krijgen om bepaalde nummers in de film te gebruiken.

En soms doen ze dat niet. Zoals Dean tegen BlackFilm.com heeft gezegd: In de loop van de tijd waren we aan het dansen, we dansten op één nummer en het werd niet gewist. Opeens zingen we dat lied niet meer.”

8 Brittany Snow herinnerde zich dat ze naar de sing-off keek voor inspiratie terwijl ze aan de eerste film werkten

Tijdens het maken van de eerste film onthulde Snow dat de acteurs naar deze specifieke show luisterden voor inspiratie. Snow vertelde LRM Online: Toen we aan het filmen waren, werd The Sing-Off eigenlijk uitgezonden, dus ik zou altijd proberen ernaar te kijken. Eigenlijk waren een paar mensen in de film op The Sing-Off. De Sing-Off was waar we allemaal naar keken toen we de film aan het maken waren. Het was cool om die mensen te zien en degenen die de grote a capella-competitie wonnen, speelden een cameo.

7 Om te kunnen schitteren en Pitch Perfect 2 te regisseren, gebruikte Elizabeth Banks een body double

Op de vraag of haar regietaken in strijd waren met haar acteerwerk in de film, zei Banks tegen Redbrick: "Het is technisch gezien niet moeilijk. Ik heb gewoon de foto's gemaakt met een dubbel, en ze verlichten het terwijl ik mijn haar en make-up doe en ik zet er drie camera's op zodat we het snel kunnen doen."

Behalve dat Banks ooit filmregisseur was voor de franchise, is Banks ook achter de schermen betrokken als producent voor alle drie de films. Op het scherm speelt ze de rol van commentator Gail Abernathy-McKadden.

6 Hailee Steinfeld ‘smeekte’ Elizabeth Banks en de producenten om te wachten tot ze persoonlijk auditie zou doen voor Pitch Perfect 2 omdat ze nog een film aan het opnemen was

Het bleek dat de auditie van Steinfeld werd bemoeilijkt door het feit dat ze tijdens de audities bezig was met het filmen van een andere film. Terwijl hij op Live with Kelly and Ryan verscheen, herinnerde Steinfeld zich: Ik hoorde dat er een rol voor mij was, en ik was eigenlijk weg om nog een film te maken, en ik smeekte of ze zouden wachten tot ik naar L. A. zou gaan, zodat ik binnen kon komen en auditie.”

Ze was ook op haar hoede om auditie te doen via Skype en legde uit: "Ik dacht dat ik halverwege de auditie de verbinding zou verliezen en dan zou het gewoon verschrikkelijk zijn!"

5 Ben Platt zei dat er veel improvisatie werd gebruikt op Pitch Perfect 2

Afhankelijk van de film of het tv-programma, zouden sommigen meer improvisatie toestaan dan anderen. In het geval van de Pitch Perfect 2 lijkt het erop dat improvisatie was toegestaan, zelfs verwelkomd, dankzij de directeur, Banks.

Zoals Platt aan Geeks of Doom had uitgelegd: Absoluut veel improvisatie in deze film, en dat was een ander groot voordeel van Elizabeth als regisseur, vanwege haar komische achtergrond in films als 40-Year-Old Virgin en natte hete Amerikaanse zomer. We hadden allemaal het gevoel dat we ons op ons gemak voelden om ons eigen ding te doen.”

4 Skylar Astin onthulde dat een verhaallijn met Beca en Jesse de definitieve versie van Pitch Perfect niet heeft gehaald 2

Zoals het geval is met veel films, zijn er meestal verschillende scènes die ze hebben opgenomen die nooit de definitieve versie halen. In het geval van Pitch Perfect 2 onthulde Astin dat een hele verhaallijn tussen zijn personage en Anna Kendricks Becca was weggelaten.

Astin vertelde Geeks of Doom: Er is enige spanning tussen Jesse en Becca, een beetje een levensbeslissing die hen in de weg stond, en toen alles samenkwam, leerde Jesse dat hij een beetje een Becca's ondersteuningssysteem in deze film…”

3 Anna Kendrick zei dat er een scriptwijziging was in Pitch Perfect 3 met betrekking tot het romantische verhaal van haar personage

In de loop van de franchise hebben we gezien dat Kendrick's Beca betrokken raakte bij Skylar Astin's Jesse Swanson. Astin verscheen echter niet in de derde film en Becca zou een andere liefdesbelang hebben.

Terwijl hij met Collider sprak, legde Kendrick uit: "Een van de grote veranderingen was dat de man die [Theo] opduikt oorspronkelijk was geschreven als een romantische interesse. Ik duwde daar behoorlijk hard op terug omdat ik dacht dat het een beetje problematisch was dat een man in [Beca's] leven kwam en het actievere personage was."

2 Om te schitteren op Pitch Perfect 3, moest Ruby Rose ‘opnieuw leren’ hoe je gitaar moet spelen

In de laatste film portretteerde Rose Calamity, de zanger van Evermoist en een rivaal van de Bellas. Om zich voor te bereiden op deze behoorlijk intense rol, onthulde Rose dat ze de gitaar moest "opnieuw leren" na een ontmoeting met Banks.

Ze vertelde Teen Vogue: Ik stond op het punt te vertrekken en ze zei: 'Uh, speel je gitaar?' Uiteindelijk stuurde ze het script en ik zag Anna Kendrick, Rebel Wilson, Ester Dean, en Hailee Steinfeld en ik hadden zoiets van: 'Oh mijn God, ik moet dit hebben.' Dus ja, ik heb mijn liefde voor alles wat met muziek te maken heeft hervonden.'

1 Anna Camp merkte op hoe opmerkelijk anders de derde film was van de eerste in termen van schaal en reikwijdte

Net als veel van de vrouwen in de films, maakt Camp ook deel uit van de franchise sinds de eerste film in 2012 uitkwam. Terwijl ze aan de derde aflevering werkte, merkte de actrice op hoeveel groter de productie was vergeleken toen ze net begonnen. Ze vertelde Refinery29: "Bretagne en ik zeiden, terwijl ze explosieven achter ons optuigen en vuurdingen uitwerkten voor verschillende scènes, hoe anders het was.[In de eerste film] droegen we kleine blauwe pakken en hadden we kleine sjaals en hingen we rond op de LSU-campus…”

Aanbevolen: