Madison Reyes Gerechten over hoe ze haar hoofdrol op Netflix 'Julie And The Phantoms' belandde

Madison Reyes Gerechten over hoe ze haar hoofdrol op Netflix 'Julie And The Phantoms' belandde
Madison Reyes Gerechten over hoe ze haar hoofdrol op Netflix 'Julie And The Phantoms' belandde
Anonim

Madison Reyes was relatief onbekend voordat ze haar doorbraakrol als Julie Molina op Netflix Julie and The Phantoms belandde.

Het muzikale komediedrama is gebaseerd op de Braziliaanse televisieserie Julie e o Fantasmas. De show is gemaakt door Kenny Ortega en David Lawrence van High School Musical.

Voor Julie en The Phantoms was Reyes niet in grote tv-shows of films geweest. De 16-jarige had echter veel ervaring met optreden en zingen op het podium.

Reyes onthulde onlangs op Netflix USA hoe ze in de show terechtkwam.

Haar verhaal begint, zoals voor velen, op zeer jonge leeftijd. Als kind was ze geïnteresseerd in zingen, dansen en acteren, en ze was betrokken bij verschillende muziektheaterproducties op haar school.

Ze hoorde van de auditie van Julie en The Phantoms van haar school voor podiumkunsten. Reyes zei dat ze veel overeenkomsten zag tussen haarzelf en het hoofdpersonage, Julie, dus besloot ze de auditie een kans te geven.

Reyes prees Netflix omdat ze haar een kans gaf en meer diverse karaktermogelijkheden creëerde voor gekleurde mensen. Ze zei: "Je doet het open en je ziet daar zo veel gekleurde mensen, en je denkt, wauw."

Madison Reyes
Madison Reyes

Reyes zei dat, omdat Netflix meer kansen creëerde voor gekleurde artiesten, het haar motiveerde om het risico te nemen met de auditie. "Ik heb hier zo lang op gewacht en het is heel goed om daar deel van uit te maken."

Het auditieproces duurde drie dagen. Reyes zei dat ze nerveus was, maar haar vader hielp haar te kalmeren. Ze zei dat het veel was om gedurende de drie dagen in zich op te nemen, maar ze zorgde ervoor dat ze gedurende die tijd voor haar stem zorgde door goed te eten, haar stem te laten rusten en gefocust te blijven.

Ze zei echter ook dat ze veel plezier had en de ontmoeting met regisseur Kenny Ortega was een droom die voor haar uitkwam. Ze herinnerde zich dat Ortega aankondigde dat ze in de show waren gecast: "Toen ons die dag in de kamer werd verteld, dachten we, dit is echt. Het voelde echt als het beste moment in mijn leven."

Reyes gaf ook advies aan jongere artiesten die het probeerden te maken in de entertainmentindustrie. Ze zei nooit op te geven, ook al is het een carrière die veel afwijzing vereist. "Maar er is maar één persoon nodig om je te zien, en voor mij was dat Kenny (Ortega)."

Julie And The Phantoms is nu uit op Netflix.

Aanbevolen: