Vader van de bruid, deel 3 (Ish)' brengt de geliefde Banks-familie naar 2020

Inhoudsopgave:

Vader van de bruid, deel 3 (Ish)' brengt de geliefde Banks-familie naar 2020
Vader van de bruid, deel 3 (Ish)' brengt de geliefde Banks-familie naar 2020
Anonim

Als er een filmequivalent van een warme knuffel bestond, is de kans groot dat het een film is die is geproduceerd of geregisseerd door de enige echte Nancy Meyers! Meyers heeft de afgelopen vier decennia haar nalatenschap opgebouwd voor het maken van kunst gemaakt met liefde, haar oeuvre benadrukt de elementen van het leven die ons allemaal samenbrengen. Familie, vrienden en de elementen van het leven die troost bieden. Om nog maar te zwijgen van prachtige huizen die als architectonisch eye-candy dienen!

Twee films in de werkbibliotheek van Nancy Meyers die alle bovenstaande 'ingrediënten' bevatten, vormen de serie Father Of The Bride. Meyers en haar voormalige partner in zowel liefde als entertainment brachten twee ongelooflijk herkenbare en verhalen die perfect waren om je hart naar het grote scherm te trekken.

Steve Martin speelde George Banks, een man die niets liever doet dan zijn familie en die ervoor zorgt dat het leven altijd comfortabel blijft voor hem en de liefdes van zijn leven. Een gigantisch stuk van George's hart is zijn dochter Annie, die in de eerste film aankondigt dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden en in het huwelijksbootje zou stappen, waardoor George in een neerwaartse spiraal terechtkwam van het idee om los te moeten laten. zijn dochter, terwijl hij de onderbreking van een uitbundige bruiloft jongleert met zijn eigenaardige bestaan; geen enkel menselijk of levenloos object was veilig. Verberg de hotdogbroodjes!

Het vervolg, uitgebracht in 1995, zag het leven van George verder op zijn kop staan toen Annie aankondigt dat baby er drie maakt voor haar jonge gezin. Het gekletter van kleine voetjes stopte daar niet, maar marcheerde regelrecht naar George's eigen kenmerkende Meyers-goedgekeurde prachtige huis; zijn vrouw Nina speelde in beide films van de onvergelijkbare en modieuze Diane Keaton, werd zwanger naast Annie!

The Father Of The Bride-films leidden niet alleen Kimberly Williams-Paisley en een jonge Kieran Culkin naar het sterrendom, maar de serie leverde ook een carrièrebepalende prestatie van comedylegende Martin Short, als de excentrieke weddingplanner-gedraaid- geliefde familievriend, Franck Eggelhoffer. De films werden twee geliefde films van de afgelopen drie decennia, waardoor fans meer wilden horen van de Banks-familie. Hoe zou George reageren op kenmerkende elementen van de moderne tijd? Hoe zou George in een snel veranderende en evoluerende wereld reageren op een dagelijkse reeks iPhone-pushmeldingen?

Als je ooit nieuwsgierig was om weer iets van de familie Banks te horen, is je wens uitgekomen! Afgelopen vrijdag deelde Nancy Meyers Father Of The Bride Part 3 (ish) met de wereld, niet alleen om filmfans een kijkje te geven in wat de geliefde Banks-familie was tot 25 jaar na de release van Father Of The Bride Pt II, (De twee bundels van vreugde zijn allemaal volwassen! George houdt nog steeds van Sidekicks, het schoenenmerk dat hij jarenlang liefdevol heeft gemaakt!), maar laat fans zien hoe Meyers haar hervonden vrije tijd heeft doorgebracht op een cruciaal punt in de geschiedenis.

Aangesloten blijven bij het gezin

The Father Of The Bride-films hadden over het algemeen geen plotpunten die hen dateerden en ze 'behoorden' tot een bepaald tijdperk, maar als het erop aankwam om de familie Banks in de moderne tijd te brengen, zou het kunnen zijn mogelijk om de banken in 2020 te introduceren zonder het huidige culturele klimaat te noemen?

Father Of The Bride Part 3 (ish) werd het geesteskind van Nancy Meyers na de COVID-19-crisis die het hele mondiale landschap veranderde, en Meyers had een manier nodig om de snel veranderende wereld te begrijpen. Meyers gaf haar fans een glimp van haar geest op het werk toen ze een essay schreef voor de New York Times waarin ze het creatieve proces beschrijft, en wat ze besloot te doen toen het leven haar onverwachte citroenen voorschotelde toen het erop aankwam enkele van haar geliefde personages mee te nemen weer tot leven.

Volgens Meyers moest de familie Banks weer tot leven worden gewekt door een pagina uit haar eigen leven te nemen, toen ze probeerde haar gevoelens in onze samenleving te begrijpen en zich plotseling moest aanpassen. Ze onthulde dat het virus 'hartverscheurend' aanvoelde, en vroeg zich af wat de volgende stap was. De volgende stap om vooruit te komen voor Meyers bleek de beslissing te nemen om haar contacten te raadplegen en een e-mail te sturen naar de hoofdrolspeler van de film, Steve Martin; Ze vertelde de New York Times "[I] vroeg hem of hij tijd had om te chatten. Hij schreef terug: 'Ik heb alleen maar tijd.'"

Een eindeloze hoeveelheid tijd maakte plaats voor Martin's co-sterren in de film om zich aan te melden voor het project, dat volledig op afstand was gemaakt. Het uitgangspunt voor Father Of The Bride deel 3 (ish) vindt plaats op dezelfde manier als het is gemaakt, op afstand. De familie Banks wordt samengebracht tijdens een telefonische vergadering, een belangrijk onderdeel van sociale bijeenkomsten als gevolg van de evenementen van 2020. Alle dingen komen rond voor de plot van de film. Little Banks-broertje Matty, gespeeld door Kieran Culkin, is verloofd en alle betrokkenen moeten zich aanpassen aan zijn aanstaande huwelijk; het kenmerkende Father Of The Bride-element van George die te maken krijgt met het idee om de bank te breken voor een van de bruiloften van zijn kinderen, is aanwezig.

Matty roept de familie (inclusief Annie's volwassen zoon en de dochter van George Sr. en Nina) bij elkaar en kondigt aan dat hij klaar is om te trouwen met zijn verloofde Rachel, een verpleegster die eindeloos door de pandemie moet werken, en wat is een betere tijd dan het heden; de hele familie komt samen om getuige te zijn van weer een hartverwarmende bruiloft en een nieuwe toevoeging aan hun groeiende familie, in een hartverscheurende aanpassing die veel gezinnen hebben moeten maken, in 2020, maar op echte Banks-manier, zorgt de korte film ervoor dat kijkers weten dat de familie altijd bij zal zijn het hart van elk seizoen van het leven, hoe moeilijk het ook is.

Father Of The Bride Pt 3 (ish) behoudt het hart van de twee 'originele' films, en het is duidelijk door de prachtige ontplooiing van het creatieproces van Nancy Meyers, waarbij de signatuur van de serie over de hele linie behouden blijft komische timing van de cast, en is een waar bewijs van tijdloos schrijven in zijn vermogen om de familie Banks gemakkelijk een natuurlijke pasvorm in de moderne wereld te geven.

Aanbevolen: